alonso je napravio gresku u svojem zadnjem brzom krugu u kojem nije ostvario svoje najbolje vrijeme, moguce da je malo tezi od lewisa...vidjeti cemo
Alonso je napravio malu gresku i vjerojatno zato izgubio pole.
alonso je napravio gresku u svojem zadnjem brzom krugu u kojem nije ostvario svoje najbolje vrijeme, moguce da je malo tezi od lewisa...vidjeti cemo
Prva noćna utrka ikad u Formuli 1 trebala bi se održati u Singapuru sljedeće godine, ali neki uvjeti moraju biti zadovoljeni. FIA zahtjeva visoku razinu sigurnosti i ako se taj uvjet zadovolji, krovna automobilistička organizacija će dati svoj pristanak za održavanje takve utrke…Povodom tog FIA je odlučila provesti test noćne utrke u četvrtak navečer na stazi Indianapolis postavivši rasvjetu na nekoliko zavoja ove staze. U rasvjetljavanju staze pomogla im je tvrtka Musco Lighting zadužena za kvalitetnu rasvjetu prilikom održavanja noćnih utrka u NASCAR-u, IRL-u i Champ Caru.
Provjeravala se vidljivost staze, sudaca pored staze iz perspektive vozača kao i televizijske kamere. Prema prvim informacijama, iako neslužbenim, FIA je jako zadovoljna viđenim te bi se testovi trebali nastaviti.
Zadovoljan će biti i Bernie Ecclestone ako se njegova ideja provede te dogodine budemo imali prvu noćnu utrku u F1 u Singapuru.
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
test nocne voznje je odrzan s time da nisu vozili vozaci svoje F1 bolide vec je Bernd Maylander odvezo nekoliko krugova u svom Safty Car-u nisam siguran ali mislim da je to bas bilo u Indianapolisu...............
###1410989180026
tunja moj gornji post je provjerena informacija!!!
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
nisam ja nista rekao sto je protivno tvoem postu, moTo..........
a cini se da je Ferrari makar uspio smanjiti zaostatak za Mclarenom, na prva dva slobodna treninga su Ferrarijevi bolidi bili prvi, a na trecem vozen danas L. Hamilton brzi 0.0036s od F. Masse
bit ce zanimljiv kvalifikacijski trening
###1410989180026
Sutra bi mogla biti zanimljiva trka...
gledao sam kvalifikacije, i ako omjer snaga bude ko i u kvalifikacijama, svašta nas može čeakt...
startni poredak za sutra
Massa
Hamilton
Raikkonen
Kubica
Fisichella
Kovalainen...
Alonso starta sa 10.mj. u zadnjem kvalifikacijskom treningu mu je otišao mjenjač...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da ce mijenjati motor pa krece sa 20. mjesta.
Mogla bi biti ovo zanimljiva utrka jer je Hamilton između dva crvena vraga, dok je Alonso odostraga i uopce ne sumnjam da ce se trgati za postolje....
Ne znam, cudno mi je malo da kroz onolike sezone kvarova koji su pratili McLaren Mercedes i Raikkonena koji je u jednoj trebao biti svjetski prvak pa na kraju postao viceprvak, oni uspiju napraviti idealan auto za ovu sezonu bez jednog jedinog kvara ( u ovo ne ubrajam kvarove na kvalifikacijama poput danasnjeg Alonsovog )....počeo mi je malo zaudarati ovaj sport!
Pratim Raikkonena otkad je presao u Mercedes i samo ne znam da li je uzrok tim kvarovima proizašao iz njegovog mahnitog stila vožnje i čupanje duše iz bolida, ili čisto nešto treće....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ipak Alonso starta sa 10.mjesta radi kvara na mjenjacu.bit ce uzbudljivo.
iduci vidend je VN Velike Britanije na stazi Silverstone, domaćem terenu za Lewisa Hamiltona.
DOBRA DOBRA, finac je zasluzeno pobjedio, jos da na kvalifikacijama nije napravio onu malu pogresku......
Dobra utrka...
1. Raikkonen
2. Alonso
3. Hamilton
4. Kubica
5. Massa
Eh da Massa nije startao iz boksa, ko zna kako bi završilo...
Hamilton je danas po meni bio slab...![]()
da ga bpgujes njemu nesto s bolidom nije bilo OK.
Danas VN Europe...
Startni poredak:
1. Raikkonen
2. Alonso
3. Masa...
Hamilton, ako bude startao, onda možda kao 10. (za one koji nisu pratili kvali, ili čitali novosti, hamilton se zabio u zid u trećem kvali treningu, 5min prije kraja)...
žao mi ga je... ali nije on kriv, već nešto nije štimalo na bolidu...
A utrka bi mogla biti zanimljiva...![]()
Hamilton nije ozlijedjen,ali sve ovisi o tome da li ce mu doktor dopustiti da nastupi na utrci,a odluka ce biti donesena prije same utrke.![]()
Evo malo čas čitao, i Hamilton bi trebao startati... sa 10-og mjesta...
Ali sumnjam da će doć dalje od 6.og...![]()
užasno zamimljiva utrka
1.alonso
2.massa
3.webber
.
.
.
9.hamilton
raikkonen je nažalost ispao, jer je navodno imao problema s hidraulikom...
žao mi je ferrarija
da, šteta. Btw. prva tri kruga su bila najzanimljivija (posebno prvi zavoj)![]()
Jedna od najzanimljivijih utrka, žao mi kimija i što massa nije uspio zadržat vodstvo do kraja...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovaj Kimi nema sreće.U mclarenu mu je stalno otkazivao bolid,i sad odjednom i u ferarriu koji se zadnjih 7 godine praktično nije ni kvario![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Istina, gdje god on dođe problemi, a sad se mclaren praktički uopće ne kvari (osim one gume jučer)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvanredna utrka...
Massa mora da je lud kada je izgubio trku nekoliko krugova prije kraja, a kasnije mu je još i Alonso kenjavio pri dodjeli...sve je to rock'n'roll...
Ne znam kada je F1 bila zanimljivija...
alonso je jadnik....![]()
dada kak ne..bila super trka..
![]()
Bookmarks