Gorane, trebao si se odspojit prije ponoci, ovako ce ti naplatit paket.
Compov, jesam ja, platis iznos proporcionalan broju dana od prvog spajanja do kraja mjeseca.
Evo ja još čekam password i lozinku od Optime...a valjda će stići ovaj tjedan![]()
Gorane, trebao si se odspojit prije ponoci, ovako ce ti naplatit paket.
Compov, jesam ja, platis iznos proporcionalan broju dana od prvog spajanja do kraja mjeseca.
da, upravo to. Gorane sad ti jedino preostaje iskoristiti full paket na T-Comu jer si bio spojen na njihove ulaze u prve sate prvog dana u mjesecu.
Poslje višestrukog pozivanja 0800/0088 i dobivene obavjesti od strane Optimine szk da je sa uslugom adsl traffic sve OK, barem što se tiče http prometa, sa velikim entuzijazmom sam uzeo njihov paket prometa ali sa iskustvom koje sam imao prije nisam uzeo flat-min već obični mali paket.
Hvala bogu na toj mojoj odluci!
Prvo spajanje sam obavio iza 00.00 sati 1.5.07.god. i odmah sam otišao na speedtest da vidim situaciju i bila je sljedeća: 349 kbit/s download i 89 kbit/s upload te ping na DCM server u Zagrebu je bio 128 ms.
Sada kada sam probao prije par minuta rezultat je bio: 917 kbit/s download i 218 kbit/s upload te ping 87ms.
Molim sami zaključit da li su riješili ili nisu, taj " MALI " problem?
Hvala i puno sreće.
P.S. Potpisao sam pristupnicu za Metronet i uskoro se nadam da će biti i uključenje, prenosim i tel. i adsl k njima a sa HT-om se zauvjek rastajem, čak sam spreman da im i platim samo da odem od njih, povrača mi se od njih!
Što se tiće Optime, barem se ljudi bore da nešto ponude ali ih opet HT stopira u tome ograničavajući im propusnost k njihovoj mreži.
evo napokon nakon par dana šta sam ih gnjavija za pristupne podatke danas me nazvala gospodjica i odmah na mjerenje
921 kbit/s download i 207 kbit/s upload te ping 117ms.
![]()
uzeo sam flatmax pa mi svejedno, ali javiti ću većeras!![]()
Upravo izmjerio i nista novo,malo bolje nego inace ali slabo---down-593
--up--185![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Meni sad sve super radi kod optime.
Vise nemam nikakvih problema sa brzinom. Torrente vec 2 tjedna skidam po ~105 kBps.
Bas si sad gledam, budem sigurno uzeo ADSL Traffic FlatMIN, placam za 5GB T-comu 140kn, a uvak bi placo 150kn i imo bih istu brzinu kao na T-comu ali i flat od 22-06h.
Ja sam isto otišao na Optimu...ali uzeo sam 2 (2,5) GB paket...drugi tjedan mi stiže password i lozinka.... jedva čekam pa da vidim kako će meni raditi to...ne veselim se previše jer znam da će mi biti sporo kao i sad...
![]()
Postoji li mogučnost zvanja Optime kako bi telefonski dobio podadtke (user i pasword) da ne čekam da dođe poštom u moju vukojebinu. Prijavio sam 2.5 i želim što prije iskoristit flat za svibanj.
naravno šta se bojiš nazvat?
Seriously?
Ma dati će ti...da li su i meniSamo ako su tvoji podaci unešeni u kompjutor.... Dati će ti korisničko ime i možeš birati password koji želiš i to sve preko telefona... i odmah se možeš spojiti...a kasnije kada dobiješ to sve poštom jednostavno zanemari password koji ti piše unutra..jer je pravi onaj kojeg dobiješ preko telefona (tako ionako možeš poslije sve to promjeniti)
![]()
Svi se bune kako su ukinuli flatmin, a meni ovo čak odgovara. Za 11 kuna više dobili 15Gb+512 Mb(bez vremenskih ograničenja) umjesto T-comovih 5Gb. Ima da svi pređu sad na optimu tko koristi T-com ili zbog osnovnog paketa ili zbog 15 Gb.
eto, samo zelim reci da im je tehnicka sluzba za internet sranje...pa ne znam koji put se nemrem spojit na net...i uvijek to padne u nedjelju...a teh.internet sluzba ne radi vikendom, nego radnim danom od ne znam koliko-22...strasno...nakraju sam ipak uspjela rjesit sama, ali ta sluzba im nije od nikakve pomoci...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
koje usporedbe
morat će neš smislit ubrzo neznam šoa no morat će!
Seriously?
Poslao potpisani zahtjev prije 7 dana . Danas zovem optimu i kažu da me nigdje nemaju u kompjuteru!![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio papuca2 : 17-05-2007 u 00:11
Bookmarks