Mobitel uvijek mora biti blizu
Hvala, možda flešnem kernel. U istoj temi postiji The CWM File ==> ATT original Kernel Version <==, to je valjda naša verzija?
Mobitel uvijek mora biti blizu
Hvala, možda flešnem kernel. U istoj temi postiji The CWM File ==> ATT original Kernel Version <==, to je valjda naša verzija?
da, tako je. to je naša verzija.![]()
Lakše je vratiti samo kernel nego cijeli nandroid backup, kojeg sam naravno napravio i prebacio na komp![]()
Ne boj se, raditi će ti bez problema.neće biti potrebe za vraćanjem.
Obzirom što sam sve radio Desireu, teško bi se moglo reći da se bojim. Više se držim da ne mijenjam ono što radi![]()
mob sam dobio i prošupao sam sve i svasta... dojmovi: sve ok sem dvije stvari.. display poslije super amoleda na Omniji 7 se cini tako isprano i jadno (reza malo popravlja stvar), a izrada mobitela je katastrofa, plastika pucketa pod prstima, bas daje osjecaj jeftinoce sto nebi smjelo biti, al ajd stavio sam zastitni oklop pa se pucketanje ne osjeti...
"all in one"
planiram uskoro nabaviti ovaj telefon, zamolio bih korisnike da mi kazu svoje misljenje, navedu pozitivne i negativne strane.
hvala
negativna strana je po meni jedino ta zadnja plastika. doduše, i nije toliko baš krucijalno loše, ali je plastika. vidio sam na ebayu da ima zamjene za nju. display nije mana, sve ovisi ko je kakav telefon imao. meni je display super. sve ostalo, bez primjerke.
kao sto je vec receno.. losa plastika poklopca baterije koja pucketa po prstima..
dalje.. on/off tipka je nespretno smjestena (bit ce zbog senzora za prst) tako da ti pocne ici na zivce otkljucavat i zakljucavat mobitel (al ja sam doskocio tome da zatresem mob i on se zakljuca, a otkljucavam ga na Vol - tipki)..
ICS podrske jos nema na mapi..
Blur je jako spor, tek kad sam stavio drugi rom te LuncherPro, mob je poceo disat punim plucima.
display nije kao super amoled, al je ok, reza odlicna. nema tipke za slikanje.
sto se tice moba u globalu, jako soildan uredaj snaznog hardvera![]()
"all in one"
hvala obojici na odgovorima.
-sto se tice displaya, amoled jest superiorniji, ali nakon sto sam vidio mali milion problema sa burn-inom na amoledima - neka hvala.
-za blur sam cuo da je problematican, ali eto moze se i tome lako doskociti.
-posto nemam iskustva s androidom (koristim WM), zanima me kakva je situacija s kompatibilnoscu; veliki broj WM igara/programa na nekim telefonima radi na nekim ne.
-procitao sam nekoliko recenzija ICS i ako sam dobro shvatio nova verzija donosi neke promjene u samom sistemu, nove featurse, ali sve aplikacije ce raditi i na gingerbreadu, ne postoje aplikacije ekskluzivne za ICS (ili mozda grijesim)?
ako te zanima kojih programa sve ima odi na market.android.com i trazi![]()
ICS se lijepo zahuhtao na xda nakon dugog zatišja. Trenutno je nedostupan forum zbog protesta, http://www.xda-developers.com/sopa/![]()
1. ne bi se složio oko blura. vjerojatno si lošu verziju koristio
2. ne bi se složio oko ics-a. već ga ima na xda. a i telefon sa dual core procesorom ako ne dobije službeni ics, više nikad u životu neću kupiti motorolu.
što se tiče fingerprint tipke, sve ovisi kako se navikneš. meni je super otključavati. to je individualno, tako da ne može spadati u manu.
ma meni se Blur nije dopao nikako, LuncherPro je puno brzi i prilagodljiviji. ICS od strane motorole jos nema na vidiku, pretpostavljam da ce ga dobit, al sta ce mi za pola godine, a pretpostavljam da ce ga tad i dobit.
ma nije fingerprint uopce stvar navike vec nije ergonomski, covjek se navikne al puno mi je lakse bilo otkljucavat mob u slucaju Omnia 7
"all in one"
opet ti govorim, ne možeš reći da je brži i bolji jer si očito koristio lošu verziju blura. odi malo na youtube pa pogledaj. također, to više nije blur.
što se tiče ics-a, hoćeš li dat 4 soma love za neki novi telefon sa ICS-om ili ćeš pričekati da dođe na motoroli atrix za 6 mjeseci? Čisto sumnjam da će drugi telefoni dobiti prije tog roka. Ok, vjerojatno hoće, no baš ne vjerujem da će trebati 6 mjeseci da motorola izda ICS za atrix.
Sorry, ali fingerprint je stvar navike, meni se teško naviknuti sada na običnu tipku. Bilo ti je puno lakše jer si koristio samo taj sistem. Ja koristim već ohoho atrix i mogu reći da mi je fingerprint jako dobro sjeo.
Što se tiče "blura", ne može se reći da je savršen, ali fluidnost mu je stvarno dotjerana do maksimuma i tu nema puno rasprave.
Samo da nVidia da drivere (libse) za Tegru i ICS će letit![]()
Meni baš nije jasno o kojoj to "lošijoj" verziji blura govoriš? Valjda je blur isti na svakom Atrixu koji ima istu verziju firmwarea. Da je mogao biti bolji, mogao je. Barem nije šaren i zahtjevan kao Sense a funkcionalnost mu je tu negdje.
svaka regija ima svoju verziju androida, di nece blura
blur na froyo-u i na gingerbreadu nije isti. štoviše, postoje 3 verzije. verzija 1 na froyou, prva koja je izašla. zatim druga, novija inačica, koja se više ne zove blur. te prve dvije verzije su katastrofalne. treća inačica je došla u OTA update i radi odlično.
također, sve ovisi koji se rom koristi. ja mogu reći da mi launcher pro na nekim romovima radi lošije od blura, pogotovo nakon otključavanja tipkovnice i skoka frekvencijskog takta procesora koji doslovno naočigled zatrza telefon.
kao što kaže, nema baš puno regija motorolu atrix.
upravo to.
za sve korisnike motorole atrix at&t američke verzije, u Q3 dolazi oficijalni ICS update.
Srce me boli...
ICS izlazi a moj Atrix mrtav od 11mj.
SVF:105.1:2
Failed to boot 0X1000
Sad cekam da izađe Jtag za Atrix...
:-(
Što si radio da si hard brickao?
ma htjeo sam vratiti na Froyo i onda se bricko.... :-(
Kreten....
Bookmarks