pa naravno kad je telefon i bio kodiran na T-mobile i cim je updetao softver on se zakljucao nazad na t mobile,morat ce pricekat da izadje unlock jer ga trenutno nema........
Pozdrav!! Jedno pitanje za sve ljude dobre volje, koji su mi spremni pomoći.
Prijatelj ima Iphone (mislim 3GS) 8GB. Na njemu je bio softver 3-nešto i radio je na svim mrežama.
Napravio je update na 4-nešto, te sad radi samo na T-mobile.
Kako namjestit/vratit/stavit da radi na sve mreže? Pokušao sam mu podesit u opcijama, ali neče. Jednostavno, nakon update, kao da je kodiran na T-mobile.
Prije mu je radio na Tele 2 bez greške.
Lijep pozdrav i unaprijed zahvale....
pa naravno kad je telefon i bio kodiran na T-mobile i cim je updetao softver on se zakljucao nazad na t mobile,morat ce pricekat da izadje unlock jer ga trenutno nema........
Dali je moguće išta napravit. Recimo vratit na neku verziju koja ima taj unlock ili nešto slično.
Ugl. ako je moguće, čisto da mi pojasnite šta trebam radit (može i na PM).
Uistinu bi bio jako, jako zahvalan.
Znači, ne preostaje ništa drugo nego nosit na dekodiranje![]()
Nazalost ni to![]()
One day, sky went blue...
Kako ni to, kad mi je rečeno da se može odkodirat?? Samo sam mislio da mogu ja šta napravit bez plačanja.
Nemože se ništa napraviti ni uz plaćanje, unlocka još nema niti se zna kada će bit.
3gs ima problema s jaillbreakom na 4.3.3.iOS-u?
ma samo provjeravam da se opet ne zeznem pa da se uspori ko mucko đubre
znaci samo baterija nesto bolja
a onda cu stavit...daj mi samo reci za backup cydia aplikacija kak se zove program?i on vrati sve isto kak je bilo?
Imam 3GS sa 3.1.3, JB i unlock. Može li se dignuti na 4.3.3 bez opasnosti od gubitka GPS-a?
moze ali ti onda prijeti jos veca opasnost od gubitka ulocka
ali mislim da mozes staviti custom pa ce sve radit
Ja mislim da ta metoda ide preko Snowbreeza, napravis custom fw, kak je kolega rekao, napravis Restore (u itunesu Shift+click na restore), i onda bi trebalo sacuvati baseband![]()
kako se to radi???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a kako ga napravim?
jel ga treba skinuti samo s neta ili ga ja moram napraviti?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Skineš Sn0wBreeze, i frimware sa neta. To je to![]()
odi na iclarifield.com pa imas tutorijale nadi kak se stavlja custom...ili mozda imas cak i tu na forumu pod sticky teme nisam siguran
Izgleda da se može ako je stari baseband u telefonu koji se da otključati. Probam sutra.
Zadnji uredio easysurfer.zg : 31-05-2011 u 15:27
Bookmarks