Evo po zahtjevu saljem jedan osobni mali review e730!
Telefon je po svojim mogucnostima identican sa D500. Razlike su u tome sto ima radio, sto ima onaj mp3 player tj multimedijske funkcije na poklopcu i to je to sto sam ja primjetio. Inace telefon je preljep, nije upce osjetljiv na ogrebotine, jedino ima jedna dizajnerska mana (isto kao i kod panasonica VS3) a to je da si telefon sam zgrebe dio poklopca koji prilikom otvaranja ulazi u kuciste. Meni nije jako zregabno jer pazim kako ga otvaram ali se evo desi.
Kamera je odlicna, ima i bljeskalicu ili ako vam to bas puno nece znaciti. Baterija mi traje cca 3 dana, ne moze vise, ako puno prckam po njemu traje i manje. Bluetooth radi odlicno sa svim aparatima. Zvucnik od D500 ne radi na njemu iako imaju isti utor, isprobano. Sto se tice ekrana meni je recimo osrednji, iako svi pricaju da je strasan, jednostavno mi se cini da je manji kut gledljivosti, no to je i mozda moja subjektivna misao.
Sto se tice mana koje sam otkrio, standardno samsungove: ne moze vibrirati i zvoniti u isto vrijeme, dok vam radi mp3 ne mozete nista drugo raditi na telefonu!
Inace valjski ekran mi je odlican, ako je telefon zatvoren i ako ukljucite kameru tada se on koristio kao viewer i slika na njemu je zacudjujuce dobra.
Evo ako netko ima neko pitanje neka slobodno pita. Inace ovo mi je vjerojatno najljepsi telefon ikada koji sam imao, v3 je lijep ali je za e730 jednostavno monstrum.
Bookmarks