Evo vidim tu neke usporedbe sa sljakerima i ovoono pa da i ja komentiram...
Najbolje mi je kad mi netko od ljudi koji vise po cijeli dan u teretani, spavaju 8 h svaki dan, jedu 83 puta dnevno, miksaju te praskice, tabletice i jogurtice uleti sa spikom da ja nisam u stanju pretrcati 5 km i dignuti neznam 80 kg na benchu (lupam brojeve) i da je on zato bolji od mene! Pa naravno da je U TOME bolji kad mu to pumpanje i samouzgajanje dodje kao normalnom covijeku posao! My point; ljudi koji totalno zabriju na teretanu su uglavnom bahati. A ti dijane sa svojim "ljeto se blizi" u svakom drugom postu to i potvrdjujes! Postoje ljudi kojima jedini smisao u zivotu nisu 2 mjeseca pokazivanja na plazi!
Istina ja ne mogu "dignuti" kolko i ti al ako cemo tako ajd ti probaj raditi moj posao ili posao bilo koga od ostalih forumasa. Pa da vidimo dal znas sto je excell ili dionica. Ne ona koja se trči!
Bravo Slide..slažem se...to su sve iskompleksirani ljudi(ne mislim na sve)...najjače mi je kad vidim tipa od 165cm pa taj kompleks niskog rasta liječi u teretani...pa na svojih 165 ima 85kg i promjer ramena 1.5m
Bravo Slide..slažem se...to su sve iskompleksirani ljudi(ne mislim na sve)...najjače mi je kad vidim tipa od 165cm pa taj kompleks niskog rasta liječi u teretani...pa na svojih 165 ima 85kg i promjer ramena 1.5m
e to ti je moj frend,1.70-100kg,160kg diže u benću i frajer je i samo ali samo i samo o tome prića...nema tu pomoći...
Bookmarks