@semko99
Evo ti Custom 4.3.1!!!!!!
Aktiviran bez dizanja BB!!!! moze i drugima da posluzi!!!
http://www.megaupload.com/?d=LI6HBT06
@semko99
Evo ti Custom 4.3.1!!!!!!
Aktiviran bez dizanja BB!!!! moze i drugima da posluzi!!!
http://www.megaupload.com/?d=LI6HBT06
kad se mob puni nema zvukova za poruke i obavijesti?se moze to ukljuciti
na 3gs u sam izbrisao sve u opcijama i sad mi je jabuka na ekranu? kako napravit to?
Ponovo restore![]()
Imam 3gs verzija 3.1.3 i modem firmware 05.12.01 i čitajući prethodne postove malo sam u nedoumici kako najbolje napraviti jailbrake, odnosno s kojim alatom.
Znači opcija je iOS 4.3.1 sa RedSn0w win 0.96 rc14 ili sa SnowBreeze v2.5 win. (koliko je bitno ne mijenjati baseband).
Nije mi potreban unlock.
Da li je bolji iOS 4.3.2 od prethodnog?
Ako ti netreba unlock stavi 4.3.2 i napravi JB sa RedSn0wom.
Skinuo sam iOS 4.3.1 na računalo i SnowBreeze v.2.5.1 win i mučim se cijelo popodne.
Sad mi više nije jasno i kad čitam tutoriale, da li moram prvo staviti iOS 4.3.1 pa kad ga preko iTunesa prihvati, onda podignuti SnowBreeze i preko njega pripremiti iOS i ponovo preko iTunesa shift+restore.
Naime, kako sam preko SnowBreeze sve pripremio i dobio na desktopu JB iOS kada ga idem preko iTunesa na shift+restore dobijem error 3194. Onda sam i hosts mijenjao, odnosno brisao neke stavke i uključio TinyUmbrella i nekako mi je nakon nekoliko pokušaja prihvatio i na iphone sam dobio ikonu apple i kanal koji se punio i nakon što je došao do kraja u iTunes sam dobio obavijest da nakon restarta ponovo pokrenem iTunes. Međutim nakon pokretanja mi nudi opciju oper restore i sve ispočetka. Ako ne pritisnem shift onda mi nudi iOS 4.3.2, naravno bez JB. Gdje griješim, jer sam već umoran, a možda je u pitanju neke sitnica!?
Pozdrav svima... još nisam nova u apple svijetu jerm me muči jedna glasina po firmi... I sama radim u telekomunikacijama te se bavimo prodajom iPhonea i sad bih si i sama željela priuštiti to malo čudo tehnike međutim ja bi ga definitivno Jailbrekala....neki mi kažu da na iP4 postoji mogućnost da se to otkrije. Jel to uistinu tako ili ???
Puno hvala...
prvi glas za to
Ljudi dali da napravim ili ne update iphonea 3gs sa 4.1 na 4.2 i šta s time dobivam?
Hvala!
radi se o iPhone 3GS, baseband je 06.15.00, zapeo sam u recovery modu, naime što god napravio, koji god firmware stavio i koji god jailbreak upotrijebio, svaki puta kad ga ugasim ostaje u recovery modu, i još nešto kad ga ne diram neko vrijeme sam od sebe se ugasi, a sve mi se to počelo događati kad sam stavio 4.3.3. i upotrijebio fix recovery, kako da resetiram taj boot na tvorničke postavke?
Sam si se zaj*bo metanjem iPad basebanda. Jedino da uzmeš Snowbreeze i sa njim napraviš custom fw, i Shift + restore (sad ak imas SHSH za neki drugi možeš metnut i njega, ako sumnjaš na 4.3.3). Good luck!![]()
One day, sky went blue...
ma imam shsh od 4.1 pa na dalje..., ali ista stvar se događa i kad stavim preko snowbrezza ili redsnow-a. a ništa pokušavat ću i dalje, nego zanimalo me šta taj fixrecovery zapravo radi, jel kontam si da mi je on zeznuo stvar, kako da sad vratim u stanje prije njega, to me zanima...?
A možeš i na drugom kompu probat, tak je meni uspjelo.![]()
pozdrav,
napravila sam jailbreak na 3GS (valjda)uglavnom, cydia je instalirana, i preko nje sam skinula Installous.
I sad koliko sam shvatila taj installous radi na principu marketa? (ispravite me ako griješim)
e sad, nemogu nikako skinuti neku aplikaciju.
točnije, upišem u searchu "Angry birds rio" i ponudi mi to igricu, odaberem, i tamo piše opis aplikacije i pored imam "download"
kad odaberem download imam nekoliko linka koje mogu odabrati, npr "filedude.com, cracked by XY", i sad odaberem to, kliknem ponovno na download i otvori mi stranicu di je ona navlakuša da pošaljem sms na neki broj :/
di griješim?
edit: ovako to izgleda (zadnji korak)
![]()
Zadnji uredio phoenix1409 : 09-05-2011 u 22:05
Ja uvijek uzimam fileape ili megaupload ako ima. Uvijek stisni na Download, a nekad ti izbaci i tu navlakusu cak i ak radis onak kak treba![]()
Rus. tako je.
pisalo je:
DOWNLOAD
DOWNLOAD.. CLICK HERE
DOWNLOAD
i bila sam lijena zumirat, i očito sam svaki put kliknula na "download" pa mi je izbacilo onaj oglas
zahvaljujem![]()
kod fileap-a stisnes prvo regular i cekas da izbroji a kod filedude-or just downloadnormally,onda upises ona slova i download. uglavnom stisces na krivim mjestima![]()
Trebam pomoc.... od jucer pokraj baterije ( i postotka koliko je jos imam) imam jedan novi znakic na ekranu...
radi se o lokotu koji je okruzen nekom strelicom...zna li netko sto znaci taj simbol? i zasto se pojavio?
hvala
To ti je zaključavanje orijentacije. Otvoriš multitasking i odes do iPod kontrola, i tam lijevo pališ i gasiš to.
To služi da, kad zaključaš da ti se ne okrene slika kad okreneš iphone.
Valjda sam ti sad objasnio![]()
Hvala prijatelju!
Samo mi sad reci kako cu doc do ovog multitaskinga?
Bookmarks