Danas sam držao u rukama Atrix 4G, mob je fakat lagan naspram Milestone-a, odlican ekran, nije toliko ni glomazan koliko sam ja mislio da ce biti...superbrz, i sviđa mi se onaj poklopac baterije odostraga, stavio sam svoju karticu unutra i radi normalno, prvo mi je bio na edge signalu a zatim se prebacio na HSDPA(pretpostavljam), pise da radi na hsdpa kad odem pod settings-info, pise da ima 2.2.2 soft. itd...sve top notch
Smije li se znati odakle to i koliko čovjek traži za mob?![]()
Pa nije nikakva tajna
Motorola Atrix oglas
@ n3no. bit ce i recenzija
samo vi kupujte američke verzije. Nit će vam 3G nit 4G raditi kod nas.![]()
![]()
začas će biti opet u oglasniku... za 1500 kuna.
![]()
piše da radi HSDPA? hm, sad gledam na gsm areni i vidim da su identične frekvencije za hsdpa
podpitanje: da li ti se spojio na HSDPA (gore ikonica koja je zamjenila edge ikonicu) ili si samo pod info vidio?
ajd ako budeš u prilici vidjeti da li radi taj hsdpa kako se spada, javi, to će pojednostaviti stvar oko kupovine, pa čak i iz amerike.
Zadnji uredio GoGs : 23-05-2011 u 23:28
Zadnji uredio user911 : 24-05-2011 u 00:02
Uvijek je bio problem s uređajima za T-Mobile USA jer rade na specifičnim 3G frekvencijama. AT&T koliko vidim podržava i 1900MHz
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Samo da napomenem, uletila mi jedinstvena prilika, sutra ili do kraja tjedna mi dolazi od frendice stric iz amerike u posjetu i kupio mi je atrix u americi. čitao sam po netu, frekvencije su iste, radi savršeno u europi. čini se da samo taj t-mobile ima zeznute frekvencije tamo, at&t radi super.
Ako ga uspije prešvercat preko granice, ispast će me oko 4500 kuna.
@Gogs- pa nek ne nosi u kutiji. Nek sve izvadi van(slušalice i ostalo iz onih omota).
Papiri ti praktički nisu ni potrebni jer garancija ovdje ne vrijedi.
A dockovi će u HR biti puno skuplji sigurno.
pa naravno, tako će i biti. sve u svemu, mislim da će već sutra doći, sad sam se čuo sa frendicom, kaže da planira sada krenut. tak da, uskoro će mi stići
što se tiče dockova, to ću na ebayu kupiti i doviđenja. jeftiniji su dosta nego da uzimam ovako kod operatera ili u trgovinama.
Cijene laptop docka na ebay.com su 220$(i to je početak akcije) na više. Sellera koji šalje u HR praktički ni nema, rjetki su. Te još na tu cijenu ide PDV, carina i shipping.
Ako imaš nekog u Americi, isti k., samo dupli shipping plaćaš još.
Tak da ispadne neš malo povoljnije.
A ni ne shvaćam tolku potrebu za tim dockovima![]()
vjerojatno zato što ih ne bi koristio. odlični su za pogledati neke video snimke, odlični su za surfanje u kafiću, umjesto da nosim laptop na ljetovanje, nosim atrix i lapdock.
što se tiče ovih iz amerike, trenutno toliko novaca nemam da si ga uzmem odmah sada. to je jedini problem. no polako, ne mogu sve sad odjednom. a i dockovi će pojeftiniti sigurno.
Evo i potvrde, od sutra postajem ponosan vlasnik motorole atrix 4G![]()
![]()
Zadnji uredio GoGs : 25-05-2011 u 22:56
Stigla mi je motorola atrix, tokom dana ću vam uploadat neke slike, kao i dokaz da radi HSDP-a mreža. Bonbon kartica bez problema ide unutra. Nadam se da ću imati malo slobodnog vremena, pa vam možda sklepam i neku recenziju.
Da, američka je verzija. pa uzmi iz amerike opet atrix, uvjeravam vas da radi.
Evo, recenziju možete pogledati ovdje.
Zadnji uredio Inovator : 03-06-2011 u 17:14
Stvarno ne bi bilo u redu od tebe da nas sad ne počastiš recenzijama, fotkama i što sve još ide uz to![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks