jao....uvijet sta je postavio alonso.....On ili Lewis Hamilton da se ne podnose vise nikako pogotov nakon onoga u boxu kada mu je oduzet POLE POSITION navodno da je namjerno nije htio krenuti...ja sam bio i osato za ferrari !!!!!!!!!
jao....uvijet sta je postavio alonso.....On ili Lewis Hamilton da se ne podnose vise nikako pogotov nakon onoga u boxu kada mu je oduzet POLE POSITION navodno da je namjerno nije htio krenuti...ja sam bio i osato za ferrari !!!!!!!!!
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Najvjerojatnije alonso u ferrariju,sto znaci 3 bolida!!!
scuderia for ever
da,ziher...a jordan dolazi igrati za lakerse iduću sezonu i njegov uvjet je bio da giriček dođe igrati uz njega...![]()
A dobro,ja vam kazem,ja sam prvi rekao da ce kimmi u ferrari i tako je bilo!
ma kakva 3 bolida,to je van pravila,kakve ti gluposti ti pišeš...daj još,fora mi je...
Nisam rekao koje godine,pravila se mijenjaju!!!
dajte ljdui nemojte pricati gluposti 3 bolida?????? ni za 100 godina
ja sam procitao na RTL-ovom teletextu da je Alonso kontaktirao Briatorea a da Ferrari zeli Hamiltona
###1410989180026
Bilo ti je na f1live.com,sto ce se sve promijeniti 2010 godine
daj 3 bolida po momcati(nastupu) lol znas koliko bi bilo bolida my god......
BALKAN-MEDIA
ok...modrić u realu....
Pa i meni je to cudno,al ja sam to procitao,nisam ja to objavio!!!!!
ali onda napišeš ne znam koje godine..ali možda studiraš novinarstvo,pa te ekipanaučila stavljati skandalozne naslove![]()
Dobro to je moja greska sto sam smatrao stranicu pouzdanom
OKE isprika prihvacenanego ljudi imali u hrv kakav formula team
BALKAN-MEDIA
i imaju li bolid?(iako ne vjerujem!)![]()
My mind on money,
Money on my mind.
decki kimi rulez
evo blizi VN Turske..... iako i dalje navijam za Ferrari i za Massu ; mislim da nemaju sansi u preostalih 6 utrka.... cini mi se da ce se borba voditi unutar McLaren-a ali znajuci koliki je sugu Alonso bojim se da se i ovu sezonu ne izvuce....
Na RTL-u spekuliraju kako ce Alonso slijedece godine preci nazad u RENAULT..... iskreno sumnjam.......
###1410989180026
Danas su razmaci na kavlifikaciji bili dosta mali...
na kraju je poredak:
Massa
Hamilton
Kimi
Alonso
Kubica
Heidfeld
Samo se nadam da će Kimi uspjet na startu preteć Hamiltona, a da će on zadržati mjesto ispred Alonsa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sutra bi mogla biti veoma zanimljiva utrka........... prosle godine Massa prava pobjeda u karijeri je bila bas u Turskoj....... slazem, se sa tobom ako uspije Raikkonen obici Hamiltona bit ce veoma zanimljivo jer uprkos rezultatu kvalifikacija mislim da je McLaren dosta brzi od Ferrarija te da bi upravo zato sutra utrka mogla biti zanimljiva.....
mada mislim da je sto se tice prventstva vozaca sve odluceno ; mislim da ce Hamilton uzet...
###1410989180026
bit ce gadno.ova staza odgovara Ferrariju,ali Mclaren je jako brz.
Velika nagrada Turske 2007:
1.Massa
2.Raikkonen
3.Alonso
4.Heidfeld
5.Hamilton
6.Kovalainen
7.Kubica...
Ferrari
Zašto mi se čini da je Alonso probao zaustaviti Hamiltona na zadnjem boksu. Hamiltonu pukne guma, a Alonso dođe u boks (mehaničari se nisu pripremali za boks kada su vidjeli da je pukla guma).
Alonso je morao uć u boks da i njemu ne dođe do puknuća gume, a i bila je snimka gdje se vidi da mehaničari odmah ustaju čim su vidjeli puknuće gume...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nije ga alonso sigurno htel blokirat u boksu,jer da je to napravil,recimo sporije ulazil u box ili ostal duze nego kaj treba,kaznili bi ga drasticno,pogotovo nakom madarske
tako da sve regularno kaj se toga tice...
Bookmarks