EU ili ZAMKA za naivne? Ispunil sam Anketu no ne vidim kak to može pomoći studentima.Moje mišljenje o EU je više od 75% negativno.Nisam povjesničar, al iz povijesti je vidljivo da hrvati nikad nisu dobro prošli u asocijacijama u koje su sami ušli.Nije nam bil dobar Beč, Beograd, pa nam neće biti dobar ni Bruxelles.Svi su nas uvijek nastojali musti pa ni ovima neće biti drugačije, a najviše boli to kaj su naši političari postigli, to da ko ovce pognute glave ulazimo u novu asocijaciju.Dali smo more da ga talijani i slovenci pljačkaju, odrekli se svega i svačega, a na kraju će i svaka kokoš imati svoj čip i ograničenje broja snesenih jaja.A za to nas već duže vremena drže ti isti "moralni autoriteti" iz EU.Koji je to motiv naših političara da se grčevito bore za upad u EU? LOVA i to ona koju očekuju kad postanu parlamentarci EU-a(oni koji se zguraju).Jedina stvar koja je u kampanji za ulaz u EU dobra je Antikoruptivna akcija.Barem po tome vidimo koliko nas je naša vlast krala.Alternativa EU po meni je model kakav su napravili u Međimurju, pošten rad. Vlast sa novim i poštenim političarima izabranih prema njihovim programima i djelima, a ne po stranačkoj pripadnosti- direktno biranje, a ne izbor stranke.Referendum će pokazati svoje, osim ako nebude ko u Sloveniji "neobvezilni", tj. tko vas šiša kaj vi mislite.
"Živim danas u znanstvenoj fantastici moje prošlosti." Lavek

Odgovori uz citat

Bookmarks