Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 39 od 39 PrvaPrva ... 29 35 36 37 38 39
Prikazujem rezultate 951 do 975 od 1255

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    ispričavam se, nije me bilo na forumu.. Nadam se da nije problem.

Program radi tako da više neće biti potreban testpoint. dakle, PSD zona se u principu isčitava kao sa TRIPLETS-a, R376, R472 i ostalih serija. Dakle, isčitava se njegova kodna grupa (što do sad nije bilo poznato i dostupno javnosti) i otkrivena je njezina enkripcija. dakle, sad se može dekriptirati PDS (preko ovog online programa) a da mob ne prebaciva u Blank Neptune i pravi testpoint, nego se direktno editiranjem PDS-a otključava mobitel.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan

Po meni, stvar koja će se jako brzo otkriti.
    čisto da razjasnimo neke stvari.
    ovo gore je prvi probio SC team, pušteno je prije mjesec van, a GOT alat iza kojeg stoji lopov zulea koji je narod opljačkao sa USB smartom (uzeo pare i zatvorio razvoj) izbacio je online klijent, jerbo je na motoroli vrlo lako ukrasti rješenja. što se cracka tiče, dok god će zulei pasati da uzima pare za GOT, neče ga biti.

= Citat = Izvorno postao GoGs
    Ako sam ja (najobičniji član) uspio sjebat PDS na TRIPLETSIMA i otključati v300, mislim da je pitanje vremena.
    uspio si jer je setool tada izbacio alat koji je trebao raditi kao add on za setool preko smart carda, pa je odrađivao PDS repair. MRS je zaustavljen, projekt je mrtav.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    čisto da razjasnimo neke stvari.
    ovo gore je prvi probio SC team, pušteno je prije mjesec van, a GOT alat iza kojeg stoji lopov zulea koji je narod opljačkao sa USB smartom (uzeo pare i zatvorio razvoj) izbacio je online klijent, jerbo je na motoroli vrlo lako ukrasti rješenja. što se cracka tiče, dok god će zulei pasati da uzima pare za GOT, neče ga biti.

uspio si jer je setool tada izbacio alat koji je trebao raditi kao add on za setool preko smart carda, pa je odrađivao PDS repair. MRS je zaustavljen, projekt je mrtav.
    da, sa usb smartom zulea je sjebao i tebe skupa samnom... mislim, baš mu je bila neka fora povući support i sve ostalo. kud kupi ogromnu lovu, tu još i jebe ljude! a šta kad mu nitko ništ ne može!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Motorola L7+256mb,hot mix
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brzo će to... ovo je dobro, nema više TPa...
    Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy
    .gLemon is in the water.
    Počivao u miru!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Samsung D900
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedno pitanje. Novi sam u ovome i moja prva motorola stize prekosutra. E sad, kupljena je u vipu al je u istome i otkljucana. Ali mislim da je gore jos uvijek vodafon software. Znaci li to da meni nisu potrebne ove sifre koje se ovdje traze i taj GOT ili sta vec? Da li ja samo moram reflashat soft? Moze li mi netko napisati gdje mogu procitati sve o tom modiranju, tj kako ubaciti koji MP, kako maknuti taj vodafone soft i te stvari....a da i dummy ko ja to skuzi,jer kazem nikad nisam to radio pa ako moze mala pomoc...kakav link i tako nesto.
    Hvala

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    iPhone 3G 16gb
    Operater
    TELE cvo :p
    Godina
    40
    Bodovi
    5.624
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.624, Nivo: 17
    Bodovi: 5.624, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok svima! Se moze kako otkljucati L2 u kucnoj radinosti ??

