Ja na VIP-u![]()
tako sto ti je tele2 operater![]()
Ja na VIP-u![]()
jeeeeeeej![]()
Molim Tele2 da mi više ne šalje poruke tko-je-zvao u 4 ujutro. To samo po sebi ne bi bio problem da nije zakašnjenje od 14 sati.
I uljudno molim članove cickova13 i hp compaq da se više skinu odavde. Dečki, više nemate Tele2 tako da nit imate što hvalit nit šta kritizirat.
Zadnji posto koji sam napisao, bio sam još na Tele2. Ustvari, mislim da ću još štogod napisati budući da im još 4 mjeseca moram plaćati do isteka ugovora za moj broj; pa onda zbog toga što imam još jedan prepaid broj u Tele2, i jer mi je cijela obitelj na Tele2.
Kako sam i rekao, bio bi sretan da ih ubuduće mogu hvaliti.
Je usluga Tko-me-zvao i dalje samo za prepaid, ili su uveli i za pretplatnike?
Stvarno ne vidim gdje si našao računicu da ti se isplati ići na drugu mrežu dok još moraš 4 mjeseca plaćati 160 kn pretplatu. Šta nisi mogao ostati na Tele2 još 4 mjeseca da to trošiš pa onda i broj prenesti na vip.
Pa koliko sad nosiš mobitela sa sobom, 3?
Nakraju češ postati rob mobitela?
Da se razumijemo, kad mi istekne UO prelazim na bonove ili kamo već, ali da im plaćam 4 mjeseca pretplatu bezveze i još uzimam novi broj, stvarno ne vidim kako bi ih tako zajebao.
Je, nema smisla, ali mi je usput krepao i mobitel
A onda je računica bila, opet, na strani VIP-a.
Mjesečno ću plaćati otprilike isto. Mobitel sam platio 500kn; u Tele2 bi me došao 1.700 (uz uračunatih 500kn popusta koje su mi nudili da za jedan 4. broj ne raskidam pretplatu; inače, dakle, 2.200kn).
160x4=640 + 500 = 1.140kn za mobitel, ajmo reć.
1.700-1.140 = 560kn imam u džepu.
Novi broj mi nije problem, cijelom imeniku sam poslao poruku sa novim brojem (sa starog Tele2 broja, sa Smiley tarifom, ....); i to je to.
Rob mobitela postao sam odavno; zato i nisam mogao 4 mjeseca sa privremenim, bez maila i interneta. Pa čak ni mjesec dana koliko bi mi eventualno popravljali ovaj mob koji je otiao kvragu.
Nosim samo jedan mob sa sobom!
Nisi računao troškove koje češ imati na Vipu. Ako su ti bili 160 na Tele2, uz iste razgovore na Vipu će ti biti bar 250kn. Uzmeš tako 4 mjeseca, pa te još to dođe 1000 dodatnih kuna.
Ne osporavam ti zadovoljstvo, samo kažem.
Tele2 se može puno toga osporiti, ali cijene poziva ne mogu.
čovjek si je napravil računicu, i valjda je ustanovio da mu se isplati. U krajnjoj liniji njegova je lova, pa moze si i guzu brisat s njom.
Nego, kolko vidim telci jos spavaju na akcije VIPa i T-mobilea?
Na Telcu sam sad ionako imao Smiley tarifu, dakle 210kn mjesečno.
Toliko mi je i tu, + uspostave poziva računam kakvih 50-tak kuna mjesečno.
S tim da sam na Tele2 za 200kn imao 225minuta, tu ih sada imam 1.000
Jedino se moram priviknuti na malo manje SMS-anja; odnosno bar duplo manje; ali sve u svemu, računao sam stvarno jako puno i zaključio da je isplativo.
Dakle, sve u svemu, kad izračunaš i cijenu poziva, ispada povoljnije u VIP-u. 1000minuta za kakvih 250-270kn ; uz 300 SMS-ova, i 2 GB interneta. Uz to Galaxy za 500kn.
Zaključio sam da bi bio blesav ne iskoristiti.
A i na ovih 160 što moram još plaćati Tele2, ne gledam kao na izgubljene. Pa i to mogu iskoristiti, zar ne?
ola...
e evo gledam sve problemi t2 su ostali od pocetka isti....jos davno prije 3-4 god sam se ovdje sa ojpijem svadjao..ojpi je t2 kovao u zvjezde a ja bio uzasnut idiotizmom t2....samo ljudi morate shvatiti da t2 boli k*rac za sve ovdje sto piste....u biti sama organizacija t2 hr je katastrofalna....uvjek imaju konstantne idiotske probleme koji drugi operateri nemaju..sad posle toliko godina nemogu se oni u t2 vaditi da su tek dosli i da se uhodavaju...pogledajte sluzbu za korisnike...aj budimo relni nisu krivi oni sto rade u szk nego sam sistem funkcioniranja i oraganizacije u t2..ovdje je dobro sto se covjek moze ispuhati....ali nikad probleme sa t2 necete rjestiti....pa pogledajte da nitko svoj problem sa t2 ako nazove SZK nije rjesio...
Ovako, ja sam danas dobio racun za 11. mjesec, a na moj.tele2 vidim i racun za 12. mjesec tako da mogu zakljuciti slijedece.
Racun za 11. mjesec mi je manji cca 50%. Kako? To samo oni znaju. Obracun je presmijesan i pozivi mi nisu naplacni. Nadam se da me nece naknadno traziti da doplatim.
Racun za 12. mjesec je takodjer manji, ali cca 30%, sto objasnjavam promjenom tarife.
Sve u svemu ja zadovoljan s obzirom na visine racuna prije 11. mjeseca (iznad 500 kn).
Forumaš godine :)
U 12. mjesecu, znam da sam i inozemstva poslao ukupno jedan jedini SMS.
Potrošnja izvan paketa mi je 5,70kn; što mi nikako nije bilo jasno. Sad vidim ispis poziva na moj.tele2.hr ; i uz taj jedan poslani SMS, imam još 2 poslana na isti dan, prema broju 385951000100
Koji je to broj? Kojeg vraga oni to naplaćuju, ilitiga kradu?
to si ti, al po ovom topicu je jasno ko je u vecini![]()
Vaš upit je zaprimljen od strane Tele2 Službe za korisnike. Povratna
informacija vezana uz Vaš upit biti ce Vam prosljedena u roku od 48 sati.
Hvala na razumijevanju. Vaš Tele2
48 sati im izgleda traje duže, nego ostalom svijetu.
Pf... ja čekam već 3 mjeseca da prođe tih 48 sati![]()
Bookmarks