Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anketa o ulasku Hrvatske u EU

Dragi forumasi,
    zamolio bih Vas da odvojite par trenutaka svog vremena te nako pomognete mladim nadobudnim studentima. Anketa se nalazi na ovom linku: Anketa
    Anketa nije prezahtjevna i nece Vam oduzeti puno vremena.
    Unaprijed hvala!

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EU ili ZAMKA za naivne? Ispunil sam Anketu no ne vidim kak to može pomoći studentima.Moje mišljenje o EU je više od 75% negativno.Nisam povjesničar, al iz povijesti je vidljivo da hrvati nikad nisu dobro prošli u asocijacijama u koje su sami ušli.Nije nam bil dobar Beč, Beograd, pa nam neće biti dobar ni Bruxelles.Svi su nas uvijek nastojali musti pa ni ovima neće biti drugačije, a najviše boli to kaj su naši političari postigli, to da ko ovce pognute glave ulazimo u novu asocijaciju.Dali smo more da ga talijani i slovenci pljačkaju, odrekli se svega i svačega, a na kraju će i svaka kokoš imati svoj čip i ograničenje broja snesenih jaja.A za to nas već duže vremena drže ti isti "moralni autoriteti" iz EU.Koji je to motiv naših političara da se grčevito bore za upad u EU? LOVA i to ona koju očekuju kad postanu parlamentarci EU-a(oni koji se zguraju).Jedina stvar koja je u kampanji za ulaz u EU dobra je Antikoruptivna akcija.Barem po tome vidimo koliko nas je naša vlast krala.Alternativa EU po meni je model kakav su napravili u Međimurju, pošten rad. Vlast sa novim i poštenim političarima izabranih prema njihovim programima i djelima, a ne po stranačkoj pripadnosti- direktno biranje, a ne izbor stranke.Referendum će pokazati svoje, osim ako nebude ko u Sloveniji "neobvezilni", tj. tko vas šiša kaj vi mislite.
    "Živim danas u znanstvenoj fantastici moje prošlosti." Lavek

3. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa nebi rekao da je nas Beč muzao , prije mi njih , kad pogledaš kakvu su nam infrastrukturu ostavili , te ( bar moje mišljenje ) su nas bar malo odmaknuli od balkanizma
    Zadnji uredio Vatrogasac : 18-04-2011 u 20:05
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU by Lavek
    Da bi nekog operušal trebaš izgraditi ceste, pruge luke etc., a tada udri po resursima, mužnja ide puno bolje.Zar nam nisu ubili Zrinskog i Frankopana?Baš kak danas u Hagu centru "Pravde" hoće nam "smaknuti" dvojicu naših heroja domovinskog rata, a usput ševe nas sve u mozak.I zato sam protiv EU.Prilog moja poema

Ne EU

ne trulež
    ne ropstvo
    ne klečući, puzeći, moleći

Keltski balon tigar prsnu
    u laži svoje veličine

Dužan ko´…..
    demokracije domovina

Izbaci Rome van iz zemlje!
    liberté, égalité, fraternité

Ponos nas Hrvata?
    Izdali smo, mi Jude, u Haag žrtvovali heroje
    ko´ ovce

ZERP dali olako
    a zašto?
    Za novo ropstvo
    Zar nam povijest učiteljica nije jasna bila?
    Svoj na svome?
    Na svome?

6. 'Hvala' kažu:

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram se složiti sa Lavekom, svaka čast, sve stoji kaj si napisao...nažalost mnogi ne shvaćaju ili ih nije briga...vrijeme će pokazat.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Iphone 4S 16GB
    Bodovi
    2.871
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.871, Nivo: 12
    Bodovi: 2.871, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Lavek Pregledaj post
    EU ili ZAMKA za naivne? Jedina stvar koja je u kampanji za ulaz u EU dobra je Antikoruptivna akcija.Barem po tome vidimo koliko nas je naša vlast krala.
    Istina, jedina dobra stvar je to!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Definitivno DA za EU!

