da li onda mogu i motorolu v220 otključati s usb kablom i tim programom .. jel onaj obični usb kabal koji dobijem uz mobitel
da li onda mogu i motorolu v220 otključati s usb kablom i tim programom .. jel onaj obični usb kabal koji dobijem uz mobitel
daklem , sa test pointom spojenim dobijem da mi propozna u windowsima "motorola flash interface"
puknem repair sa repstudiom ,medjutim nakon poruka, flash mode ok , send loader failed , exec loader failed,erasing phone please wait, erasing done
poslje toga me trazi da stisnem * # no nakon sto pokusa restart , napise restart failed !
neki savjet sto dalje ?
probao sam flashat direktno iz multyflashflex-a medjutim napise flash failed !
svaki savjet dobrodosao
dakle konacno je proradila , nakon sto sam je redovno silovao sa RSD Lite 3.0 i repstudiom demo , napokon je nakon xx pokusaja uhvatila jedan repair od repstudia
poslje toga je bilo lako natociti 58r sa RSD Liteom
za info , za tocenje sa rsd liteom sam isto morao otici u test point konfiguraciju
Zadnji uredio Inovator : 28-07-2007 u 16:56
Koliko vidim najlakse je preko P2k Easy Toola otkljucati... Par dana sam se zezao sa P2k Easy Tool v3.7 koja mi je uredno govorila da je moja v3 otkljucana a nije bila, dok danas nisam skuzio da moja v3 je ustvarno v3v... SAd skidam P2k Easy Tool 5.3 koji izgleda da ima podrsku za v3v pa se nadam da cu sa njom uspjeti... Ako je tko imao iskustva sa v3v neka posta ovdje i pomogne meni u problemima...
hvala ekipi
V3v kazes... E pa to malo v na kraju znaci da je unutra vodafoneov software,a taj tvoj stari p2k easy tool bi trebao nju prepoznati...
Bookmarks