Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 7 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 172
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigurno oce..nitko nema tolko brz metabolizam kolko se da utrpat u sebe....neki ljudi nesto bolje i brze probavljaju neki drugacije..al uglavnom vecina ljudi se zavarava...kazete jedete abnormalno puno, a ne debljate se..e tu je greska, vi jedete abnormalno puno prema kome...ja sigurno jedem vise od tebe, mozda se razvnate prema ukucanima ili prema nekim frendovima pa drugacije definirate sto je to puno hrane...ako se ustane i pojede pol kg posnog sira, ili gro zitarica +mlijeko, ako onda pojedes 2tune, poslije neki sendvic do 2, ubodes dnevno 10jaja 2-3zumanjka i 10bjelanjka(omlet s nesto gljiva i sunke), za rucak cijelo pile, +pun ***** pire-a, kasnije pojedes opet recimo 350grama filea sad pileceg, pureceg + pun ***** rize, kasnije nabacis opet konzervu tune od 185g naravno il dvije... mozes za vecer jos 250grama posnog sira +litru jogurta (al naravno za kile dobit i nemorate ovakvu hranu jest stalno nego se ubaci malo mcdonalda,puno pomfri-a, nesto pizze, porciju cevapa dnevno rulez itd.. )...eto sad jel ovo dosta hrane? tolko ja ne pojedem, i garantiram da ne pojedete ni vi makar tvrdite da jedete abnormalno puno, no ima ljudi koji ce pojest ovoliko hrane svaki dan i sad nema njurganja, uzet placu i idemo u shoping napunit frizider i jest, i definitivno ce bit pitanje kako smrsavit...i
    Zadnji uredio dubrava : 31-03-2007 u 13:49
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Igor99 Pregledaj post
    Ma kava teretana. To je jedino ak očeš oblikovat figuru.
    Svi vi koji idete u teretanu kladim se da nebi jedan dan izdržali naprimjer u šumi rušeći drva i poslje toga kalanje drva i slaganje. To se zove prava vježba za mišiće, a i poslje toga si gladan ko đubre. Dođeš doma najedeš se prave domaće hrane (šunka, kobasice, špek, sir i ostalo) odeš spat i drugi dan opet tak.

I da: ma kakvi proteini?? Nek se ne uvrijede oni koji to konzumiraju al to je goli qurac
    E ovo se slazem s tobom... Daj ti bilo kojem likusu koji boravi pola zivota u teretani da jedan dan ode sa mnom na sljaku, nek dodje kad se nesto zida, pa cemo vidit kakav je osjecaj cijeli dan mjesati malter, nositi vrece cementa i sl... Je*** teretanu ak nemas snage za napraviti nesto korisno...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    a šta je sa ekipom koja zabrije na mobitele i izvadi na stol n93 i mda vario i bzv prčka po jednom i drugom i preserava se sa programima koje ima gore...??a sa strane je još laptop dofurao i stavio to na stol u bircu..a da mu kažeš ajmo malo na trčanje...reko bi..ne ja sam prepametan i previše love imam za to-poanta-svatko ima svoje veselje i dobro je da je tako...
    Nije vrag da si se našao prozvanim gore u postu.Znam da treniraš i da si u teretani često...i to ništa manje ni više nego ja.Ne bježim od toga..imam 4 treninga tjedno+ teretana....nisam zabrijao na to..to mi predstavlja vježbu..da oblikujem tijelo...jer mi od trčanja jačaju samo noge.
    Napisao sam da me živciraju likovi koji se na to isfuravaju...normalan čovjek dođe,svoje odvježba i ajd bok.Nikakvo prekenjavanje,nikakva forsiranja.Ono što sam napisao i dalje stoji.

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro , di je Elninjo? postavio je temu i sad se ne pojavljuje???????'
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    dobro , di je Elninjo? postavio je temu i sad se ne pojavljuje???????'
    Cekamo ga takoder kompic i ja radi meetinga...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Igor99 Pregledaj post
    Ma kava teretana. To je jedino ak očeš oblikovat figuru.
    Svi vi koji idete u teretanu kladim se da nebi jedan dan izdržali naprimjer u šumi rušeći drva i poslje toga kalanje drva i slaganje. To se zove prava vježba za mišiće, a i poslje toga si gladan ko đubre. Dođeš doma najedeš se prave domaće hrane (šunka, kobasice, špek, sir i ostalo) odeš spat i drugi dan opet tak.

I da: ma kakvi proteini?? Nek se ne uvrijede oni koji to konzumiraju al to je goli qurac
    Ovo je sasvim očekivano mišljenje jednog balkanca - otpadnika civilizacije. Ove vaše spike su seljačke i nemam više živaca za tako nešto. Uglavnom, ljeto se bliži, na definiciju se polako kreće...
    Desire / Oxygen /

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Nije vrag da si se našao prozvanim gore u postu.Znam da treniraš i da si u teretani često...i to ništa manje ni više nego ja.Ne bježim od toga..imam 4 treninga tjedno+ teretana....nisam zabrijao na to..to mi predstavlja vježbu..da oblikujem tijelo...jer mi od trčanja jačaju samo noge.
    Napisao sam da me živciraju likovi koji se na to isfuravaju...normalan čovjek dođe,svoje odvježba i ajd bok.Nikakvo prekenjavanje,nikakva forsiranja.Ono što sam napisao i dalje stoji.
    jesam,jer dižem 150kg u benču...i opet kažem nekoga to prekenjavanje veseli,nekome je tretana sve i hebiga,ali takvi ljudi postoje..isto kao što je nekome nogomet,meni šora,tako i njima teretana...neko se forsa sa tehniciranjem,oni sa zgibovima,netko koliko 3 može zabiti,oni koliko u čučnju mogu...tako da ne stoji to šta si napisao...

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iss dao sam si truda procitat zadnjih par stranica , neznam ni sam kak sam uspio .. ovaj dijan koda je popio svu pamet svijeta.

čovjek na pocetku lijepo pita kak se UDEBLJATI , dakle skroz jednostavno pitanje , koje nigdje ne ukljuce da se mora zjačat , cisto da se udeblja jer je premrsav.
    al ne, ovaj poceo o teretana proteini kreatinima glukozama i kozna cemu sve ne, nije mi se ni dalo sve citat...

svakakvih ljudi ima , stvarno.

sve mi je zao bilo ovog lika
    = Citat = Izvorno postao whiteboy Pregledaj post
    JOOOOOOOOOOJ KAKO STE DOOOOOOSADNI!!! Čovjek se oće ZDEBLJATI (bar je tako napisao u naslovu teme), a ne da mu vi trkeljate ove vaše proteinske nebuloze!
    Znači, udri po čevapima i pivi i mir na bosni!

a u pravu je , lupate praznu slamu zadnjih bar 4 stranice.
    netreba bit Einstein da skuzis da je najlaksi nacin za udebljat se jest vise navećer , sto masniju i kaloričniju hranu , i manje se kretat nego prije.
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ dijan - nisu svi balkanci koji sljakaju teze poslove i smatraju (a sto je i istina u 90% slucajeva) da svi ti koji se furaju na teretanu i sl. ne mogu izdrzati jedan obicni sljakerski dan...

@ stamp1 - pa objasni to nekim ljudima ovdje (n zelim navoditi imena)... to sto si napisao je u potpunosti istina... Jedi navecer, malo se manje kreci i eto kila u roku par tjedana (samo treba znati stati na odredjenoj granici)...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesam,jer dižem 150kg u benču...i opet kažem nekoga to prekenjavanje veseli,nekome je tretana sve i hebiga,ali takvi ljudi postoje..isto kao što je nekome nogomet,meni šora,tako i njima teretana...neko se forsa sa tehniciranjem,oni sa zgibovima,netko koliko 3 može zabiti,oni koliko u čučnju mogu...tako da ne stoji to šta si napisao...
    Ti si zabrijo...pročitaj moj predposljednji post.Ne da mi se stvarno objašnjavat.Ono što sam napisao stoji.Znam da se fightaš i ideš u teru...i to je to..čemu daljnje polemike.Ja sam rekao kakvi me ljudi živciraju...koji to svoje bavljenje teretanom forsiraju i prekenjavaju se oko toga.Koji dio nije jasan??
    Ako ti što se baviš time čime se baviš i na temelju toga se forsiraš...onda si se našao u mom postu.
    Nisam imao priliku pročitati na forumu nigdje tvoj post di se forsaš sa tim stvarima pa nije išlo tebe.ali kažem opet..ako si se našao u tome...šta da ti kažem..i apsolutno se slažem sa onime što si napisao..znam da nekoga to veseli.Isto kao i mene neke stvari pa to ne forsiram.Kužiš?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Ovo je sasvim očekivano mišljenje jednog balkanca - otpadnika civilizacije. Ove vaše spike su seljačke i nemam više živaca za tako nešto. Uglavnom, ljeto se bliži, na definiciju se polako kreće...
    Jedini koji je ovdje balkanac si ti...vidi se po postovima kojima se obračaš forumašima..em'sa visoka em' sa vrijeđanjem...zato ohladi lagano.Već te par ljudi lijepo zamolilo.Ako ti se ne sviđa što piše u temi samo ignore ili imaš gore gumb log out.Za ovakvim stvarima i vrijeđanjem nema potrebe.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha gle,čevapi i puno piva i sve to navečer i masno,će ti dofurati kile,ali koliko je to zdravo,svi znamo...
    naj bi onda bilo da ideš svaki dan do MC d i po 3 menije zvekneš,uspjeh neće izostati...

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha gle,čevapi i puno piva i sve to navečer i masno,će ti dofurati kile,ali koliko je to zdravo,svi znamo...
    naj bi onda bilo da ideš svaki dan do MC d i po 3 menije zvekneš,uspjeh neće izostati...
    Pa nije čovjek niti tražio savjet o zdravoj prehrani, zar ne?
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    off...

...NHF - al sva ta shranja, po čemu piche teretana-boysi, je zdrava ...ne bih rekao...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminem ribica,ak nemaš pojma o tome,nemoj pričati...ja nisam spominjao steroide,ako na to misliš...

