Evo i ja sam kupio k800i jucer i stvarno mobitel je zvjer...stvarno nemam nikakve primjedbe...samo neznam ukljucit MMS...molim pomoc![]()
mbmusic,ono prvo nije bug,tako mora biti+k800 ne koristi ccd čip...
+imam doma sony 5 mpx i dva ova i razlika je mala untra vani,gotovo indentični..bravo sony![]()
Evo i ja sam kupio k800i jucer i stvarno mobitel je zvjer...stvarno nemam nikakve primjedbe...samo neznam ukljucit MMS...molim pomoc![]()
Za ovo prvo nisam znao... Imao sam prije njega W800, on se dosta jednostavnije spajao (što se tiče prjenosa podataka), pa sam mislio da je to bug jer nekak mi je čudno zašto ne bi bilo isto kliknuti isti gumb nakon 2 ili nakon 15 sekundi...
Nema veze, kamera je i dalje zakon
@axl rose
Nazovi svog operatora i traži MMS postavke za K800![]()
w900 je to prvi imao za prijenos podataka,pa nadalje misli,ali ugl.w900 kojeg sam imao je na taj način funkcionirao...Izvorno postao mbusic
to i ja kažem, gore je usporedba moje i imatic-ove identične tipkovnice, on je slikao s K800i a ja sa digitalcem na 1.7MPix-aIzvorno postao marin_268
Imam k800 vec 2 mjeseca i mob je prva liga, nikakvih bugova nisam primjetio, ponekad zna biti malo spor uslijed pritiska nekoliko tipaka odjednom kao sto je vec receno, ali to je zanemarivo...
Joystick jos uvijek normalno radi a kasnije ce vrijeme pokazati, sto se tice slikanja, fotke su zbilja dobre i usporedivao sam ih sa sony w5 digitalcem, kvaliteta je tu negdje...
Stavio sam tu usporedbu u neku prijasnju temu pa cu ga staviti opet ako nije problem...
sony ericsson k800
sony w5
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Moj presao pred deset dana 5 godina. Jos je u upotrebi, ocuvan, baterija traje 6, 7 dana bez gasenja.Izvorno postao BlueNeon
Inace gledam slike. I nije jos to u razini digitalaca, no vec sad moze biti zamjena kolika tolika onima koji nemaju digitalac.
nije u razini digitalca,vidiš ti ovo gore fotke?mislim da ne...možeš mi zamjerku reći pliz,onako informativno...?
Pa ja imam w5 i slika od 3.2 mpix-a prosječno ima 1.4-1.5 mb, a na K800 ima 800/900 mb. To sve govori, ili je stvar komprimiranja kod mobitela ili je optika slabija (što jest) i ne dobije toliku količinu informacija, čitaj: svjetla, koji opet donose nove mb-ove.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
Ahm...Izvorno postao tomyslav
Imatic, kakve (korisne) prednosti ima u odnosu na W810i, osim onoga sto svi znamo (kamera, ekran, Xenon)? Koliko te je izasao? Sta si uradio sa W810i? Koliku si karticu nabavio? Kakve su slusalice?
Iskreno, da ja biram ponovo, ponovo bih izabrao ovaj (uzeo ga prije 2-3 sedmice, a nije da nisam mogao uzeti i taj).
Inace, vezano za fotke sa moba i aparata. Ne mogu se one jos porediti cak ni sa losijim ("idiot") digitalcima, jer je aparat prvenstveno za to napravljen, za razliku od moba, gdje je to sve nekako "zgurano" (takodje, manji objektivi i ostalo). Vama ovako izgleda da je slicno kada se smanji rezolucija slika, ali pogledajte originalne velicine, bez kompresije, pa onda uporedite.
Inace, slazem se da za one "point & shot" korisnike, slike bi mogle proci.
