Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ola...
    e evo gledam sve problemi t2 su ostali od pocetka isti....jos davno prije 3-4 god sam se ovdje sa ojpijem svadjao..ojpi je t2 kovao u zvjezde a ja bio uzasnut idiotizmom t2....samo ljudi morate shvatiti da t2 boli k*rac za sve ovdje sto piste....u biti sama organizacija t2 hr je katastrofalna....uvjek imaju konstantne idiotske probleme koji drugi operateri nemaju..sad posle toliko godina nemogu se oni u t2 vaditi da su tek dosli i da se uhodavaju...pogledajte sluzbu za korisnike...aj budimo relni nisu krivi oni sto rade u szk nego sam sistem funkcioniranja i oraganizacije u t2..ovdje je dobro sto se covjek moze ispuhati....ali nikad probleme sa t2 necete rjestiti....pa pogledajte da nitko svoj problem sa t2 ako nazove SZK nije rjesio...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    ola...
    e evo gledam sve problemi t2 su ostali od pocetka isti....jos davno prije 3-4 god sam se ovdje sa ojpijem svadjao..ojpi je t2 kovao u zvjezde a ja bio uzasnut idiotizmom t2....samo ljudi morate shvatiti da t2 boli k*rac za sve ovdje sto piste....u biti sama organizacija t2 hr je katastrofalna....uvjek imaju konstantne idiotske probleme koji drugi operateri nemaju..sad posle toliko godina nemogu se oni u t2 vaditi da su tek dosli i da se uhodavaju...pogledajte sluzbu za korisnike...aj budimo relni nisu krivi oni sto rade u szk nego sam sistem funkcioniranja i oraganizacije u t2..ovdje je dobro sto se covjek moze ispuhati....ali nikad probleme sa t2 necete rjestiti....pa pogledajte da nitko svoj problem sa t2 ako nazove SZK nije rjesio...
    nemoj globalizirat stvari! ja od kad sam na tele2 (jedno 3 godine) još ni jednom nisam nazvao SZK jer nisam imao za to potrebu niti ikakvih tehničkih problema!

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove