aha sorry hehe![]()
aha sorry hehe![]()
Imam iPhone 3GS i video koji snimim normalno gledam na iPhone-u. Kad taj
isti video prebacim na računalo u iTunes ga ne mogu pogledati jer mi je
procesor zauzet 100% (procesor XP2500+ Barton) i video je zamrznut. U quick
time uopće mi ga ne prikazuje(crnilo), pokušao sam sa guick time alternative, nakon
što sam deinstalirao quick time, ali mi daje nekakav error. U svim drugim
playerima mogu gledati, ali je video okrenut za 90°u lijevo. Deinstalirao
sam iTunes, ali ništa ne pomaže.
Na koji način (s čim) pogledati normalno video ( mov file)
Gom player meni sve vrti
iPhone 5s 16 GB
Ma vrti meni i GOMplayer (inače ga koristim za sve) ali i u njemu i u VLCmedia player i još neki koje sam koristio, doslovce svi prikazuju film naopačke, odnosno zaokrenut za 90°(ne za 180°).
Čak sam po internetu našao par playera za mov extenziju i svi mi prikazuju na isti način![]()
To je to!!! Hvala ti. Izgubio sam dosta vremena što po forumima, newsima tražeći rješenja i playere, a problem je što nisam navikao rotirati iPhone, nego sam snimao u "okomitom" položaju (ovo okomito se odnosi na mobitel, a ne na mene :-))).
Sad se postavlja pitanje da li ovako snimljene filmove mogu ispraviti u "normalne" ili su trajno "izgubljeni"
I treće, ovo tvoje pitanje da li ti radi accelometer da li znači da se on može negdje u opcijama isključiti?
Sad sam ga stavio u horizontalu i film se normalno reproducira (doduše prvi sam film snimio u "krivoj" horizontali, pa je bio zarotiran za 180°), a slike stalno ispadaju normalno, pa je i to bio jedan od razloga zašto nisam sumnjao da krivo snimam (zanimiljivo je da reprodukcija takvog "krivog" filma na iPhonu i iTunes je normalna (iako na iTunesu vjerojatno zbog slabijeg procesora reprodukcija je bila skoro zamrznuta, ali slika nije bila rotirana)
Da ima JB i kako ga isključiti?
ako imas ios4 stisnes dvaput brzo home tipku(da ti se upali multitasking) i onda ides u ljevo dok ne dodjes do ipod kontrola i tam imas i lock za accelometer.
al to se ne odnosi na kameru nego sam na safari
ocito da iphone accelometer radi samo kad se slika a ne i kad se snima video...
Provjerio, al posto imam iPod neznam za kamerukad si napiso da je samo za safari, a meni locka SVE.
One day, sky went blue...
hey ljudi dobijam za par dana iphone 3GS 8Gb preko t mobile.Tutorial sam našao za jailbreak preko onog jailbreak me a sad ono što me zanima. Jailbreak se radi da bi se otvorile sve opcije a unlock se mora napravit ako se želi koristiti mob na drugim mrežama jel tako? Što je potrebno prvo napraviti, jailbreak ili unlock? Hvala
da meni isto locka sve osim kamere
prvo jailbreak pa unlock...Jailbreak ti sluzi da mozes raditi sta god hoces s iphonom, a to ujedno znaci i unlockat ga
al ako dobivas novi iphone sad onda nemozes jailbreak sa jailbreakme.com jer to radi samo za firmware do 4.0.1 a ti ces vjerojatno dobiti neku noviju verziju...kad ces znat koju verziju imas onda trazi tutoriale![]()
Jailbreak untethered 4.2.1, izlazi danas tjekom dana!!! (izašao za MAC usere)
evo za sve koje ocekuju dns ce izaci vjerovatno)) i za windows
![]()
Je je ali SHSH na kompijuteru spremis s Umbrelom .. a na mobu se u cydi-i tijekom dana sama spremi .. i medju njima je i taii 4.2b3 ..vidjet cemo kad izadje za Win kako sljaka
![]()
Ja sam jucer spremio na komp, ali jos nema u Cydia-i.
iPhone 5s 16 GB
ni menii jos nema .. ali docii ce tijekom dana![]()
Imam jedno pitanje...
3GS...sa iOSom 4.1 sa kojim su sve basebandom tvornički dolazili? 5.14.xx i 6.15.xx ? ili samo 5.14.xx?
Pa se onda uzima baseband od ipada da bi se unlockalo ili? Tu sam malo izgubljen... Zanima me konkretno za iOS4.1
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
3gs, kupljen prije mjesec dana (dosao sa iOS 4.1), bb 5.15
Ok, Hvala ti. To znači da nemogu "jednostavno" unlockat nego moram stavljat BB od ipada bla bla bla i sl? ili?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
BB od iPada ti je 6.xx, iPhoneovi su 5.xx ili 02.xx 03.xx na četvorci.
Ekipa imao bi jedno pitanje za vas koje me podosta muci.
Pa bi zamolio nekoga tko se u to razumije da mi objasni stvar.
E pa krenimo redom, prije 2 mjeseca kupio sam si Iphone 3GS i hackirao sam ga, to sam ucinio tako da sam posao na stranicu Jailbreakme i u sekundu skoro to je bilo gotovo. Nakon toga u Cydia-i sam instalirao hackoulos.us i to sam sredio.
Da bi moja pametna glava posla na itunes i stavila najnoviji softwer 4.2.1, jer sam mislio da cu moci i njega hackati, no nazalost kao i sto sami znate to nije moguce.
I sad on tako stoji u originalnom stanju.
E sad dolazimo do moga pitanja, kolega mi je rekao nakon sto se hacka telefon i vrati na originalni softwer svejedno se moze vidjeti da je hackiran bio zbog nekog "vatermarka" ili kak se vec zove.
Mene interesira dal je to istina i jeli ikako moguce to maknuti. Jer htio bi mobitel prodati jer planiram kupiti HTC.
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.
In Jack Daniel's veritas
Bookmarks