I pored svega ovoga, K800i ima izvrsnu kameru, kada su u pitanju mobovi, da ne ispadne da to kudim, vec su mi smijensa ova poredjenja.![]()
|Think again.|
prvo: SE K800i imam od 7-og mjeseca ove godine
drugo: prije pojave MP3-a u mobitelima mp3-playeri su bili oko 150Eura za 1GB, sada je manje od 50E-1GB
treće: prije pojave megapiksela u mobitelima digitalci su bili oko 300 Eura za 3.0 MpX a sami vidite koliko su sada
četvrto: nešto mnogo pada cijena televizorima zadnjih dana![]()
![]()
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
sa se tiče kamere na mobitelu i na digitalcu, nikada neće biti jednaka, ma da onaj na mobu imao 10 megapixela, kvaliteta silke najviše ovisi o optici, a kakav bi to bio mob s onakvom optikom, to bi bio digitalac koji ima mogućnost telefoniranja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slackware user
ja sam imala t65 oko 3.5 godine, a onda sam ga prodala. još uvijek je savršeno radio.Izvorno postao BlueNeon
![]()
možda će i ovaj mobitel biti jednako žilav. nadam se da su ovaj put napravili kvalitetniji joystick...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
svima je jasno da k800 nemoze zamjenit digitalcaali je za razliku od prije kamera korisna i moze se upotrjebit
sad sam probao ovo s imenikom i normalno lista, bez restarta. koji firmware imas?Izvorno postao mbusic
iPhone 5s 16 GB
ma evo da kazem da nisam ni ja stigao sve isprobati. nisam ni jednu temu stavio ni igru jel mi HDD crkava i prespor je. Sutra cu kad sredim novi HDD.Izvorno postao Flashy
kostao me je 1098 kn, flex 150 na 2 godine. W810 sam dao staroj i prodao njezin D750. Karticu jos nisam nabavio, ali mislim do bozica. danas sam gledao 370 kn - 512 mb. pricekat cu jos malo, mozda pojeftineSlusalice su jos zapakovane u onom najlonu, jel sam napravio backup diska po dvd-ima i neda mi se trazit pjesme dok ne sredim komp
![]()
iPhone 5s 16 GB
Kamera +, ostalo mi se ništa ne sviđa na njemu, možda još ona funkcija, što izbobličiš face, cool.
Ali pristupačan je po cijeni po kojoj ga ja mogu nabaviti (200kn,novi novcati iz dućana sa garancijom i svime)
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
@ Smogovac: Pa po svemu manje vise. Izrazeniji sumovi, losa ekspozicija (mozda je do slikara). Al nije ni za ocekivati da neki mob ima istu kvalitetu slike ko digitalac pa da je bas i 10 mpx. Za to ti treba kvalitetan CCD pa optika (bez obzira za carl zeiss), algoritmi sazimanja itd... Ni nije ni daleko za neka osobna slikanja. No jedan telefon tih dimenzija s tom tehnologijom na njemu je znanstvena fantastika da pricas nekom pred 10 godina. Sto nas samo ceka za 10 godina.
![]()
gle,čovječe još jednom imam dome w15 i za moje neprofi oko,slike unutrasu nešto na str. na fotića ali vani,mob je ravnopravan,lošiji,ali ravnopravan,tko se bavi fotografijom poput bimbija,neće mu dobra biti,meni amateru ovo je vrh...uostalom kad kupiš mob i sve to fino vidiš onda mi daj neke sugestije,ovak na prazno lupetaš![]()
po stoti puta ponavljamo isto.ne moze se niti jedan mobitel nositi sa pravim fotoaparatom,ali je k800 i eventualno n73/n93 su blizu najjeftinijim digitalcima i to samo u dobro osvjetljenom prostoru(najbolje kad je suncano)
ne pricajte gluposti.. pa normalno da se aparat u mobitelu ne moze mjerit sa mogucnostima nekog "pravog" ali sad je pitanje sta je to "pravi" aparat??? Jeli to kompaktni digitalac, slr - like ili bas slr.. ili cemo ic jos korak dalje pa pricat o spravama od 50000 eura?
Aparat u mobitelu nije napravljen za izradu umjetnicke fotografije ali slike koje radi ovaj u K800 su sasvim komparativne slikama napravljenim u "idiotima" ili nizoj klasi digitalaca i sasvim su dovoljne za "obiteljsku" fotografiju koju mozete i razvit.
Samo mal napomena vlasnicima koji zele karticu za njega - u njemackoj 512 MB kosta oko 18 eura a 1 GB oko 45. Moja je kupljena i dolazi mi pocetkom iduceg tjedna. Cjene u hrvatskoj su astronomske.
potpisujemIzvorno postao zmija
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
meni dosta...i mp3 sam prodao jer mi je ovaj dosta...![]()
još danas kartica...![]()
+inače sam oduševlje sam uređajem-samo sam bio tako zadovoljan u potpunosti sa k750,w900 i ovim(6233 me kasnije razočarala)...
ekran-izvrstan-subjektivni dojam je da pixel nekako gušči i boje zasičenije nego kod 6131,zbog manjeg ekrana..
kvaliteta izrade je odlična,nema škripanja,onako gumena plastika,neće biti guljanja kao kod 6131..kamera naj koju sam dosad vidio,sve je izvrno ukomponirano u jedan izvrstan uređaj
jedina mana-reza videa i to je to...![]()
![]()
Spravama od 3000 do 5000 kn. No i ja konstantno tvrdim da je dobro za slucajeve kad se nema digitalac ili za neobavezno slikanje (recimo ne primarno slikanje svatova) no kao da govorim madjarski.Izvorno postao NiksaK
@ Smogovac. Neki su postavili netrimirane (mislim da su i nekompresirane) slike pa jasno mogu procijenit iz njih. Vise mi od tog ne treba.
Bookmarks