Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 27 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 376 do 400 od 659
    Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
    U krivu si, nije više motoblur Kaže lik da su se riješili tog imena jer je stekao lošu reputaciju
    ako su se riješili tog imena, kako ga onda nazivaju? to je već ohoho puta na netu predstavljano kao motoblur. droid 3 već ima napredniju verziju od ove na atrixu. widgeti su ostali isti. to je motoblur. mogu ga drugi nazivati i pajcek, kad to nije.

Imam atrix, konfigurirao sam ga. To je motoblur sučelje i dalje.

usput, pogledaj kako izgleda na droidu 3. još je bolje nego na atrixu.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoblur u stvari nikad nije ni bilo sučelje, već motorolin servis agregacije svih accounta (društvenih mreža, mejlova) u jedno

prilikom pokretanja moba, morali ste se regati na njihove servere i na motorolinoj stranici je bila podstranica preko koje se moglo pristupiti svim podacima sa moba (i remote ga wipeati)

tog već odavno nema, i motoblur se više uopće ne koristi (mislim da je milestone 2 bio zadnji mob kojeg su reklamirali sa blurom)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    motoblur u stvari nikad nije ni bilo sučelje, već motorolin servis agregacije svih accounta (društvenih mreža, mejlova) u jedno

prilikom pokretanja moba, morali ste se regati na njihove servere i na motorolinoj stranici je bila podstranica preko koje se moglo pristupiti svim podacima sa moba (i remote ga wipeati)

tog već odavno nema, i motoblur se više uopće ne koristi (mislim da je milestone 2 bio zadnji mob kojeg su reklamirali sa blurom)
    http://www.atrix-4g.net/wp-content/u...3/atrix-4g.jpg

pogledaj zadnju stranu atrixa. reklamira se naveliko, na svim reviewima govore o novom motoblur sučelju. Jasno da motoblur account je jedan servis, no on se veže na istoimeno sučelje. Barem je do atrixa tako bilo.

Što se tiče motoblura, što si rekao da tog odavno nema, čemu onda služi konfiguracija blura u launcheru atrixa i droida 3? i svih ostalih? i zašto su widgeti gotovo isti skoro od prvog motoblura do danas? launcher se jedino drastično promjenio, widgeti su ostali gotovo isti.

sada se veže pitanje: Gdje je logika korištenja naziva "motoblur" ako on više ne postoji niti u jednom obliku ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    http://www.atrix-4g.net/wp-content/u...3/atrix-4g.jpg

pogledaj zadnju stranu atrixa. reklamira se naveliko, na svim reviewima govore o novom motoblur sučelju. Jasno da motoblur account je jedan servis, no on se veže na istoimeno sučelje. Barem je do atrixa tako bilo.

Što se tiče motoblura, što si rekao da tog odavno nema, čemu onda služi konfiguracija blura u launcheru atrixa i droida 3? i svih ostalih? i zašto su widgeti gotovo isti skoro od prvog motoblura do danas? launcher se jedino drastično promjenio, widgeti su ostali gotovo isti.

sada se veže pitanje: Gdje je logika korištenja naziva "motoblur" ako on više ne postoji niti u jednom obliku ?
    ma ne postoji, nit se od gingerbreada ne konfigurira nikakav blur account
    (fulao sam, mislio sam da je milestone 2 zadnji blur telefon, al očito je to atrix)

ovaj att sajt je stari support sajt, dok je atrix bio na froyu još...

makli su to ime u potpunosti jer su ih svi pljuvali da je spor i neoptimiziran, al sad su koliko vidim obratili dosta pažnju na UX što mi se jako sviđa

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    ma ne postoji, nit se od gingerbreada ne konfigurira nikakav blur account
    (fulao sam, mislio sam da je milestone 2 zadnji blur telefon, al očito je to atrix)

ovaj att sajt je stari support sajt, dok je atrix bio na froyu još...

makli su to ime u potpunosti jer su ih svi pljuvali da je spor i neoptimiziran, al sad su koliko vidim obratili dosta pažnju na UX što mi se jako sviđa
    blur se uredno konfigurira na novom ginger službenom updateu na atrixu.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA N95
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.634
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam jel se vama sta tako događa,
    Naime, kad me neko zove stisnem slusalisu da se javim , ono nista ne cujem ko me zove, ne cuju mene i mob se resetira....
    Sta radit???
    Vec mi je tako 3dana, nekad se normalno javi nekad ne.
    To se pojavilo kad sam stavio update 1.4 za ovaj rom... i poslje sam stavio CM7 beta i ista stvar...
    I dok sam stavio 1.4 update, stavio sam i ovaj karnel (GINGERBREAD Kernel 2.6.32.9), ne znam jel mozda zbog karnela...

Update: Stavio novi karnel i radi kako treba -_-
    Zadnji uredio 007jaran : 17-09-2011 u 11:06

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frendica ide uskoro u USA, Kaliforniju i može mi usput donijeti Atrix. Gdje ga je najbolje kupiti? Ebay? Koliko ga je problem unlockati s AT$T u slučaju da ima zadnji update?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zeljko12345 Pregledaj post
    Frendica ide uskoro u USA, Kaliforniju i može mi usput donijeti Atrix. Gdje ga je najbolje kupiti? Ebay? Koliko ga je problem unlockati s AT$T u slučaju da ima zadnji update?
    ja imam at&t verziju i unlockan je. najbolje preko ebaya. btw, jesi možda razmišljao da umjesto atrixa uzmeš photona?

e i da, ako već atrix uzimaš tamo, uzmi ga u paketu sa laptop dockom. naravno, ako imaš love i to.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio si unlockanog ili si unlockao kasnije? Moram bacit pogled jel photon bolji/brzi od atrixa. Nekako mi je ostalo u sjecanu da nije.

Danas mi je rekla da ide u USA, pa danas kopam sto i kako.

Procitao sam tvoj review. Kako si zadovoljan s atrixom nakon mjeseci rada? Ima li kakvih problema?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio si unlockanog ili si unlockao kasnije? Moram bacit pogled jel photon bolji/brzi od atrixa. Nekako mi je ostalo u sjecanu da nije.

Danas mi je rekla da ide u USA, pa danas kopam sto i kako.

Procitao sam tvoj review. Kako si zadovoljan s atrixom nakon mjeseci rada? Ima li kakvih problema?
    onako kako sam opisao u reviewu, tako mi je i dan danas. koristim ga stvarno puno, ne gasim ga, baterija je zadovoljavajuća s obzirom na konfiguraciju telefona. sve je vrhunski, osim što me zadnji poklopac nije dojmio, pošto je plastičan i lako se može ogrebati. no to nije nikakav problem, jer se OEM poklopac novi na ebayu nađe za manje od 50 kuna.

što se tiče photona, specifikacije su gotovo identične, osim što ima malo jaču kameru i još neke sitne detalje. da, ima veći ekran. ali definitivno, ako se odlučuješ za atrixa zbog mogućnost spajanja na dock, onda uzmi bolje atrix, jer uskoro izlazi i atrix 2, koji će biti jednako kompatibilan sa svima kao i atrix.

photon ima malo slabiju bateriju od atrixa, pa mi je to malo skeptično kod njega, pošto su gotovo iste konfe, a još i photon ima veći ekran... ne znam, na tebi je da se odlučiš. također, photon nema ni fingerprint, dok atrix ima. meni je on fora i žao mi je što su ga izbacili iz atrixa 2.

ako imaš neko specifično pitanje, slobodno pitaj.

kupio sam ga unlockanog.

11. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Par pitanja koja mi trenutno padaju na pamet:
    Koliko tebi prosječno izdrži baterija?
    Napravio si upgrade na GB?
    Rootao?
    Kakva je situacija sa custom romovima?
    Kakav mu je power management? Kolika je jačina struje u idelu (mA)? Pogledaj sa Battery Monitor Widget
    Brzina GPS locka?
    Ima li problema sa EDGE/3G/WLAN-om? (vidim da Atrix 4G normalno radi sa našim 3G/UMTS-om)
    Koliko fluidno radi? Recimo LG sa istim hardverom sam probao i trzavo radi.

Kad izlazi Atrix 2?

Hvala puno na odgovorima

Nisam pratio Atrixa jer sam mislio da se neće pojaviti kod nas a ovaj se prilika iznenadno pojavila danas. Gledao sam danas po ebayu, ima svega. Moram naći unlockani i nov, naručiti ga na adresu tamo i onda ga ona pokupi i donese. Valjda ću uspjeti sve to iskemijati.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    vip
    Bodovi
    8.945
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.945, Nivo: 22
    Bodovi: 8.945, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, kaj bu opce kod nas bil dostupan atrix?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Par pitanja koja mi trenutno padaju na pamet:
    1.Koliko tebi prosječno izdrži baterija?
    2.Napravio si upgrade na GB?
    3.Rootao?
    4.Kakva je situacija sa custom romovima?
    5.Kakav mu je power management? Kolika je jačina struje u idelu (mA)? Pogledaj sa Battery Monitor Widget
    6.Brzina GPS locka?
    7.Ima li problema sa EDGE/3G/WLAN-om? (vidim da Atrix 4G normalno radi sa našim 3G/UMTS-om)
    8.Koliko fluidno radi? Recimo LG sa istim hardverom sam probao i trzavo radi.

