Danas postadohponosni vlasnik SE K800. krenut cu prvo od dizajna. kad sam ga gledao na novinama i u onim reklamama na tv-u izgledao mi je ruzan. tako da nikad nisam ni pomisljao da ga kupim. nekidan sam bio u SB i drzao ga u rukama i potpuno je drugaciji uzivo, tj. ljepsi i "elegantniji". Pa ako se premisljate o kupnji, odite u trgovinu i isprobajte ga uzivo. Telefon dobro lezi u ruci, jedino me sad malo pati tipkanje, jel je tipkovnica tvrda nego na K750, pa dok se navikne. Joystick je isto tvrdi, ali ga ipak koristim sa oprezom da nebi zavrsio ko na K750. Na slikama onaj poklopac kamere izgleda puno vece nego sto je, ne smeta u prednjem dzepu hlaca.
Software Unutra je dosta brz, ali nekad zna malo zastati ako se stisne vise tipki odjedamput. nadam se da ce se to rijesiti novom verzijom firmwarea (kao sto je bilo sa K750 i W810 modelima). Meni je uglavnom slican kao i kod ostalih modela. Medutim, postoji jedan bug kod t-mobile uredaja. Ona mala tipka desno u srediti "activity menu" ili aktivnosti u t-mobile softwareu ne postoji, nego se spaja na net. Znaci, obadvije te male tipke idu na internet. Zvao sam sad tehnicku sluzbu t-mobile i priznali su da je to bug i da se moze rijesiti u sony ericsson servisu (ne znam kako, jel ako imaju novu verziju firmwarea, vjerovatno ce se ona pojaviti na netu?). Glazbu jos nisam stigao probati.
Slikanje ili kamera Kao sto je poznato najbolja kamera na telefonima. Slike su izvanredne. Kad slikate unutra, skoro se ne primjeti razlika izmedu fotoaparata i K800. Sa blicem isto odusevljenje. Ugasio sam sva svjetla i slikao , slika je kao da je neko slabije svjetlo u sobi upaljeno. Dosta je jak i lijepo osvjetljava. Ali na daljinu ne. Probao sam slikati sa prvog kata, svoj auto ispred kuce. Pokraj njega je bila zuta ulicna lampa. S blicem se dosta slabo vidi, samo auto bijeli, dok svijetlost od lampe "nestane"? Bez blica se lijepo vidi auto pod zutim svjetlom ulicne rasvjete. Znaci blic samo za zatvorene prostore i za manje daljine vani.
Malo kasnije stavit cu primjer slika. Sutra-prekosutra cu napravit usporedbu K800 sa mojim foroaparatom (ne znam model) od 3.2 mpx
Ako vas nesto zanima slobodno pitajte![]()

ponosni vlasnik SE K800. krenut cu prvo od dizajna. kad sam ga gledao na novinama i u onim reklamama na tv-u izgledao mi je ruzan. tako da nikad nisam ni pomisljao da ga kupim. nekidan sam bio u SB i drzao ga u rukama i potpuno je drugaciji uzivo, tj. ljepsi i "elegantniji". Pa ako se premisljate o kupnji, odite u trgovinu i isprobajte ga uzivo. Telefon dobro lezi u ruci, jedino me sad malo pati tipkanje, jel je tipkovnica tvrda nego na K750, pa dok se navikne. Joystick je isto tvrdi, ali ga ipak koristim sa oprezom da nebi zavrsio ko na K750. Na slikama onaj poklopac kamere izgleda puno vece nego sto je, ne smeta u prednjem dzepu hlaca.
Odgovori uz citat

Slike zauzimaju u prosjeku 800-900 KB...

Bookmarks