Ne, tethered je samo za Jailbreak. Nema veze sa unlockom
Biti ce kad izade, jedino ono koji rade na njemu znaju mozda priblizno vrijeme. A i baci oko na temu Apple news, zadnju i predzanju stranu, pisalo se o tome
Iako izlaze novi sofwaeri mi sa 3GS-om smo i dalje prisiljeni biti zaključani na mrežu na kojoj je mob kupljen osim ako ne zelimo biti tethered? Zna li itko ima li kakva informacija vezana za normalan unlock ovog telefona ili da ga razbijem od zid pošto istog ne mogu koristiti na VIP-ovoj kartici već 4 mjeseca?? HVALA
Ne, tethered je samo za Jailbreak. Nema veze sa unlockom
Biti ce kad izade, jedino ono koji rade na njemu znaju mozda priblizno vrijeme. A i baci oko na temu Apple news, zadnju i predzanju stranu, pisalo se o tome
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav,
Imama mali problem, imam 3gs, 4.2.1, bb 6.15, napravio unlock, jailbreak sa greenposon, sve radilo odlični, i htio ga prodati pa sam radio reset all da izbrišem sve podatke, međutim sad mi je iphon u recovery modu, sa recboot i tinnyumbrella nemogu ga izbaciti i greenpoison logo se ne vrti više umjesto apple loga, dali ima tko kakvo riješenje jer sam tražio po netu i nikako da nađem....
Hvala u naprijed....
EDIT:
Uspio sam riješiti problem, ako itko ima ovakvih poteškoća, problem sam riješio pomoću ovoga:
http://www.beijingiphonerepair.com/f...eband-6-15-00/
samo što nisam vadio logic board....
Zadnji uredio daske82 : 17-03-2011 u 11:41
Imam namjeru(novaca trenutno bas i ne) kupiti 3gs...
Zanima me na sto obratiti paznju (softwerski dio) i sta uzeti???
-prije 2 dana sam gledao jedan model, koje treba otkljucati, na njemu je neka verzija koja nakon unlocka gubi gps i bateriju smanjuje za pola???wtf...tako mi kazu u servisu.
opet idem po savjete, kazu najbolji onaj koji je tvornicki otkljucan.
dali je to stvarno tako???
Moze savjet,ako nije bed ...
Hvala
Da, ima iPadov BB, a s njim gubiš GPS. Ja osobno to nebi uzimao. Najbolje je uzeti tvornički otključan ako imaš love za njega.
Ovako uzo sam si 3gs 8gb, posto ovaj ima garanciju zanima me koji software stavit. Znaci na mobu trenutno imam 4.2.1. , a bb je 05.15.04. Sad neznam jel se sta promjenilo od prije i dali postoji neki drugi nacin otkljucavanja. Znam da sam na starom iphone-u sa istim software-om i bb moro updejtat na ipad bb da bi ga mogao otkljucan. Vidim da se tu spominju neki problemi sa ipadovim bb ali meni je radio dobro (GPS i ostalo). I dali se tim stavljanjem ipadovog bb-a gubi garancija ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Ostavi kako je. Ne isplati se gubiti garanciju, mogucnost updatea i gubitak GPS-a. Valjda ce uskoro unlock izaci
iPhone 5s 16 GB
A koliko vec najavljuju taj unlock ? Znam da su bas taj unlock za 4.2.1. najavljivali jako dugo, svako malo je trebo doc.
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
instalirao sam snap tap iz cydie i sad mogu slikati sa tipkama za glasnocu no problem je sta sad kad mi zvoni telefon kad stisnem te tipke ne utisa se zvuk,e pa ima neki program da radi obadvoje?
Ekipa, huuuuge problem. 3GS mi je normalno radio skoro 2 god i od jučer navečer, ne daje nikakvog signala, mrtav je... ali je zanimljivo da sam zvao samog sebe na taj telefon i normalno zvoni, ali se ništa ne dešava. Baterija je bila na cca 90%, priključim ga na napajanje, ali se stvar i dalje ne mijenja... gdje ga dati na dijagnozu, na popravak?