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...ja nisam spominjao steroide,ako na to misliš...
    ...na to i sl. shranja sam mislio...NHF ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo vidim tu neke usporedbe sa sljakerima i ovoono pa da i ja komentiram...

Najbolje mi je kad mi netko od ljudi koji vise po cijeli dan u teretani, spavaju 8 h svaki dan, jedu 83 puta dnevno, miksaju te praskice, tabletice i jogurtice uleti sa spikom da ja nisam u stanju pretrcati 5 km i dignuti neznam 80 kg na benchu (lupam brojeve) i da je on zato bolji od mene! Pa naravno da je U TOME bolji kad mu to pumpanje i samouzgajanje dodje kao normalnom covijeku posao! My point; ljudi koji totalno zabriju na teretanu su uglavnom bahati. A ti dijane sa svojim "ljeto se blizi" u svakom drugom postu to i potvrdjujes! Postoje ljudi kojima jedini smisao u zivotu nisu 2 mjeseca pokazivanja na plazi!
    Istina ja ne mogu "dignuti" kolko i ti al ako cemo tako ajd ti probaj raditi moj posao ili posao bilo koga od ostalih forumasa. Pa da vidimo dal znas sto je excell ili dionica. Ne ona koja se trči!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Evo vidim tu neke usporedbe sa sljakerima i ovoono pa da i ja komentiram...

Najbolje mi je kad mi netko od ljudi koji vise po cijeli dan u teretani, spavaju 8 h svaki dan, jedu 83 puta dnevno, miksaju te praskice, tabletice i jogurtice uleti sa spikom da ja nisam u stanju pretrcati 5 km i dignuti neznam 80 kg na benchu (lupam brojeve) i da je on zato bolji od mene! Pa naravno da je U TOME bolji kad mu to pumpanje i samouzgajanje dodje kao normalnom covijeku posao! My point; ljudi koji totalno zabriju na teretanu su uglavnom bahati. A ti dijane sa svojim "ljeto se blizi" u svakom drugom postu to i potvrdjujes! Postoje ljudi kojima jedini smisao u zivotu nisu 2 mjeseca pokazivanja na plazi!
    Istina ja ne mogu "dignuti" kolko i ti al ako cemo tako ajd ti probaj raditi moj posao ili posao bilo koga od ostalih forumasa. Pa da vidimo dal znas sto je excell ili dionica. Ne ona koja se trči!
    Bravo Slide..slažem se...to su sve iskompleksirani ljudi(ne mislim na sve)...najjače mi je kad vidim tipa od 165cm pa taj kompleks niskog rasta liječi u teretani...pa na svojih 165 ima 85kg i promjer ramena 1.5m

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehehe..ne kužim zkj svi umanjujete nećije vrijednosti...
    istina ne volim ni ja napuhane šminkerčiće koji sam pumpaju i cijeli dan su pred ogledalom,ali ćemu se uzrujavati...bitno je da se netko nećime bavi...sve je bolje od droge,alkohola i narodnjaka
    trabunjam bzv,moje isprike

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Bravo Slide..slažem se...to su sve iskompleksirani ljudi(ne mislim na sve)...najjače mi je kad vidim tipa od 165cm pa taj kompleks niskog rasta liječi u teretani...pa na svojih 165 ima 85kg i promjer ramena 1.5m
    e to ti je moj frend,1.70-100kg,160kg diže u benću i frajer je i samo ali samo i samo o tome prića...nema tu pomoći...

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naklopati se prije spavanja i ako je moguće to zaliti jednom pivom ili čašom vina!
    E da obavezno piti gazirane sokove cijeli dan i što manje vode.

Pa da te ja onda pitam za mjesec dana koliko si kila dobio!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to ti je moj frend,1.70-100kg,160kg diže u benću i frajer je i samo ali samo i samo o tome prića...nema tu pomoći...

hamza ?
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahahah ma neeee,njegov buraz ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma evo da se malo ispravim; nemam nista protiv ljudi koji nesto treniraju pa i idu u teretanu, ili onih koji idu 1-2 puta tjedno radi sebe i zdravlja i izgleda. To bi cak i ja da je vremenski moguce. Imam nesto protiv onih koji se presele u teretanu i kao da to nije dosta na svakom koraku se iz petnih zila trude pokazati misice koje su si uzgojili za potrebe pokazivanja uz popovanje o svom nadprosijecnom izgledu. Cijeli zivot im se pretvori u jedno veliko "GLEDAJTE ME" i ustvari nemaju nista drugo osim toga. A tome se ne treba rugati. To se treba lijeciti.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..jer nije bolest sve što boli

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 7 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 95
    Posljednji post: 10-11-2009, 00:08
  2. Kako se spojiti na Internet u Hrvatskoj
    By josip_b in forum Mreža
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-06-2006, 19:12
  3. Kako uspjeti...
    By alcatraz in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-05-2006, 14:59
  4. siemens cx70-novi soft, patch. KAKO????
    By viking in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-03-2006, 20:13
  5. Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-09-2002, 13:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove