Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 483

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam kupio u Tmobile-u K800i, soft. R1ED001 i nema mem. karticu. Problem je sljedeći, kad mobitel spojim na comp preko kabela, on uredno radi i sve je ok, i onda odem na safely remove hardware i win ga ljepo iskopca, i sad ako koristim 'Prijenos datot.' mode onda mi se nakon iskapcanja kabela prvo ekran pobijeli i onda se mob resetira, i stavi mi T-com-ovu temu i resetira brojac slika. Ako koristim 'Modemski rad', onda sve ok i nakon iskapčanja, al vise preferiram ovaj 'Prijenos datot.', frend isto kupio isti dan, isto mjesto i isti problem. Ima jos neko ovakve probleme i sto bi bio uzrok tome? Osim toga nisam uocio neki drugi problem. Nisam iz zg pa mi je malo problem odnest na servis, no morat cu jer mi ide na zivce :-)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao venki Pregledaj post
    Ja sam kupio u Tmobile-u K800i, soft. R1ED001 i nema mem. karticu. Problem je sljedeći, kad mobitel spojim na comp preko kabela, on uredno radi i sve je ok, i onda odem na safely remove hardware i win ga ljepo iskopca, i sad ako koristim 'Prijenos datot.' mode onda mi se nakon iskapcanja kabela prvo ekran pobijeli i onda se mob resetira, i stavi mi T-com-ovu temu i resetira brojac slika. Ako koristim 'Modemski rad', onda sve ok i nakon iskapčanja, al vise preferiram ovaj 'Prijenos datot.', frend isto kupio isti dan, isto mjesto i isti problem. Ima jos neko ovakve probleme i sto bi bio uzrok tome? Osim toga nisam uocio neki drugi problem. Nisam iz zg pa mi je malo problem odnest na servis, no morat cu jer mi ide na zivce :-)

Ovo se svima dogada jer je to tako zamisljeno, nemoj se nista brinuti jer je to sasvim normalno...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. N73 - mali user review
    By djomla in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 180
    Posljednji post: 14-11-2006, 21:03
  2. D900 vs. K800 vs. N73
    By Symbeq in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 26-09-2006, 13:27
  3. e730 mali review
    By turando in forum Samsung