9.Kad izlazi Atrix 2?

Hvala puno na odgovorima

Nisam pratio Atrixa jer sam mislio da se neće pojaviti kod nas a ovaj se prilika iznenadno pojavila danas. Gledao sam danas po ebayu, ima svega. Moram naći unlockani i nov, naručiti ga na adresu tamo i onda ga ona pokupi i donese. Valjda ću uspjeti sve to iskemijati.
    da si olakšam, dodao sam brojeve, pa da ti odgovorim:

1. Cijeli dan normalnog korištenja, što uključuje cca 30 minuta poziva, 20 sms-a, konstantan connectivity na 3G-u ili wifi (ovisno gdje se nalazim), brightness tokom cijelog dana na full, tek navečer kad legnem smanjim jer me bole oči po mraku ako je na najjače. Hardcore korištenje (gledanje videa, streaming ili slično) izdrži i po 12 sati bez problema.

2. Jesam, napravio sam upgrade, no prije službenog upgradea, unlockao sam bootloader, šibam custom romove, s obzirom da garanciju nemam. Clockao ga nisam jer ga imam namjeru i prodati, pa ne želim da mu se nešto loše dogodi. Laički rečeno, čuvam ga

3. sa custom romovima obično dolazi i root, ali da. I pješke sam ga rootao još dok nije ponuđena opcija otključavanja bootloadera.

4. situacija je svakim danom sve bolja. sad se već može reći da ih ima pregršt. 13.9 je izbačen cyanogenmod 7. ima ih već cca desetak vani različitih, možeš stvarno birati.

5. phone idle mi je trenutno 57%, što se tiče ove druge informacije, morat ćeš mi pojasniti gdje to pogledati, gledam sad na monitoru, ne mogu naći tu informaciju.

6. ne znam kako da ti usporedim, ali brža nego na desireu.

7. nema apsolutno nikakvih problema.

8. da, ali ne sa istom arhitekturom, koja može biti od krucijalne važnosti. Hardver motorole i LG-a u telefoniji se ne može uspoređivati, od davnih dana. Dakle, nema trzaja, nema zastajkivanja, nema ničega. Čak i na pure stock romu. sve radi glatko i bez trzanja. od HD videa, do launchera i svega ostalog.

9. info o atrixu 2 je tek nedavno procurila van, još se točno ne zna. više o njemu možeš ovdje vidjeti.

Nema problema. Što se tiče kupovine, tako ti to i ide. možda čak najbolje da ti lovu prebaciš toj osobi, pa nek ona manipulira sa svime, neka ga tamo uzme, pa i pogleda osobno. ako je ne želiš time daviti, možeš i ovako. Poštedit će te svih mogućih i nemogućih poreza

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zbog toga sam i stavljao brojeve da možeš lakše odgovarati.

5. Instaliraš Battery Monitor Widget, staviš widget na desktop i odmah vidiš mA. Ima mogućnost customizacije, prikazivanja napona, struje, mW, procjene koliko još može raditi na bateriji... Gledam u settingse, većinom su o HTC modelima, jedino što možeš probati je Auto ili XDandroid.

6. Za koliko locka? S uključenim mobile data Desire brzo locka ali bez njega zna jako dugo potrajati.

Vidjet ću sutra s njom i stupiti u kontakt sa tamo nekim. Naravno da je cilj izbjeći sve moguće i nemoguće poreze

Veliko hvala na iscrpnim odgovorima.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40% i 56mA je trenutno stanje.

ne mogu ti sad testirati točno, ali kod uključene data konekcije zasigurno brže locka nego na desireu. kao i bez nje. a što se tiče lockanja bez konekcije, sve ti ovisi o položaju gdje se nalaziš. uvijek gledaš da nemaš nikakvu prepreku, da se ne nalaziš u nekoj prostoriji ili tako nešto.

Atrix se trebao u 9.mjesecu pojaviti kod nas, ali očito da neće. Sve mi se čini da postoji mogućnost da uopće ne dođe. Ili kad dođe, već bude bio star i zaboravljen uređaj.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    56mA je jako puno ako je ekran ugašen i u idleu. Probaj ugasiti ekran, neka loga svaki 5min pa baci pogled. Recimo Desire sa dobri kernelom u idleu vuče 3-4mA čak i sa data uključenim do 5-6mA.

Koliko istovremenih dodira prepoznaje ekran?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se tiče istovremenih dodira, zavisi o romu. na cyanogenu mi prepoznaje 5, imao sam rom koji prepoznaje 8 i 10. sasvim dovoljno.

evo, 50, 47, 51, 45, 49... ovo su mi logovi. inače, 3-4mA mi se čini enormno malo, pa čak i za idle. nego, ovo mi je trenutno cyanogen gore u beti, primjetio sam da mi malo više troši bateriju, pa je moguće da je do rom-a. nisam ga još potpuno stigao testirati.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je, malo je ali to je s custom kernelom, undervoltanim i spuštenom frekvencijom na 128MHz kad je u idleu i ugašen ekran. Sve to znatno produžuje trajanje baterije. Zbog toga sam i pitao kakav mu je power management i imali takvih custom kernela na kojima radi Set CPU i IncrediControl. Možda se može srediti i da gasi jednu jezgru u idleu

Dodiri naravno rade normalno a ne šugavo kao na Desireu? Nema krosanja i sl.?

Edit: Nisam te baš skužio u reviewu, 16GB interne nije sve za aplikacije? Nego kako?
    Zadnji uredio zeljko12345 : 26-09-2011 u 21:38

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 giga ti je kompletna memorija, koja drži i OS i sve. nešto je od toga rezervirano za OS, nešto je određeno za aplikacije, a ostalo za data. malo teško za objasniti. što se tiče ovoga za underclockanje, mislim da čak ima opcija, no nikad to nisam radio, stvarno nisam imao potrebe. dovoljno mi je da mi izdrži 24 sata i stalno ga držim na full performanse. što se jedne jezgre tiče, nisam siguran, nisam baš obraćao pažnju na custom kernele, no sve možeš vidjeti na XDA, tamo sve možeš naći.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko je onda ostalo za korisničke podatke? Ako je išta ostalo

Vidim da si napisao da je oko 1,5GB za instalaciju aplikacija.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pod storage ti je ovakva situacija:

SD card (tvoja klasična microSD kartica): 30.70 gb. to je moje stanje, imam 32GB memorijsku.

internal storage: total 1.97gb - available 1.57gb

aditional storage: total 10.71gb - available 8.51gb

Mora se uzeti na to da webtop također uzima dosta prostora jer je on svojstven "OS" na atrixu. Također, u memory managementu ostaje slobodno oko 500 mb-a rama, s time da atrix ima gigu. znači, OS i webtop uzimaju ostalu polovicu. Napominjem samo da je webtop stalno učitan u memoriji, zato sve ustvari jako brzo radi i učitava.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj aditional storage se ponaša kao sd card? Može se trpati što god hoćeš?

Photon mi se ne sviđa, Atrix 2 još nije izašao. Ima li nešto bolje od Atrixa?

btw, gledam ebay, koliko se danas maksimalno isplati dati za Atrix?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je, ponaša se kao sd kartica. nisi mi rekao da li bi ga kupovao sa nekim dockom ili samo uređaj bez ikakvih dodataka.

ja znam da bi za 3 soma mogao svog prodat sutra tu kod nas.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za sad tražim po ebayu. Htio bih novog i unlockanog. Ima dosta polovnih u ponudi. Novi Atrix se koliko sam vidio vrti oko 300$ na više a multimedija dock oko 100$. Malo mi je bed gnjavit ju da mi nosi i dock.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taj mali dock ti nije stvarno problem donjeti, veći je problem lapdock. ako ćeš uzimati iz hr to naknadno, e onda će te koštati kao mobitel.

a gle, ja se ne bi usudio kupovati polovni. radije ću dat 500 kuna više za novi i onda znam da imam novo. a ne što su neki gangsteri tam po americi vukli po svuda

recimo...

http://www.ebay.com/itm/Motorola-Atr...item35b56c7160

+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 27 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nova motorola - Motorola MOTOJEWEL
    By GoGs in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-09-2008, 07:53
  2. Motorola A1200 aka Motorola MING
    By Hennessy in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-07-2006, 09:33
  3. Motorola mpx200 vs. motorola A925
    By sstrizic in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3