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Don Dumbuška Pregledaj post
    Može, ako imaš opremu.. malo je skuplja..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao a.k. Pregledaj post
    Može, ako imaš opremu.. malo je skuplja..
    kaj to nije isti sustav kao i na v360 preko testpointa????
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Don Dumbuška Pregledaj post
    Moze se otkljucati doma L2 je bazirana na LTE platformi pa mislim da ju otkljucavas kao v3 a o otkljucavanju doticne imas tu na forumu samo malo koristi search!
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja Pregledaj post
    Moze se otkljucati doma L2 je bazirana na LTE platformi pa mislim da ju otkljucavas kao v3 a o otkljucavanju doticne imas tu na forumu samo malo koristi search!
    L2 = LTE2 i samo sa testpointom ide. ista platforma kao L6, L7, v3i

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    L2 = LTE2 i samo sa testpointom ide. ista platforma kao L6, L7, v3i
    GoGs L2 je LTE platforma kao L6 i v3 a ne LTE2 kao L7 i v3i ili v3r tako da mislim da ne mora raditi TP ali nisam ju unlockao tako da ne mogu 100% tvrditi!
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja Pregledaj post
    GoGs L2 je LTE platforma kao L6 i v3 a ne LTE2 kao L7 i v3i ili v3r tako da mislim da ne mora raditi TP ali nisam ju unlockao tako da ne mogu 100% tvrditi!
    L2 = R3511 = LTE2
    L6 = R3511 = LTE2
    L7 = R4513 = LTE2
    v3i = R472 = LTE2
    v3r = R4515 = LTE2

TRIPLETS, R376, R374, R47.... LTE

Imao sam L6, boot 08.A0 i kad ga spojim sa RSD-om, lijepo piše LTE2. pošto L2 koristi isti firmware kao L6 (samo nema kameru), također je LTE2 based mob.

Provjeri ako nisi siguran...

@batok: to ne znači da nije v3r ako ne piše. v3r su ti one motorole koje vrte R4515 firmware na sebi, dok obične v3 vrte R374.

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unlock v360

Ovako prvo treba raskopat mobitel (a tutorijal ra raskopat je ovdje http://www.filecloud.com/files/file....file_id=271504 ) e sad vi trebate doc samo do matične ploče i izvadit ju iz mobitela. Sada trebate doć do testpointa ( TP ) koji se nalazi na matičnoj ( evo slike gdje je testpoint http://photos1.blogger.com/blogger/4.../1600/V360.jpg ) ! pazite mobitel je okrenut naopačke na slici ( utičnica za USB i slušalice su gore)! na slici gdje je TP spojite s komadom žice TP i masu (npr: ovaj zlatni dio desno od TP {dio koji je na kraju matične ploče(odmah ispod ovog malog prekidača)). Skinut ovaj program http://rapidshare.com/files/1745508/...y_Tool_v39.rar pokrenut ga i odabrat Vaš mobitel u ovom slučaju V360v i odabrat pod REPAIR// FULL REPAIR PDS ZONE (with DSP checksum) e sad uzet USB od mobitela i spojit ga s mobitelom i kompjuterom nema veze koji prvo spojiš !! ali je važno da imaš pravilno instalirane P2K drivere (skinite ih na ovoj stranici ali morate bit registrirani ali reg je free pa izvoli http://www.bluedevil.com.hr/dl.asp?cmd=6&cid=68) !! i sad kako rekoh spojiš TP i masu (prvo) onda spojiš bateriju i drzi 3-4 sec i makni TP ali bateriju moraš dalje držat na programu stisni Do Selected Jobs i program ti treba reći PLEASE REMOVE TESTPOINT (if you did not do this already) znaći da ste dobro spojili sve ( ako niste dobro spojili onda če vam pisat COULD NOT CONNECT) i program odradi svoje. Sad to treba ponovit ali POD OPCIJOM LOCKS// ODABRAT UNLOCK SP i kad završi ponovno napravit FULL REPAIR PDS. I to je to.

reci koji dio ne razumiješ i budemo ja ili danijel13 pomogli odmah
    |\/|0T0r0La

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Samsung SGH-D600
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao night_whisper Pregledaj post
    Ovako prvo treba raskopat mobitel (a tutorijal ra raskopat je ovdje http://www.filecloud.com/files/file....file_id=271504 ) e sad vi trebate doc samo do matične ploče i izvadit ju iz mobitela. Sada trebate doć do testpointa ( TP ) koji se nalazi na matičnoj ( evo slike gdje je testpoint http://photos1.blogger.com/blogger/4.../1600/V360.jpg ) ! pazite mobitel je okrenut naopačke na slici ( utičnica za USB i slušalice su gore)! na slici gdje je TP spojite s komadom žice TP i masu (npr: ovaj zlatni dio desno od TP {dio koji je na kraju matične ploče(odmah ispod ovog malog prekidača)). Skinut ovaj program http://rapidshare.com/files/1745508/...y_Tool_v39.rar pokrenut ga i odabrat Vaš mobitel u ovom slučaju V360v i odabrat pod REPAIR// FULL REPAIR PDS ZONE (with DSP checksum) e sad uzet USB od mobitela i spojit ga s mobitelom i kompjuterom nema veze koji prvo spojiš !! ali je važno da imaš pravilno instalirane P2K drivere (skinite ih na ovoj stranici ali morate bit registrirani ali reg je free pa izvoli http://www.bluedevil.com.hr/dl.asp?cmd=6&cid=68) !! i sad kako rekoh spojiš TP i masu (prvo) onda spojiš bateriju i drzi 3-4 sec i makni TP ali bateriju moraš dalje držat na programu stisni Do Selected Jobs i program ti treba reći PLEASE REMOVE TESTPOINT (if you did not do this already) znaći da ste dobro spojili sve ( ako niste dobro spojili onda če vam pisat COULD NOT CONNECT) i program odradi svoje. Sad to treba ponovit ali POD OPCIJOM LOCKS// ODABRAT UNLOCK SP i kad završi ponovno napravit FULL REPAIR PDS. I to je to.

reci koji dio ne razumiješ i budemo ja ili danijel13 pomogli odmah

Uspjesno obavljeno. Puno vam hvala.
    Veliki pozdrav

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

linkovi mi ne rade. HELP

--------------------------------------------------------------------------------

Imam i ja idenican problem, takoder trebam unlock V360v
    ali nemogu nijedan od ovih linkova otvoriti?
    moze netko ponovno postati il uplodati

ove sheme za testpoint i program koji mi treba za unlock.
    Btw.imam obican minu usb kabel (od digitalca ) dali s njim mogu odraditi.
    inace kad ga
    pristekam na mob,mob se pocinje puniti i mogu pristupiti datotekama,video,zvuk
    itd )
    A ako bi netko stvarno bio tako ljubazan moze mi i na mail poslati.
    jer ja s 56k imam pravo prosvijetljenje dok mi se stranica otvori,a jos vise dok pocinje skidanje.pa ako netko slucajno ima sve na kompu kaj je potrebno za unlock V360v, i posalje. placam cugu.
    mail je: gsm2zgABC@hotmail.com (ukloniti ABC)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    K800-k810,K750-W800,V3
    Operater
    vip,tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Care svi driver su bili uredno instalirani i u device menageru sam ih moga naci pod slovom M i bio je instaliran i motorola modem,nije mi prvi put da instaliravam tako drivere,ovakve stvari sam radio na sonyericcsonima,problem je u necem udrugome,ali sto je tu je ja sam dao 100 kn,moglo se sigurno iz kuce to rjesit ali mi se nije dalo tramakivat ja kad vidim da mi nesto neide ili da nema uopce pomaka onda rade dam 100 kn nego da razbijem mob u zid.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igugliel Pregledaj post
    Care svi driver su bili uredno instalirani i u device menageru sam ih moga naci pod slovom M i bio je instaliran i motorola modem,nije mi prvi put da instaliravam tako drivere,ovakve stvari sam radio na sonyericcsonima,problem je u necem udrugome,ali sto je tu je ja sam dao 100 kn,moglo se sigurno iz kuce to rjesit ali mi se nije dalo tramakivat ja kad vidim da mi nesto neide ili da nema uopce pomaka onda rade dam 100 kn nego da razbijem mob u zid.
    ma da? a zašto ti je javljao onu grešku kad ti je prebacivao mobitel u bootloader mode? zato što nisi pravilno instalirao driver kada ti je prvi put prepoznao flash interface. stoga, nisi dobro instalirao.

SE i motorole nisu slične niti u jednom segmentu. Tako da ne brkaš 2 različite stvari.

Uglavnom, sljedeći put ostani još koji sat na netu (cca kunu do dvije), malo truda i strpljenja, i možeš zapiti 100 kuna sa svojim društvom za evo recimo, utakmicu kao danas.

EDIT: da, nije bilo nešto u redu. nisi dobro zadnji komad drivera instalirao za bootloader mode, da ti ga prepozna. tu ti je greška.

Malo više samokontrole i strpljenja ne bi škodilo.

Poštovanje, GoGs.

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Trebao si poslusat moj post gdje spomijnem unlock na kompu sa Xp-on. garantiram glavom,da ti je taj tvoj unlocker to napravio. Ja sam odhebao Vistu jer mi neke mobove nije htjela prepoznat do kraja... Nemojmo offtopičarit,stvar je riješena,mob je otkljucan... Idemo dalje...
    Z3, K1, V3x,, V3, v300, Z6, Z8, Pebl U9 i da ne nabrajam, na visti sam ih radio nez ikakvih problema. bez muke. skidao RSA, unlockao. 64 bitna vista, SP1, driveri najnoviji. Nema tog mobitela koji ne prolazi. Stoga, stvar je u korisniku, a ne u operativnom sustavu.

samo malo slušati savjete, strpljenja, i sve se da.

Poštovanje, GoGs
    Zadnji uredio Inovator : 12-06-2008 u 20:53 Razlog: koristi EDIT!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    K800-k810,K750-W800,V3
    Operater
    vip,tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma da? a zašto ti je javljao onu grešku kad ti je prebacivao mobitel u bootloader mode? zato što nisi pravilno instalirao driver kada ti je prvi put prepoznao flash interface. stoga, nisi dobro instalirao.

SE i motorole nisu slične niti u jednom segmentu. Tako da ne brkaš 2 različite stvari.
    <cut>

Dva puta sam mu instalira drivere,pa za instalirati driver netriba neka mudrost to je njednostavniji di postupka,tako da neznam zasto mi je to javljalo,jedino ako nisam skinu dobre drivere s 41. strane,pa ti vidi. Ali kazem sto je tu je sto se tice provedenog vrimena na netu tu nestedim,sto mozes pogledati vremenske intervale mojih postova.
    Zadnji uredio Inovator : 14-06-2008 u 01:21

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igugliel Pregledaj post
    Dva puta sam mu instalira drivere,pa za instalirati driver netriba neka mudrost to je njednostavniji di postupka,tako da neznam zasto mi je to javljalo,jedino ako nisam skinu dobre drivere s 41. strane,pa ti vidi. Ali kazem sto je tu je sto se tice provedenog vrimena na netu tu nestedim,sto mozes pogledati vremenske intervale mojih postova.
    ne kritiziram ja tvoje vrijeme. dapače, to je pohvalno.

samo ti hoću reći da ne postoji mudrost kod instalacije drivera, ali postoji caka kod instaliranja flash interfacea koje se mora dodatno instalirati. nakon što su svi driveri instalirani ("svi"), onda naknadno komp prepozna flash interface, koji naknadno moraš instalirati. Kažem, nije to nauka, ali nije ni SE.

Poštovanje, GoGs

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trebam pomoć oko otključavanja Motorole L6
    Zadnji uredio Inovator : 17-03-2010 u 01:00

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MadDog01 Pregledaj post
    trebam pomoć oko otključavanja Motorole L6
    unlock ti ide sa P2k easy toolom i MST, pod uvjetom da odradiš testpoint.

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha..puno hvala.

I pretražio sam temu ali sam tražio po imenu baterije ( )
    pretražit ću opet

Hvala!

+ Odgovori na temu
Stranica 39 od 39 PrvaPrva ... 29 35 36 37 38 39

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. unlock motorola c 350
    By ramswaper in forum Motorola
    Odgovora: 2