Molio bi nekoga da mi kaže kako i sa čime da odključam motorolu v360v.Sad je na vip kodirana.Imam usb kabel.Hvala puno
može i na mail ako neko ima tutorial.Hvala
1daco@vip.hr
Pa ide bez testpiont_a ako je LTE telefon,a ako je LTE2 nejde.![]()
Molio bi nekoga da mi kaže kako i sa čime da odključam motorolu v360v.Sad je na vip kodirana.Imam usb kabel.Hvala puno
može i na mail ako neko ima tutorial.Hvala
1daco@vip.hr
Odnesi je kod lokalnog unlocker_a,jer nevjerujem da znaš napraviti testpoint.Izvorno postao dspacek
![]()
Pa neznam zato pitam.Jel to jako komplicirano.Hvala
Ako nemaš dobru opremu naravno da je. A ako imaš i nije tako komplicirano.Izvorno postao dspacek
![]()
Pa šta treba od opreme.Hvala
Pozdrav društvo.Mene zanima jeli se ikako može otključat V235 bez da odlazim u nego unloker_a i da mu dam 100kuna.Pozdrav![]()
P2k Easy tool sa testpointom, ali je jako rizično ako nemaš iskustva i program je jako nestabilan pa zna blokirati tijekom unlocka. Jedino rješenje. Ako se nećeš zahebavati, mogu ti ja odraditi posao. Sve ostalo na PM.Izvorno postao Vasilij Zajcev
Ispričavam se ako je već bilo ovo ali evo mogućeg rješenja kako otključati L7_icu
http://www.motox.info/showthread.php?t=20972
CARpeDiem*
Jel zna neko kako da odkljucam moto. V3x? I da li je rizicno?
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
moras imati opremu...Izvorno postao GoFast
obrati se inovatoru ili gogsu![]()
nije rizično ako znaš šta radiš i kako to radiš... ide preko jednog free programa, ali ako nisi vješt sa izvođenjem testpointa, onda zaboravi na unlock kod kuće...Izvorno postao GoFast
Kratko pitanje, jeli je moguće dekodirati Motorolu V3i bez toga da radim Testpoint i neka čuda, dakle da ju dekodiram isto jednostavno kao v3 obični ?
paaa, koliko ja znam.. nikakoIzvorno postao supercom
![]()
Ovakoc...u pitanju je v360v. Prvo sam ju uspio dovesti u stanje da u boot-u kaze code corrupt.
Onda sam nabavio onaj mali thorx da ju rastavim.
Eh sad...napravio sam testpoint, full PDS repair u EasyTools-u, stavio Yuet 1.8 MP takoder u EasyTools-u i sada mi mob nakon sto ga upalim pokaze onaj hello moto screen i onda se ugasi...
Probao sam ga flash-at i sa jos 2-3 MP-a i sa svakim je isti problem...pliz, recite mi sta nisam dobro napravio, osim toga sto sam ga doveo u ovo stanje?
Evo nakon par bjesomucnih uporaba EasyToolsa i RSD Lite-a nekako sam ga uspio rijesit da radiOtkodirana
U meduvremenu mi je bacio par nekih gluposti, a na kraju i nesto tipa "invalid subscriber unit" pa sam vec mislio da cu se oprostit s mobom i prodat masku i ekran, ali dok sam pravio testpoint i pokusavo ga flesat, skuzih da se pali found new disk pa sam ga sastavio i skuzio da radi sve odjednom)
Priblizna rekonstrukcija dogadaja je ovak nest:
1)Stavio yuet 1.8 bez tp-a, nista ofkors..
2)Stavio MrHollow i opet bez tp-a nist..poceo pokazivat code corrupt
3)Nabavio thorx odvijac i napravio tp
4)PSD full repair sa EasyTools 3.9
5)Stavio Yuet 1.8
6)Dode do Hello Moto ekrana i onda se ugasi
7)Nesta sam brljo, neznam ni sam sta...
8)Stavio neki V360 flash gore (R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039)
9)Preko nekoliko bezuspjesnih pokusaja u RSD Lite-u i EasyToolsu sa Yuet 1.8
10)Ponovno taj V360 flash
i na kraju opet full repair sa Easy Tools i sad sve radi)
Sve sam radio u kamikaza style-u tako da ne mogu napravit tutorijal niti znam tocno sta sam radio... LOL
Zadnji uredio aco95 : 05-12-2006 u 22:16
tutorial ni ne moraš raditi zato što ima tona tutoriala na netu koji su stvarno laički objašnjeni i idu u maksimalne detalje. Drago mi je da si uspio. u biti si trebao samo mob rastaviti, ukopčati kabal, upaliti P2K, odabrati model, prikopčati TP, staviti bateriju i kad javi da ga je prepoznao, otkačiti TP i kliknuti na Unlock SP with testpoint. Unlock odradi za par sekundi.Izvorno postao aco95
Evo ukratko... nisi uopće trebao dirati flasheve i nanovo ih stavljati niti ići na repair. samo unlock...![]()
Ma moro sam ga flashat ponovno jer sam ga prije bez tp-a probo flashat u neznanju i tako mi je izbacio code corrupt. Tako da sam svakako morao repair ako se ne varam. Samo sto sam imao preko nekoliko viska flashanja i repairanja u svom postupku. Ali sta je tu je, sad znam za drugi put kad budem tak sta radio, a s ovim sam na kraju zadovoljan, evo sad kad sve radi, stavio sam Yuet 1.8 i prezadovoljan sam![]()
Testpoint jesi odradio?
probaj sa verzijom 3.7 ili 4.1... mislim da 3.9 zajebava baš na v360 modelu... sretnoIzvorno postao fliponja
![]()
jel se moze V360v dekodirati stim programom s obicnim miniUSB kablom ili treba nesto posebno,,,,???????
možeš sa tim, to je crackani soft...
moraš napraviti i tp
Bookmarks