Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 536

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja danas išao provjeriti na Fresh da li ima šta novoga i skinuo kamere. I pokrenem navigon prvi put i otvori ga i kada sam upisao adresu i pokreni navigaciju izbacio me iz programa i zatvorio ga. Sada ga uopče nemogu više pokrenuti. Mora da je to greška koja se javlja zbog povezivanja sa fresh-om. Sada ću morati prebaciti sijeli navigon sa kartice na komp, pobrisati sve od navigona na kartici i ponovo instalirati...

= Citat = Izvorno postao corelone Pregledaj post
    Izgleda da sam u prošlom mejlu napravio lapsus sa verzijama apk za Navigon.

Dakle imamo sada slijedece apk-ove:

Sa Navigon 2.6.1 i mozemo ici na

Navigon 3.5.0 Q1/2010 map Q je kvartal, ima bugova
    Navigon 3.5.1 Q1/2010
    Navigon 3.5.2 Q1/2010
    Navigon 3.5.3 Q3/2010, verzija odlicna, poštanski brojevi podržani za Hr, safety camere,
    veliki broj POI ubačen.

Sto se tiče komentara da li ima Hr govornu navigaciju ili ne odgovor je slijedeći.
    Navigon po defaultu stavlja onu govornu navigaciju na koju je namješten telefon.

HTC Desire u originalu nema hrvatski ali ako je HTC unlocked imate ROM
    od LeeDroida, zadnji je 2.3d koji u sebi ima ugradjen Hrvatski jezik,
    i sve nadogranje do sada izdate za HTC, baterija je izdrživljija itd.
    Gdje se može skinuti Navigon 3.5.3 Q3/2010?
    Zadnji uredio ravilov : 30-01-2011 u 15:23
    PREDATOR

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Evo ja danas išao provjeriti na Fresh da li ima šta novoga i skinuo kamere. I pokrenem navigon prvi put i otvori ga i kada sam upisao adresu i pokreni navigaciju izbacio me iz programa i zatvorio ga. Sada ga uopče nemogu više pokrenuti. Mora da je to greška koja se javlja zbog povezivanja sa fresh-om. Sada ću morati prebaciti sijeli navigon sa kartice na komp, pobrisati sve od navigona na kartici i ponovo instalirati...

Gdje se može skinuti Navigon 3.5.3 Q3/2010?
    Instaliraj si aplikaciju Applanet i tu nađeš Navigon 3.5.3, s tim da prije instaliranja aplikacije u Navigon folderu preimenuješ 3.5.0. u 3.5.3. i onda odspojiš s kompa i instaliraš prek Applaneta.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    Instaliraj si aplikaciju Applanet i tu nađeš Navigon 3.5.3, s tim da prije instaliranja aplikacije u Navigon folderu preimenuješ 3.5.0. u 3.5.3. i onda odspojiš s kompa i instaliraš prek Applaneta.
    Možeš mi malo pojasniti. Šta točno preimenujem u 3.5.3? U version.xml promjenim 3.5.0 u 3.5.3?

Evo instalirao sam 3.5.3 verziju. Za sada sam primjetio da ima dosta više poi-a dodanih. Imam karte q1 2010. Jel ima netko link za q3 2010?
    Zadnji uredio predator : 01-02-2011 u 00:44
    PREDATOR

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš mi malo pojasniti. Šta točno preimenujem u 3.5.3? U version.xml promjenim 3.5.0 u 3.5.3?

Evo instalirao sam 3.5.3 verziju. Za sada sam primjetio da ima dosta više poi-a dodanih. Imam karte q1 2010. Jel ima netko link za q3 2010?
    Da, u .xml preimenuješ i to je to. Za karte ne znam.

