A baš nekaj gledam da bi uzel neki sa mob sa android OS.Izgleda da bolje pričekam atrix-a, ostali proizvođači tj njegov rang su daleko skuplji.Možda bu i bili po dobroj cijeni valda zato kaj nemaju ime, ko HTC il Samsung![]()
A baš nekaj gledam da bi uzel neki sa mob sa android OS.Izgleda da bolje pričekam atrix-a, ostali proizvođači tj njegov rang su daleko skuplji.Možda bu i bili po dobroj cijeni valda zato kaj nemaju ime, ko HTC il Samsung![]()
ako budeš čekao, načekat ćeš seuzmi neki android, pa sa njim dočekaj atrixa ako ga baš toliko hoćeš
![]()
2 mjeseca bez telefona nije malo u današnjim uvjetimaali neka on nama dođe
Ma imam ja mobitel, al počel me nekaj lagano zezat, tak da tražim nekaj novog, nekaj boljeg i bržeg![]()
Evo otkljucao sam bootloader,
Pitanje, jel trebam rootat mob, i jel ima neki drugaciji nacin posto je unlock boot ili sve po starom?
imaš sve na xda. pogledaj. ima jedno 5 metoda za rootanje atrixa u par koraka.
Evo napokon sluzbeno....
Motorola Atrix Gingerbread update
http://www.androidcentral.com/motoro...-now-att-users
Da, ja imam Atrix AT&T
Ma to sam samo info za ostale stavio...
Imam ja Gingerbread vec vise od tjedan dana, takodjer i otkljucan bootloader...
jes, izašao nam je oriđiđi ginger. konačno će sad doći neki rom da radi kao bebica![]()
n3n0 pitao si sta nije dobro sa stock Gingerom...... stock je froyo... sto se tice Atrix-a a ne Ginger... (znaci tvornicki je instaliran Froyo)
gogs ti kaze da je izasao originalni ginger (sluzbeni) a mi smo sebi instalirali beta verzije gingera, prije nego je izasao sluzbeni (originalni, pravi).
Jesam dobro skuzio i objasnio za n3n0????
Sto se tice rada beta (custom) verzije gingera, ima bagova, kamera je spora kod slikanja, malo mi vise bateriju trosi al nista strasno....
Za sad jedino to sto ja zamjecujem...
Sent from my MB860 using Tapatalk
fingerprint senzor nisam ni koristio, da los prikaz baterije (cak mi je kad ga iskljucim s punjaca na 40 posto, on nastavio pokazivat da se puni i pomakne se na 50%)
I ja jedva cekam sad nove romove, bit ce ih vjerujem jako dobrih...
2900kn, otkljucan...
Da eBay, al sam ga slao prijatelju u London, pa ga on donjeo...
Moze pomoc,
Stavio sam ovaj ROM
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1160649
i sve 5 proslo, ali
Kad se upali mobitel, pita me da li da pokrenem LancherPro ili Moto blur postavke, odaberem ja Moto i obabavim standardne postavke, ali mi i dalje ostane ukljucen LancherPro, managera ga ne može ni otvorit ni uninstalirat...
Kako da to rijesim?
Hvala,
Napravljeno preko Titaniuma..
Bookmarks