Tako je. Samo se prebaci. Neka gube korisnike.![]()
ako se ne spojis, ne placas. tako i ja
iPhone 5s 16 GB
Tako je. Samo se prebaci. Neka gube korisnike.![]()
Nemam ADSL, namjeravam se prijaviti na T-comov i uzeti onaj start paket (1GB) nakon toga mislim na OptimuTraffic (znači ne spajati se preko T-a)... za istu lovu dobijem 2.5GB...
I sad imam par pitanja...
Koliko dugo ću morati čekati da mi optima odobri Traffic osnovni paket? Jesam li vezan nekim ugovorom?
Mogu li kad dođe kraj mjeseca u kojem mi odobri zahtjev uzeti jedan mjesec FlatMAX i nakon toga se opet vratiti na osnovni paket?
Koliko se otprilike može skinuti sa tim ADSL Traffic FlatMAX-om? Brzina download-a? Torrenti?
I ako sam dobro shvatio gdje god bio i šta god radio 79kn ide uvijek T-comu za brzinu (mjesečno), pa priključili oni meni i 29.4. ADSL?
Eto imam otprilike neku sliku u glavi, ali ne znam jer sve to ostvarivo, i dali postoji neka patka? Jer po tome ko ne bi prešao na taj Traffic kad ti daju dva puta više nego T-com? ...
- traje ti oko tjedan dana da ti odobre, ali ako ih par puta nazoves, dobijes za 3-4 dana, nisi vezan ugovorom
- mozes
- brzina ti varira, nekad http radi dobro, nekad steka, ovisi o danual obicno je oko 80-90 (ovo govorim za FlatMIN, od 22-7 je flat)
torrenti su navecer do 1 oko 17-22, a kasnije idu oko 30
- da, ja placam t-comu brzinu 80 kn + flat min 70 kn
ja sam prosli mjesec skinuo 35 GB sa FlatMIN i zadovoljan sam![]()
iPhone 5s 16 GB
Hvala na odgovoru...dobro, mene u ovom slučaju zanima samo FlatMAX - možda tu brzinu toliko ne variraju.![]()
Znači dovoljno je samo jedan dan prije nazvati i reći da ću slj.mjesec flatMAX, i onda opet za 30dana nazvati i reći da se vraćam na stari prvobitni paket 2GB?
U slučaju FlatMAX većinu bih skinio preko dana, kada je pretpostavljam približno sve u redu...
mikelandjelo,jos jedan savijet..kada dobijes adsl,mislim barem da dobijes i 2-3 mjeseca flat kod t coma... taman ce ti i optima odobriti ugovor,poslati sifru...a kad istekne besplatni flat kod t-coma,prebacis se na traffic.
pa ako ti je dostupna optimina mreza,nije tako....onda mozes direktno kod njih. tako je i sa amisom2u1 i vodatelom3u1,i slicno sa iskonom2u1(ako zanemarimo cinjenicu da kada placas iskonu IPAK placas t-comu),a naravno tu su i kablovski operateri.. tako da,ako bas ne zelis placati t-comu nista,mozda je i moguce,naravno ako si u ZG. ako si dalje,zaboravi sve sto sam napisaoI ako sam dobro shvatio gdje god bio i šta god radio 79kn ide uvijek T-comu za brzinu (mjesečno), pa priključili oni meni i 29.4. ADSL?
.. nema više besplatnog flata. Najviše što ćeš dobiti je 1mj. flata ako si se uključio u akciju 'dovedi novog korisnika' (koja je istekla 28.2.)
I da potvrdim ovo gore za FlatMAX, imat ćeš iste probleme kao i obični Traffic korisnici - sve je to ista žica, samo te drukčije obračunavaju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koliko sam ja čuo i pročitao, po danu je download OK, isto kao i kod T-coma!
Preko dana je normalno jer je većina ekipe na FlatMIN. A kad se navečer oni zakače, onda ima poteškoća (iz iskustva).
Sad kad bi ja htio preci sa XXLaDLS-a (iskon) na optimu, sta moram napraviti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Evo imas ovdje pa procitaj,uglavnom nije nista komplicirano.,.
http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx
moze mi neko objasnit koliki ce mi bit racun mjesecno ako se prebacim na najmanji i najjeftiniji paket u optimi(zbunio sam se od ovih naziva optima mini,max,flat,adsl)![]()
79kn brzina na T-Comovom računu
20kn paket od 2GB na Optima računu (+ fair usage = 2,5GB)
![]()
hvala xlr8r! dali ja moram platit ugradnju i na koji ugovor ide ta cijena.
Ne potpisuješ nikakav ugovor sa Optimom, nema ugradnje kad još uvijek koristiš T-comovu brzinu i njihov modem... Samo paket (promet) ide preko optime...
nema nikakvog ugovora i ugradnje,što znaći da možeš prestati koristiti njihovu uslugu kad god želiš.
ti samo ispuni zahtjev ( imaš ga na njihovoj stranici ) i pošalji ga,za nekoliko dana ćeš dobiti korisničko i lozinku preko koje ćeš se spajti. znači više ne nemoj spajati preko iskonove lozinke i to je to.
jedan račun ćeš dobovati od optime ( za paket ),a drugi za brzinu od t-coma.
A na kojem području je Optima samo dostupna? Gdje mogu vidjeti dostupnost?
Koju glupost pitam...pa na njihovoj stranici...naravno
Ah, pogledao ali nije mi dostupna....morat ću se zadovoljiti trenutno sa T-comom![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 09-04-2007 u 12:14
www.optima.hr
Ako želiš koristi uslugu preko njihove infrastrukture, ali u Zaboku sigurno to još ne možeš.
Bookmarks