Da li ima neka aplikacijja ili opcija, da si kao widget stavim za zakljucavanje ekrana, a otkljucavanje da ide preko volum up tipke?
Da izbjegnem glavnu tipku, da mi ne smrda digitalizer...
Da li ima neka aplikacijja ili opcija, da si kao widget stavim za zakljucavanje ekrana, a otkljucavanje da ide preko volum up tipke?
Da izbjegnem glavnu tipku, da mi ne smrda digitalizer...
Za zaključavanje postoje aplikacije i widgeti na Marketu pa potraži. Za otključavanje mora postojati podrška u ROM-u. CM to ima ugrađeno, za stock postoje modovi.
BTW nekorištenje glavne tipke ti nije nikakva garancija da ti svejedno neće otići digitizer...
nije garancija, ali drastično smanjuje mogućnost da se ponovno potrga. mada, mislim da je glupo to izbjegavati.
jos jedno pitanje, da se naucim za sva vremena
Ako sam imao original android 2.3.6, unlocko bootloader, stavio Neutrino rom,
sad da stavim rom baziran na ICS i ne svidi mi se, da li mogu normalno ucitati ponovo neutrino?
Mislim, jel se i to smatra downgrade?
I da i ne. Sve ovisi o tome KAKO radiš downgrade. Dok god ne koristiš SBF/RSD, sve je u redu. Flashanje u recoveryju je uglavnom bezopasno i sigurno, tj. teško može strgati toliko da se ne da popraviti.
Da, samo bi radio preko recoverya, ne pada mi napamet vise dirati SBF/RSD.
koja je zadnja oficial verzija za Atrix?
2.3.x, ovisno o regiji. Za USA je 2.3.6.
E sad, koja je to motoblur verzija, to ne znam.
kako nesto uradit print screen na Atrixu dok sam na netu i imam neku sliku ili text koji zelim na mobu,a ne da save picture pa download,ima li nesto brze??? hvala
imam npr neku sliku koju hoću odma printscreen ,ali nasao sam program screen grabber,hvala na javljanju
kako instalirati hrvatski meni na atrix,pomoću more locale2 mi nema prijevoda
Već je davno rečeno da morelocale2 ne prevodi ništa, već samo "razotkriva" postojeće prijevode unutar OS-a. Prijevodi dolaze isključivo od samog ROM-a, ako njih nema nijedna aplikacija tu ne pomaže.
Doduše ne znam što bi uopće značilo "hrvatski meni"...![]()
ok, hvala na informaciji ,a mislija san na prijevod ,razumili smo se, znači triba čekat ICS sendvić pa ako bude za atrix
Sluzbeni ICS nece doci
http://www.phonearena.com/news/Motor...TON-4G_id35009
No uvijek mozes stavit custom rom
u to se ne razumin pa nebi volija čačkat po mobitelu
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:57
Koliko Vam baterija izdrzi? Ja je ujutro skinem s punjača, dnevno obavim 10ak razgovora i 10ak smsa dođem kući i veće je za punjenje... cca 12 sati je to, Nedavno sam mjenjao matičnu ploču,može li biti do nje ili je nesto drugo
Koji ROM koristiš? Stock ili?
Meni bez problema drži po dva-tri dana.
Nisam nista dirao jer je pod garancijom, da maticna ne vuce vise? Koji je code na tvojoj bateriji 4znamenke?,na kojem si ti ROM?
BH6X, na to misliš?
Ja sam na MROM (CM7-based).
Ne bih znao za matičnu.
Ko da je garancija ikad ikog spriječila.![]()
Ista baterija, ma ja sam skeptican imao sam problem skoro godinu dana u roamingu mi se mob gasio i sad sam priminio maticnu i sve je ok! A najradije bi stavio novi ROM, p.s.imas koji tutorial, hvala
Na XDA ima ogromna količina raznoraznih tutoriala. Ovdje to i nije baš popularan telefon pa nema ništa.
ima li di tutorial kako rastavit mobitel,prašine mi je ušlo kod druge kamere,pa nije bas lipa slika kad koristim skype![]()
Bookmarks