Ova država je već takav prčvajz da treba biti vrlo snalažljiv da bi se u njoj nešto postiglo. S obzirom da sam u svakodnevnom kontaktu s nekoliko zemalja iz EU mogu potvrditi da su ljudi većinom zadovoljniji nego prije ulaska u EU. Fućka mi se za sir, vrhnje, nacionalizam i ostale stvari ako će EU donijeti neki boljitak, a gore od ovoga ne može biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bom Chicka WahWah

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Definitivno DA za EU!

Ova država je već takav prčvajz da treba biti vrlo snalažljiv da bi se u njoj nešto postiglo. S obzirom da sam u svakodnevnom kontaktu s nekoliko zemalja iz EU mogu potvrditi da su ljudi većinom zadovoljniji nego prije ulaska u EU. Fućka mi se za sir, vrhnje, nacionalizam i ostale stvari ako će EU donijeti neki boljitak, a gore od ovoga ne može biti.

...pa smo malo podmazali sa Hagom, Inom,Tcomom,bankama,skverovima,ZERPom,domacom proizvodnjom,a zauzvrat ce se kao cim udjemo pocet postovat zakoni. Ma kako ne.Jebe se EU za nas.To jedino budale ne vide.Jebe se uniji za nase generale.Zasto oni inzistiraju na pravosudju.Jedan je jedini razlog.Oni znaju da je ovo Balkan i da se ovdje vlasnistvo nikad nije postovalo,te da kad god bi mi dobro osiromasili,zaratilo bi se i onda ide nacionalizacija.Eto toga se oni boje sad kad imaju banke i sve ostalo ponovno u svojim rukama sta su tesko osvojili da im se ne dogodi opet kakvo sranje.Ne misle se odreci toga,a imaju najjeftinije robove na svijetu.Zato nas zele i zato se inzistira na pravosudju.Po pitanju korupcije,nepotizma i ostalo sve ce ostat kao i do tako da straha nema.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU by Lavek
    Na žalost euroskeptika igra sa primanjem u EU je završena; Ekipa na čelu sa Šeksom prepravila je Ustav tako da o važnim odlukama za HR netreba više 50% glasača nego samo 25%.Očita manipulacija.Ne radi se o siru i vrhnju; to je igrokaz za mase.EU korporacije koje ekonomski vladaju svijetom su inicirale rat u YU.Uništiti proizvodna poduzeća, kupiti jeftino banke koje diktiraju tržištem, uništiti institute kao rasadnike inteligencije, ubiti brodogradilišta kao predstavnike visoke tehnologije koja osim direktne proizvodnje za sobom povlači prateću proizvodnju, mala poduzeća itd.To su bili ciljevi korporacija iz EU, a i Ostalog bogatog svijeta, od kojih su većina postignuti.Od gorega može uvijek biti gore, to se moglo jako dobro vidjeti u proteklom ratu.Kad uđemo u EU plačat ćemo članarinu od 400-600 miljuna EUR-a godišnje, a cca 20% ćemo moći povratiti, ako predočimo dobre projekte koje će EU financirati.
    Priče da ćemo dobivati puno novaca iz fondova su priče za malu djecu.Da je sve to istina govori činjenica da naše vlasti iz petnih žila prikrivaju činjenice o ulasku, tj. ŠTO ĆEMO DOBITI, A ŠTO IZGUBITI. ulaskom u EU.Nema poštenja ni transparentnosti.Apolitičan sam, no jedino Stranka prava je protiv ulaska u EU, tako da sam po tom pitanju s njima.Godišnje gubimo 300miljuna EUR zbog neprimjene ZERP-a.Političari u Europarlamentu imaju od 14000-16000EUR-a mjesečnu plaću, pa onda je sasvim jasno zbog čega se grebu.

12. 'Hvala' kažu:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se u potpunosti, NE u EU.
    Ne znam sa kojim europljanima kolega .El Nino. ima kontakata, tj. od kuda, ali ja imam svakodnevno sa Talijanima, i sam sam živio tamo, i nitko nije zadovoljan Europskom Unijom. Rekli su jedni prijatelji nedavno kroz šalu, kada smo baš o tome razgovarali, da bi oni jako rado dali nama svoje mjesto, samo da izađu iz EU...

