U ovoj temi stavljajte review, sva pitanja o hardwareu, firmwareu, updateu, jailbreaku..... za iPhone 3GS
U ovoj temi stavljajte review, sva pitanja o hardwareu, firmwareu, updateu, jailbreaku..... za iPhone 3GS
Zadnji uredio imaticx : 29-11-2010 u 10:24
iPhone 5s 16 GB
Bas super sto je ovo otvoreno,vec sam izgubljen u silnim temama....imam 3.1.2 soft na svome iphonu i jedva cekam da ga mogu updateti na 4.2.1 te otkljucati jer koristim neprivilegiranu mrezu....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Jel netko updateao iOS na 4.2 i kako to funkcionira na 3GS-u, do sada sam uvijek zurio sa updateom iOS-a i uvijek je bilo nepredvidjenih "poteskoca", pa me zanima kako sad stvari stoje?
Procitao sam da ima problema sa music libraryjem i neprepoznavanjem pjesama...
Kako radi iOS na 3GS-u, jal imam ikakvih poboljsanja?
meni ga je frenda slucajno instalirao (glupan) i sad moram cekat unlock valjda ce danas doci a iOS 4.2.1 mi radi jako dobro malo je brzi nego prije
jel moguc untethered JB za iphone 3gs old bootrom na 4.2.1?
UNLOCK
Jednostavne upute za unlock iPhone 3GS / 3G na iOS 4.2.1. / 4.1 na 05.15.04 i 05.14.02 basebands.
* Uđite u Cydia
* Pritisnite Manage tab na dnu ekrana.
* Zatim pritisnite Sources
Sada pritisnite Edit, zatim Add. Za URL od source unesite http://repo666.ultrasn0w.com i pritisnite Add Source .
Nakon dodavanja Sourca, pritistine repo666.ultrasn0w.com, zatim ultrasn0w te instalirajte ga.
Pričekajte da se instalira ultrasn0w te iPhone resertirajte i to je to !
![]()
@Oz.
Potpuna laž. To ne radi tako. Štoviše, načekat će se Windows useri da izađe program pomoću kojega se mora updateati baseband na neki iPadovski (06.15) iz kojeg onda nema povratka (garanciju zaboravite) i tek onda se može otključati pomoću ovog gore unlocka. Žali Bože truda![]()
Dakle, iOS 4.2. bolje još ne stavljati jer se ne JB!?
Samo stari bootrom
Ja isto cekam JB, jer moram raditi restore, a neda mi se dva puta![]()
iPhone 5s 16 GB
E hebiga, ja cu izgleda morat dva puta raditi![]()
http://www.geohot.us/2010/11/how-to-...ne-3gs-3g.html ???
jel se može ovo uradit ??
i kako ću vidit na 3gs-u jel mi je stari ili novi bootrom
znaci da zakljucimo...3gs na 4.2.1 new bootrom nema smisla JB jer je tethered?
tako jeostani bolje na 4.1
iPhone 5s 16 GB
ja ostajem na 3.1.3...probao 4.1 i dosta toga ne radi...recimo TypeFastR nema update i vjerojatno nece ni imati, tak da ostajem da 3.1.3....radi odlicno i ne pada mi vise na pamet dizati na nesto novije, posto nista pametnoga nije napravljeno
![]()
RoBee
Pozdrav svima,
Vama koji ste updateali BB na 6.15 i unlockali mob, jel radi GPS?
pozdrav ljudi! ovako, dobio sam iphone 3gs 32gb, problem je sta NE RADI!!! ne mogu dalje ekrana koji mi nudi samo "emergency calls".ne znam koji je firmware na njemu, probao sam skinut neki custom firmware i stavit ga tako da mogu koristit tele2 sim karticu ali nece ga uopce instalira nego mi itunes javlja neku gresku,koji god firmware pokusao stavit(i originalni i custom), i nisam usao u recovery mode nego u dfu mod tako da ne znam zasto steka. sta da radim? hvala unaprijed i molim vas nemojte brisat temu,gledao sam tutoriale po forumu ali nemam pojma kojim redoslijedom da sto radim!
Pozdrav svima,
spremam se napravit JB pa proučavam forum i skupio sam odlične informacije (hvala svima!), ali prije finalnog koraka želio bi još jednom postaviti ovo pitanje:
Hoću li nakon JB-a moći normalno koristiti crackirane GPS aplikacije te hoću li imati ispravan file manager za prebacivanje pjesama? Uz telefoniranje, wi-fi i sms, ove dvije funkcije su mi jedine bitne... Je li svejedno koji JB koristim, nekako mi se limera1n čini najjednostavnijim, iako jailbreak-me.info kaže da mogu koristit i greenpois0n i sn0wbreeze 2.1. (za iPhone 3GS, 4.1.0. / 05.14.02.).
Unlock mi zasad nije potreban, ali ako postoji mogućnost otključavanja bez posljedica (ne mislim na garanciju već na funkcionalnost uređaja) onda bi i to napravio...
Tnx!
Imam 3gs s iOS 5.0.1 koji jailbreak i od kuda mogu skinut i kako ga instalirat na iphone
3gs problem: kako izbrisati obavijest na početnom zaslonu, iznad ikonice Postavke nakeljila mi se crvena jedinica. Kako izbrisati jedinicu ? Odnosi se na ažuriranje softvera koji ne želim !
Molim ogovor od bilo koga, u panici sam. Sa iphone 3 sam snimio par sekundi videa sa djevojkom i odmah izbrisao. Brine me da li je to zauvijek izbrisano ili moze netko to povratiti i zloupotrijebiti? Nebi bas htio osvanut na Private home videos!.
Da prokleti iphone mozda sam ne salje to na net???
Znam glupo je ali molim pomoc
Thanks svima
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Bookmarks