pa znam di je algoritam u zg-u,za dubrovnik ne znam![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Ja sam pogledao po par ducana svugdje je jos uvijek stara cijena 1500kn,vjerojatno ce kroz neko vrijeme pojeftinit..
trebalo bi...
Nisi napisao za koji se paket odnosi cijena od 1349kn...Giga Pack će teško toliko koštati, ali znam da postoje Value Pack i Base Pack, pa sad ne znam na koji od ta dva paketa si točno mislio...ako se radi o Base Packu, onda ovo pojeftinjenje i nije nešto, jer Base Pack sam po sebi već dođe oko 1500kn, ali ako se radi o Value Packu, onda je navedena niža cijena zbilja OK...
compov svaka cast.i ja mislim da je precijenjen.svi oko mene joj kak je dobar,ovo ono,ja reko kaj brijete zivo sr...![]()
psp je super ja sam ga platio oko 2000 kn ali on vam je mp3,video player,konzola,mozete ici na net sa njim,a kada dodamo OE i homebrew i iso\cso pa di su mu granice posudite od nekoga pa vidite![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sve mi to znamo i ja sam ga bio kupio unutar 5 dana kad se kod nas počeo prodavati...uglavnom to je za djecu...tak do 15god...
Ja sam razmisljao o kupnji psp-a ili GB Micro, al odustao sam od oboje zato sto sam malo razmislio i skonta da mi ne treba ni jedno... Nakon nekog vremena samo bi pocelo skupljati prasinu...
...TISUCITI POST...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja sigurno kupujem psp , pa me zanima isplati li se kupit za te pare ako je istina da toliko košta . npr. zanima me koliko MB ima jedna igra da je skinem s interneta npr. gta vice city stories ?
nadam se da ovo nije offtopic u ovoj temi![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
OK , nema problema , ali me zanima ima li različitih paketa psp-a i u čemu se razlikuju ?
novije igre debelo prelaze 1gb....
paketi se razlikuju samo po dodatnoj opremi (torbica,vezica,slusalice,mamorijska kartica....sto mozes naknadno dokupiti prema potrebi)
ps.
ciljana publika pspa bila je iznad 18 godina i preko 30...za cijenu koju je potrebno izdvojit ,ono sto nudi od izrade,specifikacija i mogucnosti odlican uredaj.
angels might have been eaten.
jeli ovo u algoritma što košta 1500 kn najlošiji paket ?
najslabiji bio bi pravi izraz,psp konzola je u svim paketima ista![]()
ok , hvala na odgovorima
p.s. vidio sam neke igrice za skinut , koliko sam primjetio nfs carbon nema ni 300 mb , jeli to cijela igra ?
je, cjela je...
odlično , kupujem psp kad skupin još par stotina kuna![]()
Bookmarks