Ja jos nisam imao problema s joy-om ali mi je par puta prelistao vise fajlova od jednom.
Jel moguce gledat tv (RTL) preko vipa na internetu na K800????![]()
Evo bas citam u novom broju magazina MOBIL medije da sony ericsson k800 stize u T-mobile 09.02.07 u smedoj varijanti...![]()
Ja imam crni kao i svi ostali u lijepoj nasoj ali brijem uzeti bas ovaj smedi jer mi je nekako neobican pa me zanima sto ostali misle o ovoj varijanti boje...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Meni se isto sviđa smeđi, a ni srebrni nije loš. Šta je moguće kupit zasebno masku?
Guns n' Roses rules!
moguce je, ali negdje u kini. Oni prodaju preko ebay-a.
iPhone 5s 16 GB
Meni je najzanimljiviji bijeli k800i, James Bond edition.
PREDATOR
ovo?
meni izgleda ružno...doduše ja baš ne volim smeđu...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
izgleda malo shitty-colored![]()
ružan je stvarno
ja čekam bijelu masku
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ovaj "mećkasti" K800 mi se nimalo ne sviđa...
Bijeli i crni prolaze, ali ovaj na gornjoj slici nikako...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da je malo tamnija smeđa možda bi i bilo bi bolje. Al zato mi se svidja bijela.
Guns n' Roses rules!
Evo danas sam si kupila navedeni mob pa me zanima jel se može gdje skinuti program za kabel za slike i ostalo koji sam dobila za komp s njim jer ovaj cd kojeg sam dobila se neće očitati...
drugo jel netko zna čemu služi onaj gumb dolje desno gdje je nacrtana kamera jer kad ga držim, a fotić je upaljen onda mi samo svjetli ono narančasto i da li se ikako ta narančasta svjetlost može maknuti da se ne uključuje kod slikanja? Blic znam da se može isključiti, al onda svjetli to, jel se može i to isključiti i ako može kako? To je sve za sada, hvalaInače mob je prva liga
![]()
Što se tiče prvog dijela, pisalo se o tome, evo link na temu, pa u njoj pročitaj...
A onaj gumb na desnoj strani služi za slikanje, tj sa njim slikaš ko na digitalcu...
Kad ga stineš do pola onda "radi" AF, pa onda još malo stisneš i uslikaš...
A ovo za onu naranđastu lampicu neznam...![]()
- Ta tipka sluzi za slikanje, stisnes ju do pola i drzis dok ti se ne ugasi narancasto svijetlo, pa stisnes do kraja i onda se blic upali i evo slike...
- Narancasto svijetlo se pali samo u uvijetima slabe vidljivosti, tj. kada je mrak na postavci, odnosno sceni-> PORTRET U SUMRAK.
Promjenis bilo koju drugu scenu i vise ti nece svijetliti ta lampica..
- Blic se takoder moze iskljuciti, kada je kamera upaljena stisnes zvjezdicu par puta dok se ne prikaze ikona prekrizene bljeskalice.
Nadam se da ce pomoci...![]()
skini si My Phone Explorer, koristim ga otkad imam K800 i nikad problema
http://www.fjsoft.at/
iPhone 5s 16 GB
1) dal funkcinira kak treba isključivanje punjenja prek usb-a u servisnom meniju?
2) ima li koji dobar napredniji guide za modove slikanja, tj. kak dobiti najbolje fotke u određenim situacijima?
3) koji vam je najbolji i najpotpuniji site ili forum sa software-om i igrama za SE K800?
4) jel ima još neki zanimljiv *kod* osim onog za servisni meni...?
[DODATAK] dal je netko isprobal SanDisk 1GB MICRO iz Optimuma? cijena je i više nego povoljna..
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902160
1) ja sam bio isključio punjenje preko USB_a i kad sam mob spojio sa kompom, nije punilo... znači: radi sipravno!
3) myk800 a tema imaš i na www.zedge.net (samo se trebaš registrirat, besplatno)
[dodatak] -> trebalo bi ti raditi najnormalnije... jer nema neke posebene razlike između SanDisk_ovih i Sonyevih memo kartica (M2)...
za ovaj myk800 znam i nije niš posebo... budem pogledal zedge.net
još se privikavam na SE poslije symbiana, thanks ico![]()
1. Kao sto kaze Ico, ovo radi
2. Photo mate aplikacija u samom telefonu, imas par modova a ostalo skines s neta putem moba
3. http://themes.modopo.com/index.php?c...nguage=en&m=28
http://www.esato.com
4. -----------
Ima kartica na akciji u svijetu medije od GB za 299 kn, original sony...
![]()
evo jos me nesto razocaralo na K800, tipka br. 6 se pocela guliti, onaj gornji "gumeni" zastitni sloj. sad stvarno ide na servis sljedeci tjedan![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks