ipak je kod ps3 problem u cijeni,a ne u tome da ne radi kako spada...
ipak je kod ps3 problem u cijeni,a ne u tome da ne radi kako spada...
Medu ostalim stvarima. PS3 ima BR, WiFi, HD video, HDD i milijun ostalih stvari dok se na Wii-u mozes samo igrati (i jos neke sitnice, no nemaju veze sa hardverom).
Rezultat: oko 8.7 milijuna prodanih Wii-a i 3.7 milja prodanih PS3.
@ manijak
Imam mp3 player velicine kutije sibica koji u ducanu kosta otprilike koliko i 2 GB kartica za PSP a ima 2 GB kapaciteta. Zasto bi nosio cijeli PSP u dzepu samo da slusam glazbu, jer je definitivno prevelik i nemocan.
Ne bi niti malo bilo glupo da se mozes samo igrati, jer bi onda kostao 900 kn i sigurno bi bio efikasniji nego ovako. Sto mi znaci video kad ga moram konvertati? Sto mi znaci glazba kad je toliko velik da se ne da nositi u dzepu?
Stvar je bezveze... Zato sam ju i prodao. Nintendo prodaje INOVATIVNE konzole sa kojima se radi samo ono za sto su i namjenjene, a mozda i nesto drugo, samo da cijena nije visa. Dok Sony ubacuje sve sto stigne i ne radi nikakve inovacije.
Ajd pogodite zasto ljudi jos uvijek cekaju u redovima za Nintendo DS i Wii, a PSP i PS3 skupljaju prasinu na policama?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma eto neznam dali je opće pametno čekat , hoće li cijena opće više padat , meni se jako sviđa , a eto još malo ću pričekat .
što vi mislite hoće li cijena past do kojih mjesec ipo ?
btw. smogovac 2000. post![]()
psp nije inovarivan, i svaka platforma ima svoje fanove...prije 15 godina nisam se odvajao od svoje omiljene igracke iz nintendove tvornice - gameboya...monokromatski ekran bez pozadinskog osvjetljena, odadatne lampice za igranje u mraku,povecalo za ekran, hrpa baterija i punjaci :-), i naravno nintendovih konzola koje tada nisu imale konkurenciju...tako da oni uvjek imaju posebno mjesto kod mene...ali nintendo ds po mojim kriterijima nije dostojan usporedbre sa daleko mocnijim pspom...igrajuci nsf most wanted na dsu pa na pspu cini se kao da dvije konzole dolaze iz razlicitih vremenskih perioda ,jasno u korist pspa,...dok je nevedena igra na dsu izgleda kao n-gagov asphalt,kvaliteta izrade takoder su nebo i zemlja..plastika na dsu i kompletna konzola djeluju kao losa kineska kopija
...iznimno mi je drago sto wii ima tako dobre rezultate prodaje i nadam se da ce se nintendo dici "iz pepela" i vratiti staru slavu...jel kada se njih sjetim naviru samo pozitivna sjecanja![]()
angels might have been eaten.
fw 3.30 nemožeš downgradat trenutno zato i je takva cijena
na za 1000kn možeš nači psp koji može vrtit piratske igrice bez dodatne opreme,ipak morati češ nabaviti mamorijsku karticu(
nema internu memoriju) ,predlažem ti 2gb jel 1gb je premalo za neke igre
uh
steta
nista, morat cu onda par mjeseci do bozica pricekati...
pa cu si najmanje 2gb karticu i psp sa svom opremom...
a to bi sve do bozica trebalo dosta pojeftiniti...
hey, dali znate jel psp ima wlan?
cuo sam da ima...
i dali bi onda mogao ljepo ici na net preko wlana...?
sve ove informacije možeš dobiti sa malo googlanja...
ima wlan i browser
trazio sam po guglu i naso da ima ali frend tvrdio da nema pa zato...
sry kaj davim ali zelim biti siguran u neke stvari
![]()
Karticu uzmi sa ebaya. Ja uzeo 4gb za nekih 280kn. Je da je fejk,ali radi bez problema.
jel moze fw 3,03 piratske pokretat
ove iso-e s torrenta?
@WANKoner1
nemože
da cuo sam da treba neki program ili soft koji mozes sam doma ubacit pa mos igrat...
a koji je najbolji fw za pirate???
i jel ga mogu ja doma stavit bez nekakvih posebnih uredjaja...?
@n-gage...kako kada nemože homebrew pokretat uopće
@WANKoner1 ja sam zadnje imao 3.10OE i radio je besprijekorno...možeš ga staviti sam doma ali to ovisi o prethodnoj verziji fw-a na pspu
jel moze sa 3,03 na 3,10
i ako nemoze koji trebam imati da bi mogo na 3,10
i jel tesko to staviti...?
nije tesko stavit ..a sa 3.03 nemožeš ništa zasada
najniža originalna verzije fwa koju mozes nabavit da bi ju mogo upgradat na pitatsku je 2.71
Možeš s 3.03 na piratsku,ali ti treba Gta:Lcs. Probaj posuditi od nekoga.
Evo i tutorijala http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/462664
Moderator,ne širi dezinformacije.![]()
ma odkud mi gta...
ma jos ja nisam ni kupijo psp...
navjerojatnije cu dati nekome da mi to sredi
kolko je najeftinije da mi to neko napravi?
@niten nisam se updato
to možeš vrlo lagano sam napravit,ako baš imaš volju plačat po oglasnicima je 100kn cjena downgrada no koliko sam vidio isto toliko traže za upgrade na piratsku verziju
...zašto dati 100 kn kad možeš sve sam - treba ti samo ADSL da sve skineš sa neta i dva Gastala za početak...
link sa uputstvima: http://boardsus.playstation.com/play...age.id=2792391
...govorim iz osobnog iskustva - pošto sam frendu to napravio prije neki dan...
slažem se,procedura je krajnje jednostavna i može ju obaviti svatko i bez gastala![]()
Bookmarks