Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2011
    Mobitel
    SonyEricsson K810i
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.291
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Bodovi: 3.291, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EU ili ZAMKA za naivne? Ispunil sam Anketu no ne vidim kak to može pomoći studentima.Moje mišljenje o EU je više od 75% negativno.Nisam povjesničar, al iz povijesti je vidljivo da hrvati nikad nisu dobro prošli u asocijacijama u koje su sami ušli.Nije nam bil dobar Beč, Beograd, pa nam neće biti dobar ni Bruxelles.Svi su nas uvijek nastojali musti pa ni ovima neće biti drugačije, a najviše boli to kaj su naši političari postigli, to da ko ovce pognute glave ulazimo u novu asocijaciju.Dali smo more da ga talijani i slovenci pljačkaju, odrekli se svega i svačega, a na kraju će i svaka kokoš imati svoj čip i ograničenje broja snesenih jaja.A za to nas već duže vremena drže ti isti "moralni autoriteti" iz EU.Koji je to motiv naših političara da se grčevito bore za upad u EU? LOVA i to ona koju očekuju kad postanu parlamentarci EU-a(oni koji se zguraju).Jedina stvar koja je u kampanji za ulaz u EU dobra je Antikoruptivna akcija.Barem po tome vidimo koliko nas je naša vlast krala.Alternativa EU po meni je model kakav su napravili u Međimurju, pošten rad. Vlast sa novim i poštenim političarima izabranih prema njihovim programima i djelima, a ne po stranačkoj pripadnosti- direktno biranje, a ne izbor stranke.Referendum će pokazati svoje, osim ako nebude ko u Sloveniji "neobvezilni", tj. tko vas šiša kaj vi mislite.
    "Živim danas u znanstvenoj fantastici moje prošlosti." Lavek

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Odgovora: 11
    Posljednji post: 20-10-2007, 16:59
  2. Anketa!!!!
    By ivan in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 22-04-2007, 18:25
  3. Anketa: N73 vs. N93
    By (s)misao in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 12