Jel imam kakva novost oko fix-a Hard Brick-a?
Jel imam kakva novost oko fix-a Hard Brick-a?
a da potražiš sam malo?
Potrazio sam, ali nema kolko vidim.
Zato pitam kod ljudi koji su vise informirani...
Sviđa mi se :-D
Koji si model uzeo, 4G ili?
I za koliko novčića ako se može znati?
AT&T Motorola Atrix 4G, naslijedio od cure.
Evo upravo otključao sve i stavio CM7 gore, sad da vidimo kako će to ići.
imam par pitanja, pa nadam se da će biti ljubaznih da mi odgovore:
1. googlajući o atrixu, našao sam neke pritužbe da atrix ima malo slabiju kvalitetu prijema signala i da je mikrofon za razgovor tiši u odnosu na druge motorole. jeli to točno?
2. da li će sigurno dobiti zvanični ICS/JB?
Ova tema se izgleda malo umrtvila, ali eto ipak da pitam.
Trenutno imam radio 01.77.37P. Vidim na XDA forumu da postoji noviji, 01.97.00R. Ne znam jel to najnoviji ali je očigledno noviji od mojeg.
E sad... Mišljenja i iskustva na XDA su podijeljena, nekome radi bolje a nekome lošije, nekome je popravilo stvar a nekome pokvarilo. Kakva su vaša iskustva? Koji radio vi koristite? Jel se isplati probati noviji radio?
Trenutno nemam baš nekih problema osim što sam primjetio da mu treba malo duže za GPS fix i da me malo teže "prati" na GPS-u čak i kad me nađe (ne znam jel GPS uopće ima veze s radiom).
Zadnji uredio ravilov : 26-07-2012 u 12:53
Ja svoj nažalost još i dan danas držim u ladici.... :-(
ravilov
ja ne bi ništa dirao ako je sve oko radilo, to ti je glavno pravilo na koje sam se ja opekao....![]()
Zadnji uredio 007jaran : 26-07-2012 u 17:29
pozz,
nosi mi jedan prijatelj Atrix 4g u New York na servis,
kolko bi dosao popravak ako je hard brick-an, onako cca?
Ako je neko di procitao ili cuo...
Šta nije lakše naći neki lokalniji servis, tu u Europi?
Nisam probao traziti, jel su me odbili u HR jer je USA model
U BIH sam pitao,oni imaju u prodaji obicni atrix, isto su me odbili....
Nisam provjeravo koja drzava u EU ima 4G model u prodaji pa da ga mogu i servisirati.
Naisao sam negdje cijenu od 110$???
Imao sam problem u roamingu ( u srbiji) nikako mi nije mobitel mogao se prikačit na neku mrežu,samo se palio i gasio i tako 24h ,čim sam se vratio u bosnu opet sve normalno,u čemu je problem??? Imam Atrix ,hvala
Ovaj pederluk od motorole mi se sve više gadi.
http://www.gsmarena.com/motorola_can...-news-4878.php
Izgovor je da atrix nije dostojan za ics? halo, tko će u to povjerovat kad atrix ima dual core tegru, gigu rama i brdo memorije. tu priču nek prodaju nekom drugom.
Stvarno bezobrazan potez, uređaj je prava stvar i onda ga pokenjaju tak...
|\/|0T0r0La
Nije samo Atrix, sveukupno su pokopali 3 uređaja koji su svi odlični i više nego sposobni vrtit ICS, kakve god oni gluposti nadrobili da nisu.
Na XDA je prava pobuna. Sve mi se čini da Motorola nije daleko od potpunog propada. Osobno mi se sviđa GB na mojem i nemam zapravo ništa protiv da ovako ostane, ali htio bih barem imati mogućnost prelaska ako poželim.
Imaš, imaš, samo nisi obavešten!
Dok nisam dobio update, mislio sam slično tebi ali sad - ICS je superiorniji u svakom pogledu. Još veću razliku u odnosu "stari sistem - ICS", vidim na tabletu, koji je bio na HC-u...
A ovo što ne puštaju ICS je čist zakon tržišta,a mi možemo da se ljutimo koliko hoćemo - džabe.
Vjerovao ili ne, već sam bio probao JB jednom (zbog nekog testiranja) i... ne znam, jednostavno mi nekako nije sjeo. Možda se nisam družio s njim dovoljno dugo i nisam ga customizirao kako želim. Nekako se na GB osjećam ugodno u poznatoj okolini, a na ICS/JB mi je sve onako... prenovo, predrugačije. Ko da me netko bacio u vatru pa se sad snađi.
Ali dobro, to sam ja, znam da sam u debeloj manjini.
Meni je također izuzetno bitno da sve na mobu RADI, a to zasad jedino mogu dobiti na GB. Ovi svi pokušaji slaganja ICS/JB ROM-ova su itekako hvalevrijedni i zapravo nevjerojatno kvalitetni obzirom na sve, ali bez pravih drivera i kernela sve mi je to onako...
JB i ICS i dalje nemaju podršku za videosnimanje. jedan i jedini razlog zašto čekam službeni update.
ispravak. više ne čekam.
Zadnji uredio GoGs : 01-10-2012 u 18:43
Razmišljam si kupiti u SAD-u jos jedan atrix 4G AT&T al zakljucan i razbijen za cca 70-90$ i promjeniti maticnu staviti u svoj brickani...
Zanima me da li ce biti problema s otkljucavanjem na našu mrežu????
kupiš unlock code za siću.
http://www.ebay.com/itm/UNLOCK-CODE-...item337ca76b3f
Gogs, koji rom koristiš i koji ima najmanje bug-ova ?
Jel izašao update na ICS ?
Na XDA-Developers upravo objavljen leak razvojne verzije ICS-a. Sad da vidimo jel će developeri uspjet izvuć nešto iz toga. Zasad izgleda vrlo obećavajuće.
Nije službeni Motorola update ali mislim da je ovo najbolje čemu se smijemo nadati. Ako developeri izvuku dovoljno toga moglo bi biti i bolje nego da je službeni update.
Bookmarks