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozdrav!
    Evo, zanima me konkretno jedna stvar na Desireu. Naime, koristim navigaciju Navigon i radi odlično, pa prije nego ju pokrenem, upalim GPS. Kada ju prestanem koristiti, lijepo putem "Quit" izađem iz Navigona i ugasim GPS, da mi se bezveze ne troši baterija jer s time značajno uštedim. Sad, problem je u tome kad to sve pozatvorim, isključim kako već hoćete, nakon otprilike pet minuta idem gledat što mi jede bateriju, i dakako najviše Navigon koji se penje i penje sve do gotovo 96 posto, ostalo ništa. Ne znam, jede bateriju kao da je sve uključeno - i GPS i Navigon, a lijepo sam izašao van i sve pogasio. Probao sam restartati mobitel, da mi se baterija bezveze ne troši na navigaciju koja nije uključena, i sad je nestao onaj Navigon. Dakle, jedino pali restart mobitela. Ne znam zašto, ali kao da Navigon i dalje radi, a sve sam pogasio. Zna netko tko koristi Navigon u čemu bi mogao biti problem?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    ozdrav!
    Evo, zanima me konkretno jedna stvar na Desireu. Naime, koristim navigaciju Navigon i radi odlično, pa prije nego ju pokrenem, upalim GPS. Kada ju prestanem koristiti, lijepo putem "Quit" izađem iz Navigona i ugasim GPS, da mi se bezveze ne troši baterija jer s time značajno uštedim. Sad, problem je u tome kad to sve pozatvorim, isključim kako već hoćete, nakon otprilike pet minuta idem gledat što mi jede bateriju, i dakako najviše Navigon koji se penje i penje sve do gotovo 96 posto, ostalo ništa. Ne znam, jede bateriju kao da je sve uključeno - i GPS i Navigon, a lijepo sam izašao van i sve pogasio. Probao sam restartati mobitel, da mi se baterija bezveze ne troši na navigaciju koja nije uključena, i sad je nestao onaj Navigon. Dakle, jedino pali restart mobitela. Ne znam zašto, ali kao da Navigon i dalje radi, a sve sam pogasio. Zna netko tko koristi Navigon u čemu bi mogao biti problem?
    Meni se nešto slično dogodilo prošli tjedan (HTC Desire HD). Nešto mi je doslovno "jelo" bateriju. Nisam siguran što (jer kad sam pogledao što troši bateriju, nije pisalo ništa, osim onih standradnih stvari - ekran, stanby i slično, ali to je sve bilo u okviru uobičajenog). Baterija se potrošila za cca. 8 sati. Ništa nije pomoglo osi restarta.
    Nešto se, očito, zavrtilo u pozadini i gutalo bateriju. Čak je i mobitel bio topao (dole, gdje se stavlja SIM kartica). Mobitel mi je bio uključen više od mjesec i pol bez gašenja. Puno toga sam instalirao pa pretpostavljam da je problem u nekoj od tih aplikacija. Isto imam Navigon, ali mislim da nije problem u toj navigaciji (koristio sam je i prije, ali to se nije dešavalo). Jedino što sam primjetio je da mii Navigon nije radio kako spada par dana prije nego što se dogodilo ovo s baterijom. Naime, nije mi mogao naći satelite pa me pozicioniorao negdje na moru, uz talijasnku obalu.

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Meni se nešto slično dogodilo prošli tjedan (HTC Desire HD). Nešto mi je doslovno "jelo" bateriju. Nisam siguran što (jer kad sam pogledao što troši bateriju, nije pisalo ništa, osim onih standradnih stvari - ekran, stanby i slično, ali to je sve bilo u okviru uobičajenog). Baterija se potrošila za cca. 8 sati. Ništa nije pomoglo osi restarta.
    Nešto se, očito, zavrtilo u pozadini i gutalo bateriju. Čak je i mobitel bio topao (dole, gdje se stavlja SIM kartica). Mobitel mi je bio uključen više od mjesec i pol bez gašenja. Puno toga sam instalirao pa pretpostavljam da je problem u nekoj od tih aplikacija. Isto imam Navigon, ali mislim da nije problem u toj navigaciji (koristio sam je i prije, ali to se nije dešavalo). Jedino što sam primjetio je da mii Navigon nije radio kako spada par dana prije nego što se dogodilo ovo s baterijom. Naime, nije mi mogao naći satelite pa me pozicioniorao negdje na moru, uz talijasnku obalu.
    Evo, instalirao sam System panel i preko te aplikacije pogledao što mi točno trenutno troši bateriju, i Navigona nije bilo. Sve je u redu, samo me bilo zbunilo ono što piše pod Battery use, no to se zapravo odnosi na ono vrijeme kad je određ. aplikacija bila pokrenuta. Sve je u redu. Pozdrav

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sada probao. Uključio Navigon, isključio ga bez ikakvog posebnog isključivanja gps-a i otišao vidjeti šta troši bateriju. Tu među stavkama nije bilo navigona, znači da se skroz zatvorio i da ne cucla bateriju .
    PREDATOR

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Update sam napravio preko fresha, dakle da bi to radilo morate imati dva accaunta.
    U xml staviš najnoviju verziju izbrišes sve osim xml-a i lodaš opet.
    Imam kod sebe obadvije 3.5.3 ali razlika se vidi sa expl ali neću o tome.

Mislim da link još radi za taj apk
    http://freakshare.com/files/59ob3bjb/3.5.3.rar.html

2much je pas a nije mačka
    Zadnji uredio ravilov : 15-02-2011 u 18:26 Razlog: nauci se quotati postove...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao corelone Pregledaj post
    Update sam napravio preko fresha, dakle da bi to radilo morate imati dva accaunta.
    U xml staviš najnoviju verziju izbrišes sve osim xml-a i lodaš opet.
    Imam kod sebe obadvije 3.5.3 ali razlika se vidi sa expl ali neću o tome.

Mislim da link još radi za taj apk
    http://freakshare.com/files/59ob3bjb/3.5.3.rar.html

2much je pas a nije mačka
    Nisam baš najbolje skužio šta si želio reći. Na piši ponovo šta si napravio, dio po dio i šta ši dobio s tim.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Navigon Serial Key?
    By rhabulin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-07-2007, 20:42
  2. Navigon Mobile Navigator 6
    By Shamanix in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-06-2007, 11:20

Bookmarks

Pravila postanja