kad nejde i nejde
drivere sam instaliro na svoj komp, mozda ga zeza kaj imam vistu 64, al sam probo i na drugi komp s xp, i isti vrag, ne miče se, jednostavno ga ne nalazi.
kad nejde i nejde
drivere sam instaliro na svoj komp, mozda ga zeza kaj imam vistu 64, al sam probo i na drugi komp s xp, i isti vrag, ne miče se, jednostavno ga ne nalazi.
budem probo još jednom, sad mi je palo na pamet nekaj, ima možda veze kaj sam kad me je trazio neki code kad sam stavio karticu koju ne prihvaća, triput stisnuo neki broj, i sad mi kaže Kontaktirajte usluga davatelj usluga..?
Jesi koristio drivere za Vistu?
Nisu isti za Xp i za Vistu. Koji procesor imas? Imam neke modificirane drivere,pa ti mogu uploadat,al najbolje si skini drivere za Xp,pa sve to odradi na kojem kompu sa Xp-om...
EDIT:
Promasio si Subsidy code... Mislim da ne bi trebalo imat veze s unlockom pomocu MSTool-a... Ako vratis SIM karticu na koju je mob lockan,moci ces ga koristiti...
jesam, vista mi je našla drivere na netu, pa sam ih skinuo i snimio.. proc e6750
Da izvineš,za*ebi to...
Vista 64
FOund motorola usb modem
switching to test command mode i ne mrda
Onda to napravi na kompu s Xp-om,ili nosi unlockeru. Neznam sta da ti vise kazem...![]()
uf evo uspio na xp-u.. hvala puno svima, uštedio sam sad bar 100kn..
Bi li proso unlock V360v sa MSTool?
Jbg,vec sam oso na unlock bez TP-a,al onda cu prekinut jer sam tek flashao s yuetom 2.2.1. Vratit cu backup pa cu ga oderat s MSToolom. Samo unlock,ili ima jos koja kvaka?
zdravo milom vas za pomoc
Imam motorola w205 na O2 i zelim je dekodirati pa ako neko zna postupak za dekodiranje nek pise
Hwala![]()
Poštovanje, dragi narode!
Upravo sam došao do informacije kako spasiti Vašu motorolu V8 koju ste zaključali flashanjem.
Dakle, trebate skinuti RSD Lite 3.9 (OBAVEZNO TAJ, JER SA NOVIJIM NEĆE RADITI!!), zatim skinuti ovaj flex i zatim jednostavno flexati preko RSD-a.
Nakon toga, subsidy zaporka će vam biti resetirana na 00000000 (8 nula).
Zanimljivo je to da ovaj flex mjenja samo 2 seema. Da, dobro ste čuli. Seema. Motorola V8 ima i seemove, ne biste vjerovali, iako je na Linuxu.
Ovo riješenje vrijedi za obje verzije V8, dakle 2GB i 512MB.
NAPOMENA:
Postupak nije isproban sa moje strane. Kao autor se ograđujem od eventualnih šteta na vašim mobitelima, te nikako neću snositi posljedice nastalih. OVO RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!
EDIT: evo, našao sam vam i RSD Lite 3.9
S poštovanjem, GoGs
Zadnji uredio GoGs : 05-12-2008 u 13:13
Imam moto F3,ali na 98,i dok ju upalim s tele2 karticom,pise da mi treba neki kod,a tražio sam po forumu dal ima nešto pisano u vezi toga modela ali nema...pa dal neko zna možda kak da ga otključam na tele2?
Pozdrav svima.Imam motorolu e398 za dekodirat na hr mrežu i zanima me može li se ona dekodirat preko koda,ja mislim da može kad me traži subsidy kod.Molio bih vas mi mi odgovorite na ovaj post što brže i nabavite kod ili program,hvala.
plava motorola i najskuplja nova kola.........
http://rapidshare.com/files/13480324...s._V8.rar.html
izvoli program.
Pozdrav svima!
Imam malo stariju motorolu V525 kojoj sam prije 3 godine stavio software od V600. Zanima me da li je moguce na jednostavan nacin (bez testpointa) sa Motorola service toolom ili nekim drugim soft otkljucati navedeni uredaj? (trenutno nemam mob uz sebe)
Zahvaljujem!
ako si već flashao motorolu, onda znaš da ti driveri trebaju biti instalirani.unlock ide jako jednostavno i brzo preko Motorola Service Toola 8.
Poštovanje, GoGs
Kako je proslo mnogo vremena moram priznati da sam i zaboravio postupak samog flashanja, iako sam to radio jedno 4-5 puta na raznim modelima. Kada govorimo o driverima, dostatni su oni koji se koriste za aplikaciju motorola mobile phone tools ili treba instalirati P2K drivere? Ako sam dobro shvatio, postupak otkljucavanja je da se u MST8 pod handset odabere model uredaja i pritisne unlock. Kako je na tom mobitelu software od V600, da li onda u MST8 odaberem V525 ili V600 Ili je potpuno svejedno? Nazalost trenutno nemam uredaj u posjedu tako da ne mogu isprobati..
Bookmarks