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je kod nas glavni problem otpora prema EU strah od gubitka identiteta te stapanje u europskoj masi. Znači, činjenica da više nećemo biti "potpuno" samostalni, da će nam dobar dio politike i sudbine krojiti Angela Merkel i slična ekipa.
    S druge strane, iskreno, nisam se nikad osjećao nacionalistom i zapravo mi je svejedno jesmo li samostalni ili nismo, da li nam je predsjednik katolik ili ateist. Čak i za generale smatram da su zasluženo osuđeni, kako s ove strane granice tako i s druge strane granice. No to je poanta našeg društva - svi su ponosni što su Hrvati i time se hrani ego, a životni standard je daleko ispod prosjeka. Pogledajte jedan Beč, Budimpeštu ili Pariz - vrlo velika raznolikost stanovništva no ljudi su sretni jer je život u redu. U Njemačkoj će Njemci postat nacionalna manjina, a opet su sretni.
    Poanta je da bi trebali pustiti Europu u Hrvatsku, ne se zatvarati i glumiti da smo netko i nešto kad nismo i dopustiti drugima da nam pokušaju srediti državu kad to nismo sami u stanju. I mogu svi pljuvat Jacu, Karamarka i ostale no to je slika društva u kojem živimo. Zato mislim da nam EU neće naškoditi. Da je EU toliko negatuvna, sigurno bi već netko istupio iz nje, a koliko znam da se sve države, koje su ušle u EU, još uvijek u njoj i nalaze.

Bom Chicka WahWah

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna netko hoće li nam ulazak u EU olakšati odlazak iz zemlje? U vidu lakšeg dobivanja ili netrebanja viza, radnih dozvola čegavećne. Ipak ćemo biti europejci... Ili ćemo kao nove članice svejedno biti "na distanci" u odnosu na ostale?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja kao drzavljanin EUa nisam trebao vize za hrpu drzava (a proputovao sam ih mnogo), dok su prijatelji koji su s nama isli morali imati vize..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU by Lavek
    Kao državljanin RH netreba viza za niti jednu europsku državu, išao sam na službene puteve u mnoge samo s putovnicom, tak da tu nebude poboljšanja, no kada se vrši usporedba sretnih ili nesretnih ljudi, to ovisi prvenstveno o osobnom shvaćanju, netko je sretan sa malo, a drugi nesretan sa puno.U Beću, a i u ostalim prijestolnicama EU ima siromaka koji kopaju po kontejnerima, kao i kod nas.Osobno sam ih vidio, no ima ih manje pa ako i kod nas bude tako daj bože.Nije stvar u tome jesmo li žrtvovali neovisnost ili ne, nego da mi kao slabo razvijena zemlja (kojoj je ekipa koja sada vodi državu uništila tvornice, prodala banke za 1 kunu etc.) nemamo šanse oduprijeti se proizvodima kapitalizma koje je organizirano već preko stoljeća i koji svojim damping cijenama mogu uništiti i ono malo industrije kod nas.
    No nije sve tako crno, neki će se sa svojim proizvodom snaći, a hvala bogu ima ih i danas takvih, no problem je tko će nas voditi u zemlji.Nama treba LAV i to pametni i pošteni, koji sluša i savjetnike, ali donosi mudre odluke, sadašnja Voditeljica je otvorila pandorinu kutiju i za to joj hvala, no mislim da se sprešla, jer previše ima onih s prstima u pekmezu kraj nje, a možda i ona dođe na red.Za ulazak u neku asocijaciju treba biti spreman na dobro i zlo, pa tako i u EU.
    Postoji poslovica koja se vuće još iz doba Austrougarske; DALA BABA GROŠ DA UĐE U KOLO, A DVA DA IZ NJEGA IZAĐE.Austrijanci po anketama koje se tamo provode traže povratak Schillinga, Nijemci isto žale za DM, a kad vidimo Grčku na izdisaju, dali to može biti i naš scenario?

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne,objasnjavanje je potpuno bespotrebno iole pametnoj osobi.
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciljao sam na odlazak iz zemlje zbog posla i eventualno stalno preseljenje, ne turistički. Iskreno, neznam kako sad stvari stoje s tim (još sam student), ali može li biti išta bolje/gore nakon ulaska?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU!

