neam pojma
jednostavno mi netreba
imo sam ga mj dana upalio sam ga 5 puta...
ma skroz malo.
mozda 50 kn.
A zasto si prodao PSP?
neam pojma
jednostavno mi netreba
imo sam ga mj dana upalio sam ga 5 puta...
Zadnji uredio sodom : 22-10-2007 u 11:04
Pozdrav vidim da je izasla igrica ova,pa da pitam slučajno imali za psp gdje ,ili još nema za psp.
Samo da provjerim da li postoji solucija za downgrade 3.71 PSP Slim bez pandore
Negdje sam citao da sa igrom Lumines do NEKE verzije se moze spustit FW,pa evo cekam i ja da nam pomogne neko ko je u tom strucan
Pozdrav
Do 3.50 se može sa Lumines , a preko 3.50 samo pandora dolazi u obzir.
A moželi meni pomoć kako da sa verzije psp-a 3.10 oe-a ver na 3.71 m33.
i naravno sta mi treba da to uradim .Molim za pomoć....
nista bez pandore..
ako si u zg javi se...pa se dogovorimo
Nažalost nisam u Zg.Hvala u svakom slučaju.
ma pandoru nije frka za napraviti ni bez drugog psp-a.
Ja sam nekoliko baterija hardwarski modifikovao i sve su radile kao pandore bez problema.
Imas cak i video tutoriala na youtubu sve zavisi koji je psp i koja baterija.
EDIT:
SADA SMA VIDIO NETREBA TI PANDORA ZA TO AKO IMAS OE.
Poslacu ti na pm moj msn javi se i ja cu te step by step voditi do 3.80 m33-4![]()
SADA SMA VIDIO NETREBA TI PANDORA ZA TO AKO IMAS OE.
Poslacu ti na pm moj msn javi se i ja cu te step by step voditi do 3.80 m33-4
Pozdrav
je li to vazi i za 3.71
Na moju zalost je officialni,znaci ipak bez pandore nista
da tako je.
ali neznam kog vraga svi smatraju pandoru baukom.kao da je najteza stvar nas vijetu za napraviti.Odi do frenda koji ima custom fw nek stavi jedan mali programcic tvoju bateriju i za minut gotovo.
Ili ako nemas nikoga sa custom fw ti fino zasuci rukave otvorio bateriju i suocise sa svojom nocnom morom.odvali taj jedan pin i neka i ti zaigras iso igre na svom psp![]()
planiram kupiti PSP, ali ne znam nista o njemukoji uzeti, nesto sam vidio da ima 2 verzije, slim i fat (valjda). u cemu je razlika? (ovaj je tanji, ali jel "unutra" isti?). i to sa firmwar-ima, u cemu se tu radi? Jel kad ga kupim u trgovini, mogu igrati sve one igre sto imaju skinuti na netu?
iPhone 5s 16 GB
Slim je noviji, neke sitnice su drukcije, no sto se tice igranja na njemu, ista ti je stvar. Kada ga kupis u ducanu, samo trebas staviti kompatibilan FW i prebacis si igre na memory stick i... igras
Ako imas kakva detaljnija pitanja, preporucam ti www.pspcroatia.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
PSP slim je tanji za 33 % i laksi za neznam koliko %,ima 64 mb rama(phat ima 32 mb ram) na 3.90 fw imas skype za njega.Neki homebrewe nerade na slim,brze pokrece igre,ima u vise boja,manji je i eto nista posebno po meni,e da ima TV OUT(najveca novost) ali ti treba tv sa proggresiv scan(420 p) i odgovarajuci kabel,nema IR(neznamo ni za sta ima na fat-ok ima homebrew program pa mozes ga spojiti na mob ili neki dr uredjaj sa IR ali je jaaako sporo) i WIFI prekidac se sada nalazi gore,i umd se drukcije stavlja.
Eto to je to![]()
Imam PSP skoro godinu dana i služi mi za slušanje glazbe i igranje Tekkena
A i za surfanje netom kada mi starci zabrane komp![]()
Da li je moguce vratiti rucno prepravljenu orginalnu bateriju iz pandorinog moda u normalan mod,jer kad zalemim odlemljeni pin baterija se ponasa jos kao pandora,da li je potrebno softwerski vratiti u normalan mod i ako moze prijedlog kako.
Pozdrav
Za one koji imaju isti problem rjeseno sa Time Machine
Pozdrav
Bookmarks