bas je dobih jucer od frenda ,ali problem je kaj je nemrem upalit nikak da puknem repair sa repstudiom
sve varijante vadjenja baterije i stiskanja *# sam probao , mob samo trepne sa ekranom i nis se ne desi
jos pitanje , buduci da na svom stroju nemam instalirane drivere vjerojatno nebum nis ni mogao sfleshat cak i da mi proradi mob il ne ?
test point spajanje nisam probao pa ako moze ukratko za ovaj mob ?
moze i na mail ak gnjavim sa starom kramom od moba
ma sve ja to imam u glavi samo kad bi to cudo prpradilo na bilo koji nacin
al nece pa nece , vec su mi prsti ko u hobotnice od silnog stiskanja raznoraznih gumbiju , heeelp ppl ! dajte savjet a da ne ukljucuje bacanje istog u zid
da li onda mogu i motorolu v220 otključati s usb kablom i tim programom .. jel onaj obični usb kabal koji dobijem uz mobitel
daklem , sa test pointom spojenim dobijem da mi propozna u windowsima "motorola flash interface"
puknem repair sa repstudiom ,medjutim nakon poruka, flash mode ok , send loader failed , exec loader failed,erasing phone please wait, erasing done
poslje toga me trazi da stisnem * # no nakon sto pokusa restart , napise restart failed !
neki savjet sto dalje ?
probao sam flashat direktno iz multyflashflex-a medjutim napise flash failed !
svaki savjet dobrodosao
dakle konacno je proradila , nakon sto sam je redovno silovao sa RSD Lite 3.0 i repstudiom demo , napokon je nakon xx pokusaja uhvatila jedan repair od repstudia
poslje toga je bilo lako natociti 58r sa RSD Liteom
za info , za tocenje sa rsd liteom sam isto morao otici u test point konfiguraciju
Zadnji uredio Inovator : 28-07-2007 u 16:56
Koliko vidim najlakse je preko P2k Easy Toola otkljucati... Par dana sam se zezao sa P2k Easy Tool v3.7 koja mi je uredno govorila da je moja v3 otkljucana a nije bila, dok danas nisam skuzio da moja v3 je ustvarno v3v... SAd skidam P2k Easy Tool 5.3 koji izgleda da ima podrsku za v3v pa se nadam da cu sa njom uspjeti... Ako je tko imao iskustva sa v3v neka posta ovdje i pomogne meni u problemima...
hvala ekipi
V3v kazes... E pa to malo v na kraju znaci da je unutra vodafoneov software,a taj tvoj stari p2k easy tool bi trebao nju prepoznati...
prepozna on nju, i sve on napravi, i kaze unlock ok, i ja ga upalim a on opet nece, evo skinuo sam novi p2k i nema u njemu za v3v. ima v3i i v3x i obicna v3. jesi ti imao kakva iskustva sa vodafonovom?
da probavam i dalje sam uz vasu pomoc ili da nosim nekome tko otklucavama? sta vi mislite?
ok, sad mi kaze da trebam napraviti testpoint, sta je to? imaju neke slike koje pokazuja na hardwerski dio moba? sta se mora nesto lemiti?
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...tutorial&meta= Nije na odmet malo potražit na netu.
btw. testpoint obuhvača rastavljanje mob, spanjet mase na TP i da ti ga p2k easy prepozna!
jel se za v3 bas mora preko testpointa? jel ima kakvo rjesenje koje ne ukljucuje rastavljanje moba?
otkuda ovo?? LTE2 platforme polako odu u zaborav sa testpointom, a da ne pričam o LTE.
ti imaš LTE platformu, pretpostavljam. Reci mi bootloader verziju i reći ću ti kako. ako na kraju je LTE, nemaš problema sa TP-om. ako je boot 8.26, morat ćeš napraviti downgrade boota, pa onda unlock. nije komplicirano
Da moja je LTE, a boot je 07.E0
eto gogs javi kako trebam
TO GOGS: ako mislis na ovakav nacin unlocka http://blog.dotkam.com/index.php/200...torola-v3-razr probao sam i ne radi sa p2k ver 3.7
Zadnji uredio Inovator : 20-08-2007 u 23:38
Zadnji uredio GoGs : 21-08-2007 u 12:00 Razlog: dodatak
Jel zna tko neku stranicu gdje mogu naci boot 07.D0 i kako flashati mob s njim? Gledam po googlu ali izbaci mi neke talijanske a nemam pojma sta zele reci na njima...
help
hej ljudi pomagajte, uspio sam ubacit 07.D0 i drzo sam se onog tutorijala i udarim unlock sp u p2k i sad on kaze ono da iskljucim usb i upalim mob pomocu baterije ali mob nece da se upali, a sve je islo dobro, sta bi to moglo biti?
rjesenje?
BOk ljudi, sve je pocelo kad sam htio otkljucati mob...
Uspio sam uciniti sve sa ovog bloga http://blog.dotkam.com/index.php/200...torola-v3-razr i to nije uspjelo. Onda sam sa repair studio udario repair i kad je reko da drzim *# i pritisnem ok ja drzo, i cekam i onda on kaze da je restart failed i ja pustim tipke i sad vise nece da se upali.
jel to mob rikno ili se moze popraviti*?
prije nego sto sam udario repair napravio sam full auto backup, da to sada vratim nazad?
Zadnji uredio Inovator : 02-09-2007 u 01:52 Razlog: koristi EDIT!
jel si siguran da ti je downgrade bootloader bio uspješan? ako da onda nisi radio točno po postupku možda si nekaj smrdal u p2k easy tools
|\/|0T0r0La
u rep studiu nije 100% napravio repair kako treba
kad nitko nema pameti taj program dobro pročitati i slušati ga što ti govori.
pa nek netko ko ima taj bootloader na mobu stavi na net i ti zamjeni bootloader preko p2k easy toola s TP onda napravi repir PDS zone pa unlock SP i onda ponovno repair pds zone i mora radit i bit otključana
|\/|0T0r0La
Poz, dali postoji nacin da se otkljuca motorola MC3-41J11, nevidim ni jedan drugi nacin posto se nema kako povezat na racunar, nema priključaka za pc. opcija je jedino preko IMEI.
hvala unapred
kakva je to motorola ?? moze slika
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
mislim da je to ova motorola http://sklep.ladyga.pl/images/DSC00722.JPG
|\/|0T0r0La
moze se preko IMEI-a dekodirat
ali brijem da se da nekako spojiti na komp, ili sam u krivu???
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Pokušao sam unlockati v525 od prijatelja sa flashbackupom i PDS Editorom, ali mi PDS Editor kaže "checksum error" kad pokušam učitati PDS backup. Mislim da je problem u verziji FlashBackup-a (probao sam 2.5 i 2.62), a prošle godine sam iz prve unlockao svoju 525icu. Bila je verzija FlashBackup-a 1.6
Bookmarks