Zar mi Hrvati stvarno moramo non-stop srljat ko guske u maglu! Ko moljci na plamen! Dosta je više unija, federacija, bratstva i jedinstva - ajmo probat malo sami! SAMI vlastitim radom i trudom podići ovu državu na željeni nivo. To što unija maše parama, baš mi i nema nekog smisla - nama netrebaju pare! Treba nam da svaki čovjek u RH bude odgojen, obrazovan, pošten, moralan, sklon radu a ne neradu. Sklon poštenju a ne korupciji...itd itd. Da ne serendam...mi smo svi po razmišljanju daleko od europe - baš zato trebamo zadržati vlastiti kulturu i državu - i na toj kulturi i državi izgraditi EUROPSKU HRVATSKU koja ne mora biti član EU da bi bila EUROPSKA i u duhu (ne samo geografski).

A ako se za 20-30 ili 50 god EU pokaže kao dobra stvar, možda da se i priključimo...SADA - NE! Pod svaku cijenu - NE! Ajmo prvo prestat traži spasitelje okolo i sami zasukat rukave! Nacinalna bogatstva prestat rasprodavat - zapravo, i otkupit ona koja su rasprodana natrag - a koja su prigrabizacijom rasprodana konficirati natrag a te poduzetnike u zatvore!

Ajmo ući u Uniju pravde, morala, etičnosti, poštenja, rada, kulture, obrazovanja, pameti...

Serendanje o pozitivnim stvarima ulaska u EU kao npr. sloboda kretanja, zapošljavanja, euro i ostale gluposti - samo mogu reći, nemojte mazat oči džemom! Hrvati se ne školuju ni u vlastitim gradovima, selima jer im obrazovanje baš i nije neka bitna stavka - a da će ić u beč na školovanje!? Ma da! - moš mislit. Oni koji se žele školovati mogu i sada a mogli su i prije uvijek otići u ameriku, ili bilo koju državu školovati se!

Sloboda kretanja i zapošljavanja - moš mislit...hrvati ne žele radit ni u hrvatskoj. Bolje bit na socijali od 1500 kn i ništa ne radit. Bolje uzet invalidsku mirovinu i ništa ne radit... Još najbolje da će ić netko u London tražit poso - ne traži ga ni tu pod nosom!!

Euro - baš mi i nema nekog smisla koja je valuta - kad hrvati sve svoje kune pretvore u eure, opet neće imati za kruh i mlijeko jer nevole radit i nevole se školovat!!! Nemamo kuna, nećemo imati eura, ni jena i švicaraca...

Trebamo odgajati svoju djecu za Uniju - možda će oni onda biti spremni...pa ako žele mogu pristupiti uniji, a možda hrvatska "preraste" uniju pa nam to bude korak unazad a ne unaprijed...

21. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ciljao sam na odlazak iz zemlje zbog posla i eventualno stalno preseljenje, ne turistički. Iskreno, neznam kako sad stvari stoje s tim (još sam student), ali može li biti išta bolje/gore nakon ulaska?
    Vjerovatno će biti lakše otići van tražiti posao - a nakon nekih 7 godina od ulaska ćemo biti jednaki "europljanima". Koliko ja znam, onaj tko želi uvijek je mogao i može otići van i zaposliti se: naučiš jezik, položiš testove, položiš testove iz svoga područja i onda bez problema imaš posao. Malo se moraš potruditi ali je moguće. Prijatelj mi je prije godinu dana otišao u Ameriku, završio je medicinu u RH i tamo sada radi, polaže predmete (anatomiju...sve isponova) da bi dobio licencu i to je to: 2-3 godine će to polagati i onda je Američanin! Amerika nije u EU pa opet se može otići tamo raditi!

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Vjerovatno će biti lakše otići van tražiti posao - a nakon nekih 7 godina od ulaska ćemo biti jednaki "europljanima"
    iksicu, tak je kak mlesic kaze. bas sam neki dan citala o tome, postoji odredjeno prijelazno razdoblje koje si odredjena drzava sama moze odrediti, a u minimalnom trajanju od 2 godine i maksimalnom od 7 godina.
    sve dok traje to prijelazno razdoblje u zemlji na koju pikiras, bit ce ti isto glede zaposljavanja/preseljenja kao i sada.
    nakon zavrsetka prijelaznog razdoblja izjednacen si s ostalim gradjanima te zemlje i nemaju te pravo diskriminirati u pogledu zaposljavanja.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU by Lavek
    Nisam Nostradamus niti baba Vanga, ali predviđam propast EU do kraja 2014 godine bez obzira ušli mi u tu uniju ili ne.Unija je preskupa za opstanak, nema jedinstven službeni jezik, ima gomilu korumpiranih političara, zadnji slućaj Zorana Thalera Slovenca kome nije bilo dosta 7000EUR- a plaće i 17000EUR-a njegovom uredu mjesečno.Osim toga Nibiru planet X pojavit će se u solarnom sustavu prije propasti Unije i ništa više neće biti kao prije.Naše sunce je zvijezda kategorije žutog patuljka i taj se patuljak polako hladi kako mi ulazimo u Uniju dajući nam do znanja da griješimo, ali griješi i Unija sa nama.Kad štakori bježe s broda koji tone samo idiot se penje na njega, a to je u ovom slućaju HR.
    Hrvatska bez EU je naša jedina nada i bez korumpiranih političara.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako je! Hrvatska ima jedino budućnost bez EU! Hrvatska budućnost je u Europi, ne u Uniji... Suradnja, trgovina, dogovori i pregovori s unijom DA, ali u Uniju nikako...Hrvatska mora ostati samostalna i neovisna! - a kada se razvije da bude neki faktor, onda se može ulaziti u unije...ovako kad bez gaća uđemo u mrak može se desiti samo jedno...isto ono što se desi kada zatvoreniku u zatvoru ispade sapun! -Oklizne se!

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NO INTO EUROPEAN UNION- Već dugo nitko nije širil negativne vibre za ulazak u EU pa sam odlučil to učiniti ja kao EUROFOB.Danas sam gledal na TV kak Italija rikava i postaje najzaduženija zemlja u EU, a nekad je bila četvrta industrijska sila svijeta.Naravno, nije samo EU kriva za to nego i njihov predsjednik koji samo na vagine misli.Uf kak sam fin goospon!A kod nas euforija o ulasku u asocijaciju.Zar kosovki nije jasno da bi velika većina građana rado ušla u asocijaciju u koju nas ona vodi, kad bi Hrvatska bila gospodarski jaka, kad bi zaposlenost bila na razine Danske, kad penzići nebi kopali po kontejnerima nego pristojno živjeli od mirovina, drugim rječima kad bi imali povjerenje u nju.Primjer u povijesti dal je Klinton kom je Monika pušila cock.Nisu ga smjenili zato jer je USA bila dobro stojeća država, sa velikom zaposlenošću i općenito se dobro živjelo.Anketa na Tv-u: Kaj mislite o afrei Klinton-Levinski, čovjek na cesti odgovara: baš me briga koga Klinton ševi dok je Ameriki dobro.Moje predviđanje propasti EU možda nije točno kaj se datuma tiće, moglo bi se dogoditi i prije, al svakak kad mi uđemo.

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No dobro lavek,skontao sam tvoje stajaliste oko EU,slobodno se stisas
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE u EU by Lavek
    Evo IdIoT-e sa StIlOm, stišal sam se jesi li sretan zbog toga.

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Lavek: Jel to želiš da krene galama ili ti stvarno mir na forumu smeta?
    Utišao si se,ExTaza se više ne oglašava tu i sad? Sad treba podbosti i uzrokovati možda neki sukob ili šta?
    Svoje mišljenje koje cijenim si iznio u više navrata i u više verzija,svjestan si da sam nećeš ništa promijeniti i čemu sad ponovno iniciranje dizanja prašine ovdje? Mislim da si rekao što si imao i nekoliko puta i mislim da nema smisla to nabijati svima pod nos. Ili pak ima smisla?

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 11
    Posljednji post: 20-10-2007, 16:59
  2. Anketa!!!!
    By ivan in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 22-04-2007, 18:25
  3. Anketa: N73 vs. N93
    By (s)misao in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 12