A jel u taj PC-suite uključen i paket sa onim njihovim menađerom za prebacivanje podataka. Jedino me njegova brzina zanima![]()
samo da jos kazem da se isplati skidati novi PC Suite. Puno brzi i bolje organiziran
iPhone 5s 16 GB
A jel u taj PC-suite uključen i paket sa onim njihovim menađerom za prebacivanje podataka. Jedino me njegova brzina zanima![]()
koji, file manager? da, za njega i kazem da je brzi od starog
iPhone 5s 16 GB
E baš me to zanimalo, jer mi e ovaj stari baš bio koma što se tiče brzine, i baš gledam di da ga naštelam,...Evo odgovora. Instalirao sam sve, provest ću test da vidim kolko je zapravo brži
![]()
�*to se tiče testa brzine, nisam baš zamjetio neko znatno povećanje brzine iako sam zamjetio mala poboljšanja u sučelju u odnosu na prijašnje verzije.
A sada pitanje:
Baš gledam na gsm areni review od K800 i zamjetih da u music playeru postoji opcija kada se joystick gurne prema dole (u stanju kada slušate pjesmu) pojavi vam se popis pjesama, baš kao u W800 u walkman opciji. I sad zanima me da li vi imate tu opciju jer ju ja nemam?!
LINK na review
LINK na sliku na koju sam mislio
Zadnji uredio mbusic : 24-02-2007 u 02:00 Razlog: khm, nema teksta?!
Ja na svojem nemam to.
Od te cetiri nacrtane strelice imam samo ove lijevo i desno.
E pa baš to. Gledam na stranom jednom forumu likovi kažu da oni imaju to?! Malo mi je to čudno...
Nemam ni ja tu mogučnost, sigurno je do softa.
PREDATOR
Neznam, stavio sam zadnji firmware na mob, al i dalje nemam to... Ak saznam kako šta gdje, javim vam![]()
vjerujem da ste tu svi ljubitelji SEa,al zanima me vase misljenje,dvoumim se izmedu k800i i samsunga d900,jedino mi je dizajn ljepsi od samsunga,specifikacije su tu negde,zelim vase strucno misljenje?
ova tema ide u usporedbe mobitela...ako si je stavio tu znaci da hoces da te nagovorimo na k800..eto moj glas ide za k800,kad sam kupovao mobitel razmisljao sam jedino o k800 ili n73..i izabrao k800,d900 cim sam pogledao,upalio otvorio zatvorio i reko ne hvala...sam meni na s.e. me odmah privukao, kamera ---slika dosta bolja, xenon blic sto mi u stvari najkorisnija stvar jer se priznajmo najcesce i koristi u mraku kamera sto bez blica ispada katastrofa...k800 je u svem bolji osim u video snimanju i recimo tebi po izgledu..no ovdje je ovo OT pa postavi temu gdje joj je mjesto u usporedbe mobitela i dobit ces vise odgovora ili koristi pretrazivanje i pronađi odgovarajucu temu,ovako je spamanje teme o k800
bio nekad oglas...
D900 je ljepsi dizajnom i dosta je tanji od k800, zatim ekran je malo veci i cini se da je malo svijetliji pa daje dojam i da je kao bolji, a ostalo mislim da je na strani SE-a...
Sad cekamo komentar ivstojica,he,he!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
necemo tu sad usporedbe modela, mozda vec i ima takva tema u "usporedbama modela", ako nema, otvori![]()
iPhone 5s 16 GB
zaspala ova tema..nego eto koristim ovaj mob, i nema ni jedne jedine ogrebotine nigdje osim...osim na poklopcu kamere,kako je stalno na stolu na poleđini okrenut,pa se rubovi poklopca kamere pocinju gulit..ostatak moba ko da je otporan na grebanje al ovaj dio se lagano da gulit...kako izgleda vama koji ga duze koristite, taj poklopac?
bio nekad oglas...
Još uvijek niti jedna ogrebotina, ispao nekoliko puta, al i dalje bez ogrebotine![]()
Ni kod mene nema ogrebotina, nakon 6 mjeseci je koda sam ga jučer izvadio iz kutije. I poklopac kamere nema ogrebotine i ne guli se.
PREDATOR
Meni je isto par puta ispao, i zbog toga je dobio ali stvarno minijaturnu crticu u cosku ekrana. Takodjer se malo udubio onaj crni metalni dio oko ekrana pa sad ne znam, jel zbog toga samo svjetlost drugacije pada, ili se stvarno ogulio, ali nema veze, ionako je isto prilicno sitno. Osim toga mi se iz nepoznatog razloga otkinula lijeva od one dvije tockice sa tipke "5", pa mi sad backlight svijetli kroz to.Sve u svemu, sta je sve prosao, ja zadovoljan. Moram priznati da se slazem sa ovima koji kazu da je CC malo bezveze.
Upravo mi je K800 doživio pad sa 2 metra na pločice. Naime, nalazio se na ručniku u kupaoni, na polici koja je cca 2 m visoko. Naravno izađem ispod tuša i povučem ručnik, k800 je odletio na drugi kraj kupaone, malo se smočio, ali na prvi pogled, nisam zapazio niti jednu ogrebotinu. Kad sam malo bolje pogledao postoji zapravo jedna ogrebotina, napravila se dole desno od ljestava, na bočnoj strani, dakle ispod IR porta. Toliko je mala da se vidi samo pod određenim kutevima svjetlosti![]()
Mislim da je kvaliteta izrade odlična.
PREDATOR
Bookmarks