sad, joystick i guljenje tipke nisu samo u t-mobile seriji, jel sam citao odavno na esato da se isto gule tipke. a joystick je vec poznata stvar. a ovo sto ne radi activity, to su mi rekli u EM da je greska u t-mob firmwareu i da se to rijesi
sad, joystick i guljenje tipke nisu samo u t-mobile seriji, jel sam citao odavno na esato da se isto gule tipke. a joystick je vec poznata stvar. a ovo sto ne radi activity, to su mi rekli u EM da je greska u t-mob firmwareu i da se to rijesi
iPhone 5s 16 GB
mrzim kad se mob guli... moj SE hvala bogu se ne guli nigdje, baš su ga dobro napravili... jedino što je otišao flat od mog otvaranja zatvaranja pri gledanju tv-a...
Seriously?
To s Nokiom ti je ko posjedovanje Alfe, upoznaj se i zblizi sa serviserom jer ce ti biti najbolji prijatelj![]()
Sad ozbiljno, u t-mobile ponudi se k800 moze dobiti zbilja povoljno i obzirom da ih narucuju na tisuce tu i tamo koji defekt i nije tako strasna stvar. (naravno je ako si taj nesretnik bas ti)
Imas ga i vrijeme ce pokazati sto ce se od tih mogucih nedaca ostvariti dotad uzivaj i ne brini![]()
Bookmarks