Koja je,po vama,najbolja momcad F1?
Ferrari
Mercedes-Benz
Williams-BMW
Toyota
BAR
Jaguar
Minardi
Neka druga(navedi)
Koja je,po vama,najbolja momcad F1?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Williams-BMW
Ako si gladan pojedi nesto
Ferrari
Forumaš godine :)
Bmw![]()
ferrari
bmw... pa ferrari... iako mi je m. schumi najbolji od svih...
Williams-BMW
Ferrari.
5:5
Forumaš godine :)
Ferrari
6:5
Bemwej![]()
6:6
a gdje je Renault?
![]()
williams bmw,emineme?
ferrari,batafkors
MCLAREN![]()
Ferrari![]()
Hahhahaha ja smjesne ankete pa gdje je Renault glasate za ferrari i BMW pa oni su postali trecerazredne ekipe pa u Silverstoneu McLaren i Renault su vozili 5sec brze od ferrarija.Naravno moj glas ide McLarenu ne samo da imaju naj bolji bolid nego i vozače i ako rjese problem pouzdanosti osvoice konstruktorsku titulu
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
...kad je ta tema otvorena,onda su te momčadi bile aktualne... a i tema je stara 2 godine...Izvorno postao booky_boy
...sada Renault...Izvorno postao niten
booky pogledaj kad je ova tema otvorena...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ups nisam primjetio datumIzvorno postao whiteboy
![]()
Kakve veze ima ako su neke ekipe "postale trećerazredne" ?
Ako sam prije dvije godine bio za jedan tim ostat ću i dalje!
Takvom bi logikom svi navijači Dinama trebali početi navijati za Hajduk?!?!
![]()
Tako mi je blesavo kad netko glasa za anketu u nekoj prastaroj temi, pa mi se ona povuče na vrh, kao nova.
Mrzim prevarante. Ja glaso za Ferrari.
SKR. je SKR. za SKR.
Kad neam renolčeka onda MINARDI RULZ!!a moraju i oni koji glas dobiti u americi došli do bodova pe se treba to nagraditi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
JUa navijam za McLaren i uvjek cu navijat čak da Kimi predje u ferrari.....samo pitam se od kada svi vi navijate za ferrari od kako je sumi počeo osvajat titule ili ste navijali onda kad su bili shit ekipa
ja sam navijao za njih i kada su bili alesi i berger, i shumi i irvine, i sada kada je doso barichello.Izvorno postao booky_boy
Bookmarks