Imao sam gore 4.0.1 soft., jebeni backup nemam jer sam ga izbrisao zadnji put kad sam ga syncao u itunesima.
Molim pomoć, tnx svima unaprijed
Nakon surfanja satima od jučer navečer, našao sam rješenje - treba ga ubaciti na zidni punjač, pustiti da 10tak minuta i nakon toga upaliti na istovremeni power i home button (prije to nije radilo). Nakon što je jučer navečer bio na 90% napunjene baterije i nakon noći priključene na žicu na kompu, sad nakon paljenja mi je baterija na 12%.
Dakle imam Iphone 3gs 8gb i firmware 4.2.1. Moje je pitanje može li se uređaj otključati bez da izgubim garanciju? Neki kažu da može, da se jednostavno jailbreaka i kad je potrebno nositi ga na servis,da se napravi restore u itunesu i da oni u t-comu nece primjetiti da je bio otključan i jailbreakan. Druga stvar koju sam čuo je da se garancija ne gubi ako mu se ne dira baseband...tj. ako se napravi jailbreak bez unlocka, a ako mu se promijeni baseband nemoguce je napraviti restore i automatski se gubi garancija. E sad pošto ja ne znam šta je baseband i čemu služi stvarno nemam pojma postoji li mogućnost otključavanja bez gubitka garancije. Valjda će netko iskusniji znati riješenje na moje pitanje...
Ovako, za sada ne postoji unlock za 4.2.1 a da ne izgubis garanciju. Nisam ni siguran ni da li ta metoda sa iPad basebandom ide na taj model sa 4.2.1. A i da ide, gubis garanciju, GPS i nemas mogucnost update-a vise. Znaci stavis taj baseband od iPada i pozdravljas se sa garancijom, a jailbreak mozes sam doma napraviti i sam vratiti na tvornicko stanje i ostaje ti garancija
iPhone 5s 16 GB
Aha...Ok, puno hvala![]()
jel neko zna na kojem softu dolazi sada iphone 3gs 8gb iz T-coma? mogu na firmu dobit telefon,on je u ponudi.. pa me zanima na kojem softu bi mogao doci i dal se moze jailberkat i unlockat?
Ja sam svoj 3gs 8gb kupio u prvom mjesecu i na njemu je bio 4.1 software. Vjerovatno ti za njega postoji jailbreak i unlock samo ne znam gubi li se garancija ako ga otključaš
3GS, internet problem
Imam 3GS sa jailbreakanim 4.3.1...danas sam se prvi put probao spojit na net preko edge-a jer od ovog mjeseca imam besplatan net u tarifi...i koju god stranicu da upisem, otvori mi se stranica od t-mobilea di pise da mobilni podaci za taj uredjaj nisu ukljuceni...edge i 3g su mi ukljuceni...jel ima rjesenje za to? U t-centru krive jailbreak...w-lan radi normalno
nitko nista? hitno mi je, ne znam sta d anapravim a nemam opciju za mijenjanje apn-a
Zadnji uredio imaticx : 05-04-2011 u 18:12
settings-general-network-cellular data network i onda tamo upises apn
Nemam tu opciju, mogu samo ukljucit cell data ili iskljucit, odnosno edge...isao sam na unlockit.co.nz ili tako nekako pa mi kaze da ne mogu bit 2 profila, a ja ne vidim ni taj prvi...kazu da se moze rijesit updateom na itunesu ali ne koristi mi kad za jailbreak treba posebno skinut firmware
ma mora bit. bilo mi je na 4.2.1 i sad na 4.3 ta opcija. probaj ga ako nista restorat pa ponovo jb napravit. daj scren shot kad otvoris taj zadnji prozor(home+power tipka)
lol,stvarno nema
neznam sad stvarno osim da ga probas restorat pa jb opet
Po meni bit ce isto jer se JB radi sa firmwareom koji se skida s neta a ne preko itunesa
Bookmarks