OK , nema problema , ali me zanima ima li različitih paketa psp-a i u čemu se razlikuju ?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
OK , nema problema , ali me zanima ima li različitih paketa psp-a i u čemu se razlikuju ?
novije igre debelo prelaze 1gb....
paketi se razlikuju samo po dodatnoj opremi (torbica,vezica,slusalice,mamorijska kartica....sto mozes naknadno dokupiti prema potrebi)
ps.
ciljana publika pspa bila je iznad 18 godina i preko 30...za cijenu koju je potrebno izdvojit ,ono sto nudi od izrade,specifikacija i mogucnosti odlican uredaj.
angels might have been eaten.
jeli ovo u algoritma što košta 1500 kn najlošiji paket ?
najslabiji bio bi pravi izraz,psp konzola je u svim paketima ista![]()
ok , hvala na odgovorima
p.s. vidio sam neke igrice za skinut , koliko sam primjetio nfs carbon nema ni 300 mb , jeli to cijela igra ?
je, cjela je...
odlično , kupujem psp kad skupin još par stotina kuna![]()
kad se vec zapocelo friska vijest na bol: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=80402
ne tako friska inace (engadget)
ionako dobar psp jos bolji,kako je pocelo sa ovim threadom cini mi se da ce i noviji model dozivjet istu sudbinu kod mene![]()
...kad je već netko postao ovdje - sada je moguća "prerada" do fw 3.5 - samo treba tražiti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ipak je kod ps3 problem u cijeni,a ne u tome da ne radi kako spada...
ma eto neznam dali je opće pametno čekat , hoće li cijena opće više padat , meni se jako sviđa , a eto još malo ću pričekat .
što vi mislite hoće li cijena past do kojih mjesec ipo ?
btw. smogovac 2000. post![]()
Dark Alex je napustio scenu nedavno...
www.gadgethive.com
Medu ostalim stvarima. PS3 ima BR, WiFi, HD video, HDD i milijun ostalih stvari dok se na Wii-u mozes samo igrati (i jos neke sitnice, no nemaju veze sa hardverom).
Rezultat: oko 8.7 milijuna prodanih Wii-a i 3.7 milja prodanih PS3.
@ manijak
Imam mp3 player velicine kutije sibica koji u ducanu kosta otprilike koliko i 2 GB kartica za PSP a ima 2 GB kapaciteta. Zasto bi nosio cijeli PSP u dzepu samo da slusam glazbu, jer je definitivno prevelik i nemocan.
Ne bi niti malo bilo glupo da se mozes samo igrati, jer bi onda kostao 900 kn i sigurno bi bio efikasniji nego ovako. Sto mi znaci video kad ga moram konvertati? Sto mi znaci glazba kad je toliko velik da se ne da nositi u dzepu?
Stvar je bezveze... Zato sam ju i prodao. Nintendo prodaje INOVATIVNE konzole sa kojima se radi samo ono za sto su i namjenjene, a mozda i nesto drugo, samo da cijena nije visa. Dok Sony ubacuje sve sto stigne i ne radi nikakve inovacije.
Ajd pogodite zasto ljudi jos uvijek cekaju u redovima za Nintendo DS i Wii, a PSP i PS3 skupljaju prasinu na policama?
www.gadgethive.com
www.gadgethive.com
Bookmarks