idi u teretanu i jedi ko stoka pa ces dobiti i kila i misica.
kreni u teretanu,u teretani se dogovori sa instruktom plan prehrane i kupi si dodatak prehrani,tzv. proteini(mega mass ili weith gainer)
idi u teretanu i jedi ko stoka pa ces dobiti i kila i misica.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Dobro koliko sam ja shvatio covjek zeli dobiti na kilazi, ali ne da sve ide u trbuh, tako da vecina savjeta pada u vodu...mislim moras jesti puno, ali ne sad sva sranja, jedi vise tijestenine, rize, povecaj unos proteina, to raspodjeli u vise manjih obroka i to ti je to... to se zove zdravo debljanje![]()
naravno mozes zderati cevape, hamburgere pizze i sl. kao sto su ti savjetovali, onda nam se javi nakon par mjeseci da vidimo koliko si zadovoljan svojim izgledom![]()
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
....deleted....
Zadnji uredio ivstojic : 24-03-2007 u 19:48
Ovo sto si napisao da treba jesti sto manje voca, povrca, žitarica i što više kolesterola unesti u sebe, on se može i razboliti. Može dobiti šećer, bolesnu krvnu sliku... Ja imam 13 godina (159cm i 58) sam imao prije 4mj. zaljubio sam se i jedna me cura odbila, to me pogodilo pa sam na strogu djetu. Starci mi nisu ni znali da ja jedem 1 dnevno i to nesto malo. Preforsiravao sam se svaki dan. E izgubio sam na kilaži 14 kilograma i presao u anoreksiju. Sve mi se počelo gaditi, e a da ste mi vidjeli krvnu sliku (bila je pokvarena da mi je organizam sam sebe poceo jesti) Tak da se može pokvariti krvana slika i Sa puno pretrpavanja i tako da nista nejedes. Ja sam se hvala bogu, uspio izvuči iz anoreksije i stabilizirala mi se krvna slika...Tako da sam sada zadovoljan sa kilažom od 44kg i 159cm i ako to jos nije dovoljno. Sorry na off-u![]()
Kako ne? Pivo ima b vitamin, koji deblja, ne moras cak pit pivo, ako ga ne volis, kupi tablete b-vitamina ili pivski kvasac u tabletama. Zapravo nije stvar u tome da deblja sam b-vitamin, nego otvara apetit, pa ako ga koristis dulje vrijeme, trebao bi vise jest.
I nemoj samo slusat ove koji su rekli da ne jedes voce i povrce, jer ako je istina, kao sto je netko vec spomenuo, da ti organizam ne uzima dovoljno vitamina za sebe, onda ih neces uopce primat.
A inace, od normalne hrane, koja nije junk, najvise deblja tjestenina i nije tak nezdrava s nekim saftom i jos ak jedes bez kruha, brzo ogladnis opet.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
pa evo ja sam na ovoj Un dijeti. Zakljucujem ako se mrsavi podjelom tj . ne mjesanjem proteina, ugljikohidrata, masti skroba. Tak se znaci mozes zdebljat ako jedes mjesano. Kaj ce reci jedi voce povrce, krumpire przene, pohano meso , svinjetinu, suhomesnato, sa sirom jajima, umacima, salatama e da i kruh i to topli bjeli...pihhh i pij vino pivu i sokove sa secerom ili cocacolu.Jedi kolace, slatkise, cokolade. i to one s ljesnjacima....i umjesto bicikla ili trcanja zavali se u auto ili pred tv i jos si uzmi chipsa pive i vudri...
kak smrsaviti?
jedi navecer, jedi kruh, slatko.....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
joj kakve to gluposti pišete tzv. proteini nisu mega mass ili weight gainer-to su obićna sranja sa puno šećera...proteini su sasvim nešta drugo...
+piti proteine sa l-carnitinom?ne traži savjet za dijetu nego da se malo popuni.....
dakle teretana+proteini+6 obroka na dan+vitamini minerali+glutamin+dekstroza+creatin(CEE)(ili,proba j trans-x,6kg 520kn-12g creatina,80g Uh+riboza itd...-ja to ne preferiram,ali za masu i vodu u miške u kratkom roku,najbolje)
o boze.... to je komplicirano...
ak se oce udebljat, kaj nije jednostavnije da jede vise![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i fuka manje...da...
pa kaj nije da poslije sexa super pase neko jelotak se prica
dakle, nadoknadis sve sta si potrosio
![]()
nemam pojma![]()
nekima cigareta ...
ugl, jedi navecer i jedi kruh i vise nego prije
a mozda jednostavno imas takav metabolizam, ja imam frendicu koja jede ko slon, a mrsava nemas je kaj vidjet![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-10-2010 u 10:00
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ako se želite udebljat, oženite se. Nema jedostavnijeg načina. Dokazano je da u prvoj ženinoj trudnoći muškarcu trbuh isto raste. Jedina je razlika da ne prolazi nakon 9 mjeseci.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ima smogovac potpuno pravo, megamass i slicno su najgora sranja koja postoje, sam secer i od tog se usvinjis...proteini su totalno druga stvar. Što se tiče l-karnitina, pa dečko se želi udebljati a ne izgubiti kile tako da mu l-karnitin ne preporucam, pogotovo ako ima jako brz metabolizam kao što kaže.
Najlakše ćeš se udebljati tako da ubaciš više obroka naravno, za doručak obavezno ugljikohidrati. Nemoj slušat ove nebuloze da jedeš samo čips junk food i slično jer ćeš od toga nakon izvjesnog vremena dobiti samo zdravstvene probleme. Jedi puno ali svega jer to je jedini način da se "zdravo udebljaš".
Ako stvarno toliko želiš dobiti na kilama, počni trenirati i to redovito potroši para na suplemente prehrani, i nemoj se štediti za stolom. Obroci kasno navečer nisu zdravi ni u jednom pogledu pa čak ako se i želiš udebljati.
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Meni bas kontra, after sam uvijek gladan ko vuk i uvijek moram nes pojesti...![]()
OT, ekipa je davala dosta glupih savjeta tipa jedi obilno navecer, manje se kreci a vise vozi u autu, jedi puno junk fooda, itd...
Ovi savjeti ce te dovesti samo do zdravstvenih problema gdje ces dobiti balon s prednje strane koji bu ti mogao pivicu pridrzavati, osjecat ces se fakat lose itd...
Pogledaj si film supersize me ako mislis konzumirati samo junk food i slicna sranja pa ceti bit sve jasno, te razmisli malo jer se isplati narusiti zdravlje zbog par kg...![]()
Zadnji uredio wildbabe : 23-03-2007 u 17:47
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja sam dobio 5 kila u teretani za 2 mj.
Litra ulja (običnog, za prženje) dnevno na ex, svi obroci neka su pržena jela općenito osim čevapa, njih možeš sa somunom koji je proziran od masti, plus kila čokolade, špek s kruhom i majonezom, kruh sa svinjskom masti, lukom i paprikom, minimalna fizička aktivnost (strogo mirovanje!), par litara pive i žličica steroida dnevno.
Na kraju naravno pepermint.
http://www.youtube.com/watch?v=wDlSlwqNcmY
Zadnji uredio whiteboy : 23-03-2007 u 18:37
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks