Iskreno: i dalje imamo informacije da će to biti kraj godine ili početak sljedeće ali nas nekoliko u smjeni je isto zapazilo ovo o čemu fićo i xlr pričaju. No nemamo službenu informaciju da se "gedore vrte i majstori rade".
@bonbon
Imam problema sa sms-om. Ja obicno gasim preko noci mobitel i sada mi se desi ako mi netko npr. u 7h ujutro posalje sms a ja ga upalim u 8h tom sms-u treba sat-dva da ga ja dobijem (rekao bi da sms-centar ne pokusava poslati poruku dok ne dodje neka nova?!?). To mi se nije prije desavalo, u zadnja dva dana sam to primjetio.
Druga stvar je da mi vise ne dolaze sms-ovi od gmaila (alarmi iz kalendara) i to je prije radilo ali u zadnjih cca. mjesec dana vise ne radi!
10aLEX, može na bonbon@bonbon.com.hr mail s opisom i podacima?
Nismo još imali situacije s sms-ovima od gmaila pa te molim da u mailu opišeš tu uslugu.
Pa će se slati na provjeru da vidimo gdje zapinje.
edit: thanks, stigao mail.
Zadnji uredio bonbon : 24-10-2011 u 13:10
Evo, meni opet push radi!doduše, nema službene dojave od bonbona o pushu, ali evo, radi!
![]()
One day, sky went blue...
Ja sam isto imao neke poteškoće od gmail sms-a, koristio sam onu autorizaciju u dva koraka - i nikako da mi pošalje sms kod. Sva sreća da sam imao na kompu snimljeno 30 dana pa sam odmah to ugasio - očito nije pouzdano! Radije zato preporučam koristiti aplikaciju na mobu za generiranje koda...
A push sam primjetio da isto kokad radi bolje jer dok sam na netu iskoči mi mail - prije mi je iskakao samo nakon što se tek spojim (ako ima koji mail)...ali ja se spojim, ne iskaču mailovi (dakle nema ih) i onda nakon 20 min dođe mail (valjda je tada baš stigao)...nisam obraćao pažnju. Morat ću baš upaliti stalno data da vidim kakvo je stanje sada! Bitno da se radi na tome - onda će nešto i biti od tog...najgore je kad se negira problem!
Samo da provjerim info kojega sam čuo popodne-bobnob bon od 40 kuna više ne traje 40 dana nego 30 u kojih je moguće potrošiti 1000 free minuta unutar mreže. Navodno je osoba obnovila tim bonom 22. 10. i traje joj do 22. 11.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Problemi s data konekcijom? Samo meni ili? Ne pomaže mi ni paljenje/gašenje veze kao ni reboot, jednostavno se neće spojiti.
Rekoše na tviteru da im štuca internet.
Probao sam sad kratko surfati, šljaka normalno. Možda su u međuvremenu sredili stvar, nisu ništa službeno rekli.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bilo je nekih problema. Ako i dalje ne radi probajte ugasit pa upalit mob.
Ne kužim, to ti demoliraš bazne postaje ili?![]()
ako želiš možemo slati zahtjev da se provjeri što se tamo događa.. .
Evo, push radi sad kak se spada, upravo sam imao malo testiranje sa iPhoneom.
Ujutro sam primjerio da mi mob malo previše vibrira, što je zapravo dobro, znači da je push proradio. Odma sam dobio obavijest od twittera. No, mislio sam, prestalo bu do popodne, kak inače to ide...
I sad, ja upalim 3g, ostavim mob neko vrijeme zaključanog, i probam Find My iPhone. I radi, odma prikaže poruku i sve, locka, poruke dolaze od fejsa, twitter se oglašava...
Da li to znači da je bonbon ipak uspio složiti sve ove jeseni, kao što su obećali?![]()
One day, sky went blue...
Izgleda da si slučajno pogodio vrijeme kad im je bilo proradilo, meni push na gmailu i dalje ne radi. Tj ko žmigavac je, radi, ne radi, radi, ne radi![]()
A kod mene potpuna suprotnostPush uredno radi od kraja 10. mj. kada je počeo davati znakove života. Prvo je štucao gmail, ali je proradilo. Da pokucam u drvo...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Cijene mobitela su malo pretjerane, u početku je jedino ona X8 bila povoljna, a sad...![]()
Svi ti mobiteli imaju neku svoju nabavnu cijenu. bonbon ne kupuje velike količine pa je iz tog razloga teže dobiti povoljniju cijenu. Kad se tome doda da su mobiteli na prepaid tržištu skuplji od mobitela postpaid tržišta kužim tvoj stav. Ali se ne slažem da su cijene pretjerane, jer nam nije u interesu prodavati nešto što je iznad prosjeka tržišta u Hrvatskoj.
sa ovim novim SE walmanom ste definitivno pretjerali jer se taj uredaj nade za 1560kn u trgovinama. a bude jos i otkljucan....
----------Sony Ericsson----------
@bonbon - ako kupitte malo mobitela dobijete lošiju cijenu i onda ljudi to baš neće kupovati jer nije ništa povoljnije nego u trgovinama ili je razlika neznatna. Ako kupite puno mobitela onda dobijete povoljniju cijenu i ljudi će kupovati jel je povoljnije nego u trgovinama...
Znači, ako želite da ljudi kupuju mobitele preko bonbona onda trebaju biti što povoljnji -tj. trebate kupiti od proizvođača veće količine...Zato, dobro birajte da je to interesantan model i kvalitetan - a ne da kupite velike količine žnj proizvođača upitne kvalitete, slabih karakteristika itd.
Meni baš nema smisla da bonbon ima u ponudi sve moguće mobitele po tako normalnim cijenama - bilo koji mob se može kupiti u t-mobile, vip-u tele2, ili slobodnoj prodaji...Bonbon bi se mogao koncentrirati na recimo 5 mobitela i onda svakih godinu-dvije ubacivati novi model koji dođe...a izbacivati stari. Evo x10mini je odličan mobitel i može naći svoje kupce kroz 2-3 godine...Ovaj iphone, htc flayer, ideos mi se čini kao da ste stavili eto samo nek ima u ponudi...iako će rijetki tek pogledati iphone za 4440kn - niko nije lud dati 4440 kad ga može dobiti za kunu u t-mobile (karikiram).
Od onih 5 mobitela što sam naveo, nemora biti 5 - nek bude 3. Npr. jedan najjeftiniji do 1000kn, neki srednje klase koji je 2000kn i najskuplji od 3-4 000kn - naravno, kada kupite velike količine biti će i povoljan. I naravno, posebne akcije uz kupovinu mobitela su poticaj za kupnju (što sam ranije spominjao, tipa novac nazad na račun, 50% na opcije...) Tako meni kao kupcu neće biti žao dati 1500 kn kada za taj novac dobijem još nešto osim mobitela...Ovako evo ljudi gledaju "pa ima u trgovini za 1560kn i još otključan".
Vezano uz te akcije 50% popusta na opcije - ja sam ranije nadoplaćivao i trošio 40 kn. Znači jedan bon nadoplatim i aktiviram opciju jednu za 30 kn i to je to. Sada akcija za nadoplatu 80 kn 50% popusta na opciju, pa reko ajd isplati se i ja sada uplaćujem 80kn/mj. i aktiviram jedan najveći paket i jedan srednji...Znači, u konačnici, pričam više, surfam više, TROŠIM VIŠE...konkretno duplo više! Jer gledam da za 20ak kn više što platim dobijem znatno više...Tako da nevjerujem da bi bonbon akcijama bio na gubitku, zapravo suprotno! Kada pridodamo tome i da ste potiče kupovina mobitela (olakšava se odluka)...
Zadnji uredio mlesic : 17-11-2011 u 19:53
hvala na sugestiji za aparate ali vjeruj mi, kupnja veće količine mobitela nema smisla, znamo svoju računicu. nismo do sad kupovali "velike količine žnj proizvođača upitne kvalitete" niti namjeravamo. Samo smartphoni po cijenama koje ne mogu biti preniske ali koje su realne na ovom tržištu.
meni je super što na ovom forumu ekipa piše puno i traži puno. bar imamo pokazatelj gdje se može napredovati. tu je napisano puno prijedloga i želja i jasno je da nećemo moći sve ispuniti ali stvarno hvala svima što nam ukazujete gdje se mogu napraviti izmjene.
Trebalo bi u ponudi biti više mobitela, barem još 2 kom...
Vidiš, ti bi još 2, a mlesic kaže da bi bilo ok da budu samo 3.Teško je sve želje pokrit...
@bonbon
Ova tvrdnja nije bas tocna:"...bonbon ne kupuje velike količine pa je iz tog razloga teže dobiti povoljniju cijenu"
Ajde mi onda objasnite kako imate iPhone ako ga niste dobili jer ste Virtualni Operater t-mobile-a?!?!
Ajde neka t-mobile naruci vecu kolicinu mobitela pa onda i vi profitirate.
Bookmarks