u jbt ti u kamenom dobu xD
jel imas spremljene shsh? ak imas napravi restore i jailbreakaj prek www.jailbreakme.com
Pozdrav svima!
Zena ima iphone iz naslova.
Kako je ona na VIPu.. ja sam ga jos prosle godine jailbrekao i unlockao na nacin da ga moram palit preko kompa. Kako mi je to dojadilo ovim putem pitam dali ima neki novi unlock da ga vise na taj nacin ne moram paliti?
Problem je u tome sto vise ne mogu uci u cyidu.. kad otvorim.. sama mi se zatvori..
Instalirao sam onaj nekaj adfc ili kak se vec ove.. tako da preko kompa mpgu gledat sve fileove na iphonu.. Nekad sam citao da nesto moram obrisati rucno kako bi mogao u cyidu.. no nisam nikad to obirsao..
Eh sad bi volio staviti neki noviji soft koji se da otkljucati kako vise nebi bilopotrebno paljenje preko kompa, i da napokon radi wifi svaki put kad upalim mob. Jer sam sam ga 10 puta palio gasio preko blackraina i nece wifi proradit da ga ubijes.
Obicno proradi od trece, cetvrte.. a sad nikak.
Oprostite na malo poduzem postu... te molim za pomoc.. Hvala..
--
. [Lejzermaster]
u jbt ti u kamenom dobu xD
jel imas spremljene shsh? ak imas napravi restore i jailbreakaj prek www.jailbreakme.com
Sad ne mogu u cydiu da pogledam, ali mislim da nemam spremljene. Ako nemam postoji neko rjesenje jel?
--
. [Lejzermaster]
Tema "Pomoc oko: Iphone 3GS, 3.1.2 (7D11), 05.11.07 " spojena sa odgovarajucom temom
iPhone 5s 16 GB
jesi stisnuo u cydia kod prvog paljenja "make my life easier"?
ako nemas spremljene onda ces moras stavit najnoviji firmware(4.2.1) koje je za sada takodjer tethered jailbreak(tethered znaci da moras palit preko kompjutera) i osim toga 4.2.1 dolazi sa basebandom koji se nemoze unlockat
Meni tog dugmeta nije bilo kad sam ga palio.. ALI..
Kupio sam iPod preko oglasa. Bio je na... 3.2.1 (tak nesto nisam gledao, neki stari OS..). Ja ga updateo na 4.0.2. A kasnije na 4.1. Zbog jailbreaka sam skinuo tinyumbrella, i neznam zasto imam spremljen SHSH od 4.0nikada nije bio na 4.0, a nema spremljen SHSH od 3.2.1 (il koj vec..). To me iz dana u dan buni
![]()
One day, sky went blue...
Uff mislim da nemam spremljene. A sad ne mogu ni pogledat jer ne mogu u cydiu. Cek to znaci (ako nemam spremljene) da nema pomoci i paljena bez kompa? Ta verzija 4.2.1 se isto pali preko kompa? A jel se da otkljucat? Ma ustvari zasto bi i dizao na tu verziju ako je tethered?! Ajd hvala na odgovoru.
--
. [Lejzermaster]
Da, pošto nema SHSH spremljene, ništa od updatea... jeidno na zadnju 4.2.1 verziju, ali i ona je za sada tethered.
oce to do bozica bit i za 4orku?da se moze JB i unlock?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dali je moguče uključit više razgovora od jednom na iphoneu? znači da ne zovem jednu osobu nego da se odjednom spominjam sa 3-4 osobe...
Konferencijski poziv?
Ako je to to, valjda može.
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-10-40-20.asp
e sad ne kuzim to sa stiskanjem brojeva![]()
Pozdrav svima,
spremam se napravit JB pa proučavam forum i skupio sam odlične informacije (hvala svima!), ali prije finalnog koraka želio bi još jednom postaviti ovo pitanje:
Hoću li nakon JB-a moći normalno koristiti crackirane GPS aplikacije te hoću li imati ispravan file manager za prebacivanje pjesama? Uz telefoniranje, wi-fi i sms, ove dvije funkcije su mi jedine bitne... Je li svejedno koji JB koristim, nekako mi se limera1n čini najjednostavnijim, iako jailbreak-me.info kaže da mogu koristit i greenpois0n i sn0wbreeze 2.1. (za iPhone 3GS, 4.1.0. / 05.14.02.).
Unlock mi zasad nije potreban, ali ako postoji mogućnost otključavanja bez posljedica (ne mislim na garanciju već na funkcionalnost uređaja) onda bi i to napravio...
Tnx!
moci ces koristiti gps i sve ce bit normlno
neki ljudi kazu da je greenp0ison bolji jer ne radi hacktivaciju(znaci da iphone ostaje normalno aktiviran na nacin na koji je i bio -> s t-mobile karticom ako je kupljen u hrv)
limera1n forsira hacktivaciju a dosta ljudi kaze da to uzrokuje probleme s baterijom
i za 05.14.02 ne postoji unlock...da bi ga otkljuco moras stavit baseband od ipada a onda ces izgubit gps i neces moc restoreat
jel to sve?![]()
To je (zasad) sve, hvala na konkretnom odgovoru, odoh JB-at!
UPDATE:
Ne prolazi JB s greenpoisonom, pokusao sam i na win xp i win 7 jer sumnjam na problem s autoplayom ali nije do toga, jednostavno postupak ne moze zapoceti. Kasnije cu probati s limerainom pa javim napredak, mozda nekome bude od koristi... Pozdrav!
Zadnji uredio CabDriver : 17-12-2010 u 20:11 Razlog: Update
kako da prebačenu melodiju za mobitel stavim da mi upravo ona svira kad me netko zove?
napravio sve po uputama sa neta,dobio m4r file i otvorio ga,itunes ga stavio u ringtones, sinkronizirao mob,ali i dalje tu pjesmu ne vidim u mobu.
skužio, nisam imao onačen da sinkrnira ringtones![]()
Po ovom tutorialu spojiti telefon i onda ima ringtones (pogledaj slike) i tu samo premjestiti taj file. Mozes staviti koliko hoces tonova
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks