Molim vas pomozite, jer vidin da ste po tom pitanju strucnjaci....
Mala je dobila mob na poklon al je na T-mobile a ja bi joj ubacila pomidoru pa vas molin da mi pomognete da je deblokiran
Mob je Motorola WX295
pliz pliz pomagajte
Molim vas pomozite, jer vidin da ste po tom pitanju strucnjaci....
Mala je dobila mob na poklon al je na T-mobile a ja bi joj ubacila pomidoru pa vas molin da mi pomognete da je deblokiran
Mob je Motorola WX295
pliz pliz pomagajte
Nažalost, kod kuće to nećeš riješiti, potrebna je oprema za otključavanje WX serije.
Molim pomoć!!!
Imam motorolu V3 dolce&gabbana kupljenu u T-mobil-u.
Šta da napravim da radi na tele2 i dal je uopće moguće???
Bio sam u jednom servisu i kažu da se taj mobitel ne može otključati????
Hvala!
Zadnji uredio elnino23 : 20-12-2011 u 21:48
provjeri koji software imaš. ukucaj u glavnom meniu *#9999# i napiši. sve u svemu, uređaj se može dekodirati, da rak raka jebe. Može se jedino desiti da imaš v3i verziju, ali ona se također vrlo efikasno dekodira.
Naravno da je moguće, čudi me takav odgovor u servisu.
Hvala na uputama.
Odnio sam telefon u drugi servis i tamo su ga otključali bez ikakvih problema.
Hvala još jednom!
pozdrav svima!
trebam jednu malu pomoč oko unlocka mobiitela
motrola v3
boot loader
07.E0
SW VERSION:
R374_G_OE.40.7 9R
išo sam po ovim uputama i sve odradim kako treba do zadnje točke kad se više nedešava ništa?
mobitel je upaljen,baterija i kartica tele2 su unutar dok sam radio ovo.
inače mobitel je iz austrije i jedno me muči što sam ga prilkom paljena ukuco krivi cod od operatera i sad je kao zaključan od strane operatera pa neznam jeli to ima veze?
poruka:Contakt Service Provider
samo da javim da sam sa xp uspijo od prve.
obično svi uspiju na xp-u, pošto su svi programi i driveri napravljeni isključivo za njega.
Pozdrav!
MOTOROLA EX-115 dual SIM.
Ima li tko aplikaciju/tutorial(upute) za OTKLJUČAVANJE navednog uređaja?
Hvala unaprijed!
Ima neka besplatna opcija otkljucavanja W377 ili mora u servis?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mislim da moras u servis ako se ne varam....
Ne varaš.
Kako sada stoje stvari za K1 ? Moze li se otkljucat i s kojim programom ?
Thnx
Samo 1.razred !
1'st class only !
thread o otključavanju starijih verzija Motorole...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11228
note: na nekim verzijama softvera događa se krah mobitela, te vas upozoravam da s punim oprezom pristupite dotičnoj radnji.
imam v360v vip i v3crna njemačkaIzvorno postao Krompirko
![]()
Kely
v360 nećeš rješiti ovako, trebaš opremu.. možeš mi se javit na PM za unlockIzvorno postao skeleme4
dajte nešto jednostavnije, mislim uzeti v550 ali je kodirana na vipu, pa če mi trebati neki tutorijal ili nešto, problem je tome da ja niš ne kužim o čemu pričate jer nisam upučen!Izvorno postao GoGs
nema vece face od Isusa
Kako otključati motorolu c115 da prima sve kartice.
na ovaj način ne...Izvorno postao ivica1965
morat ćeš kod lokalnog unlockera, riješi ti ju za 2 minute
u čemu je kvaka
Kvaka je u tome što je komplicirano,a ti si početnik isto kao i ja.Izvorno postao ivica1965
![]()
50kn če ti rješiti sve muke.
kvaka je jer je to Acer platforma i za nju nema free programa s kojima bi čačkao po eepromuIzvorno postao ivica1965
Evo samo jedna brza zahvala svima u ovom threadu, uspio sam unlockati v550...
Par sati citanja i 15-tak minuta posla...
u najkracim crtama:
flash bootloadera 07D0->backup full i pds->edit pds->restore pds
U nadi da cu pomoci buducim generacijama radio sam screenshotove na svakom koraku, pa ako nemate nista protiv sutra kad se naspavam obradim ih i postam... (jel postoji kakav limit na broj slika ili velicinu ukupnog posta?)
Bye
Je ovo možda OT, ali mi se čini da bih ovdje mogao saznati odgovor
Zanima me mogu li bilo koji BootLoader natočiti u bilo koji telefon i na bilo koju verziju softvera?
Konkretno, ja imam v360v i 8d0 Bootloader. Mogu li ja staviti gore 7d0, hoće li telefon raditi (imam ga u shx obliku). Mogu li ili moram potom vratiti backup Bootloadera 8d0 da bi telefon radio?
Pitanje je nastalo zato što mi se čini, da kao na v3, ne mogu vratiti backup na v360 radi Bootloadera.
Zna li netko za disasembler i takve alate za Motorolu?
Bookmarks