Ja nebih samo iz razloga što ovoj 925 baterija traje max 12 sati.A i ružna mi je.
BTW,neki tip je prodaje na hr.ponuda.gsm i kaže da je po funkcijama kao i SE P910. A meni se nešto čini da ova Motorola nema SymbOS.Ili se možda varam?
Šta vi kažete koja je bolja po funkcijama, dobio sam priliku da mijenjam svoju motorolu mpx za a925 jer je frendu ona pre velika, a meni nije bitna veličina. Ajde pomozite hitno je!!!
Ej sorry slučajno sam thread stavio pod motorolu daj ga prebacite pod usporedbe mobitela, ajd hvala modu!![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ja nebih samo iz razloga što ovoj 925 baterija traje max 12 sati.A i ružna mi je.
BTW,neki tip je prodaje na hr.ponuda.gsm i kaže da je po funkcijama kao i SE P910. A meni se nešto čini da ova Motorola nema SymbOS.Ili se možda varam?
Ma ima ona Symbian 7.0. Ma smete me kod nje baterija, kratko traje. I još ne znam piše da max. ide 256 mb SD kartica, a ja koristim trenutačno 1gb na mpx200 i htio bih je koristiti i na toj A925. Pa sada koliki je provjereni max. kapacitet!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
pa uzmi pa skontaj sam!haha!daj i meni odma jednu,ja imam karticu od 256Mb!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Bookmarks