Rogers je zakon
VIP
VIP PRETPLATA
SIMPA
CRONET PRETPLATA
Što je po vašem mišljenju najbolje
VIP
VIP PRETPLATA
SIMPA
CRONET PRETPLATA
Rogers je zakon
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...VPN tvrtka plaća a ti...![]()
pitanje nije bas najbolje koncipirano jer postoje razlicite skupine potrosaca tako da se ne mogu svi trpati u isti kos....analiza sto se isplati ovisno o potrebama je sasvim nesto drugo i prelazi okvire ankete...bilo bi bolje anketirati s pitanjem "sto koristite?" a takva anketa je u toku na bugovim stranicama pa pogledajte rezultate:
http://www.bug.hr/anketa/index.asp
"Koju uslugu/pretplatu mobilne mrežu ste odabrali za sebe?"
osobno imam vip smart s
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Po mom misljenju i izracunima,oni koji mjesecno nemaju vise od 5 minuta razgovora(ali zato salju preko 400 poruka) najisplativiji je VIPme.![]()
ima i na našem forumu anketa 'kojem operateru punite kasu?' u forumu 'mobilni operateri', slična onoj bugovoj
iliti tu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=321
E vidiš.... zeznuo sam se....
SORRY![]()
S I M P A!![]()
Pozdrav svima...
pljus
ima i na www.info-mob.com vec mjesec dana...razultati su vrlo interestinG
daj dred ne filozofiraj nego jednostavno odgovori na postavljeno pitanje!najbolji je vip eksajt(po meni)!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
HTcronet , hrvatski broj 1. Ja imam trend
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
VIP E X C I T E, cronet još puno žganci mora pojest da nadmaši VIP, što se tiće APSOLUTNO SVEGA...
A čega to konkretno?? Šta to vip ima, a da cronet nema??
Da i mene to zanima.![]()
SIMPA zato ima sve.![]()
Ja i dalje tvrdim " Rogers je zakon " . . . . ovaj su vikend uveli novu uslugu . . . . besplatno neograniceno slanje sms poruka vikendom . . . i posljie 19h-7h besplatni razgovori . .. . Canada product . ..
PHEW... da je nama besplatnih poruka..... jel' tako sms-freaku??!!![]()
Koristila sam i VipMe i Simpu i mislim da je ipak Vip puko kvalitetniji sto se tice usluge, a da ne govorim o ljubaznosti... ali cula sam da se to promijenila, premda necu otici iz vipa zelim i svu srecu u cronetu... opcenito HT je vreca neljubaznog, neprofesionalnog svita
Marina - pozdrav svima iz Splita!
uopče nije ferPoslao: " Player 4 ever "
Ja i dalje tvrdim " Rogers je zakon " . . . . ovaj su vikend uveli novu uslugu . . . . besplatno neograniceno slanje sms poruka vikendom . . . i posljie 19h-7h besplatni razgovori . .. . Canada product . ..
A vidiš Croatia product - jedna poruka po 43 lipe!!!! PREVIŠE!!!!!!!!!!!!!!
Vip: 40 lipa; Simpa: 43 lipe; Cronet: 24 lipa.
Zadnji uredio brzi : 19-12-2002 u 00:31
Ali Rogers 0 lipa!!!!!!!!!! Hoće li to ikada biti i kod nas....![]()
![]()
Pa naravno da hoče kad dođe treči mobilni operater.![]()
Ali to je samo vikendom . . .Poslao: ivan
Ali Rogers 0 lipa!!!!!!!!!! Hoće li to ikada biti i kod nas....![]()
![]()
![]()
a vidis u kanadi je razvoj mobilne komunikacije zaostaliji nego u hrvatskoj i opet imaju negdje oko 4-5 operater neznam cini mi se da su se neki prosli tjedan udruzili . ..
![]()
Ja sam se donekle snašao za FREE SMS na internetu.Mogu slati 15 kom. tjedno i kada šaljem kao da sam poslao sa svog telefona(moj broj je broj pošiljaoca),ima i imenik,Delivery report,ma strava servis.Registrirao sam oba(098 i 091) broja pa mogu slat 30 tjedno i dosad sam ostvario ogromnu uštedu.![]()
Vidiš vidiš... a gdje se to može davnloudati??
Bookmarks