Stvarno bezobrazan potez, uređaj je prava stvar i onda ga pokenjaju tak...
Ovaj pederluk od motorole mi se sve više gadi.
http://www.gsmarena.com/motorola_can...-news-4878.php
Izgovor je da atrix nije dostojan za ics? halo, tko će u to povjerovat kad atrix ima dual core tegru, gigu rama i brdo memorije. tu priču nek prodaju nekom drugom.
Stvarno bezobrazan potez, uređaj je prava stvar i onda ga pokenjaju tak...
|\/|0T0r0La
Nije samo Atrix, sveukupno su pokopali 3 uređaja koji su svi odlični i više nego sposobni vrtit ICS, kakve god oni gluposti nadrobili da nisu.
Na XDA je prava pobuna. Sve mi se čini da Motorola nije daleko od potpunog propada. Osobno mi se sviđa GB na mojem i nemam zapravo ništa protiv da ovako ostane, ali htio bih barem imati mogućnost prelaska ako poželim.
Imaš, imaš, samo nisi obavešten!
Dok nisam dobio update, mislio sam slično tebi ali sad - ICS je superiorniji u svakom pogledu. Još veću razliku u odnosu "stari sistem - ICS", vidim na tabletu, koji je bio na HC-u...
A ovo što ne puštaju ICS je čist zakon tržišta,a mi možemo da se ljutimo koliko hoćemo - džabe.
Vjerovao ili ne, već sam bio probao JB jednom (zbog nekog testiranja) i... ne znam, jednostavno mi nekako nije sjeo. Možda se nisam družio s njim dovoljno dugo i nisam ga customizirao kako želim. Nekako se na GB osjećam ugodno u poznatoj okolini, a na ICS/JB mi je sve onako... prenovo, predrugačije. Ko da me netko bacio u vatru pa se sad snađi.
Ali dobro, to sam ja, znam da sam u debeloj manjini.
Meni je također izuzetno bitno da sve na mobu RADI, a to zasad jedino mogu dobiti na GB. Ovi svi pokušaji slaganja ICS/JB ROM-ova su itekako hvalevrijedni i zapravo nevjerojatno kvalitetni obzirom na sve, ali bez pravih drivera i kernela sve mi je to onako...
JB i ICS i dalje nemaju podršku za videosnimanje. jedan i jedini razlog zašto čekam službeni update.
ispravak. više ne čekam.
Zadnji uredio GoGs : 01-10-2012 u 18:43
Razmišljam si kupiti u SAD-u jos jedan atrix 4G AT&T al zakljucan i razbijen za cca 70-90$ i promjeniti maticnu staviti u svoj brickani...
Zanima me da li ce biti problema s otkljucavanjem na našu mrežu????
kupiš unlock code za siću.
http://www.ebay.com/itm/UNLOCK-CODE-...item337ca76b3f
Gogs, koji rom koristiš i koji ima najmanje bug-ova ?
Jel izašao update na ICS ?
Na XDA-Developers upravo objavljen leak razvojne verzije ICS-a. Sad da vidimo jel će developeri uspjet izvuć nešto iz toga. Zasad izgleda vrlo obećavajuće.
Nije službeni Motorola update ali mislim da je ovo najbolje čemu se smijemo nadati. Ako developeri izvuku dovoljno toga moglo bi biti i bolje nego da je službeni update.
više nisam ni na atrixu, kamoli na nekom rom-u. netko mi je mobitel popalio.
odmah prijavi policiji, ako jos znas imei broj....
pretpostavljam da nisi imao ni ovaj račun povezan s uređajem...meni je to radilo dok sam imao Defy+
ma kakvi, ne koristim to.
Sad bi sigurno rado da si koristio... Pogotovo jer neke od tih aplikacija omogućuju i udaljeno GPS lociranje mobitela.![]()
a jesi imao aktiviran račun na latitude na atrixu?
ako jesi odes kod frenda i pogledas preko njegovog latitude-a gdje je prijavljen zadnji put na karti tvoj acc.
ma kakvi, nisam koristio ništa u vezi navigacije i googlea. već sam preispitao sve mogućnosti, ali ništa. mislim da je mobitel i dan danas ugašen. možda je i negdje u travi, ko zna![]()
Pozdrav,
Imam priliku kupiti Atrix 4G za 175 eura, u izvrsnom stanju sa DarkSide 2.3.5 romom. Sta mislite da li se isplati i da li treba ocekivati update softwera?
Hvala
Bookmarks