dali je moguče uključit više razgovora od jednom na iphoneu? znači da ne zovem jednu osobu nego da se odjednom spominjam sa 3-4 osobe...
dali je moguče uključit više razgovora od jednom na iphoneu? znači da ne zovem jednu osobu nego da se odjednom spominjam sa 3-4 osobe...
Konferencijski poziv?
Ako je to to, valjda može.
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-10-40-20.asp
e sad ne kuzim to sa stiskanjem brojeva![]()
moci ces koristiti gps i sve ce bit normlno
neki ljudi kazu da je greenp0ison bolji jer ne radi hacktivaciju(znaci da iphone ostaje normalno aktiviran na nacin na koji je i bio -> s t-mobile karticom ako je kupljen u hrv)
limera1n forsira hacktivaciju a dosta ljudi kaze da to uzrokuje probleme s baterijom
i za 05.14.02 ne postoji unlock...da bi ga otkljuco moras stavit baseband od ipada a onda ces izgubit gps i neces moc restoreat
jel to sve?![]()
To je (zasad) sve, hvala na konkretnom odgovoru, odoh JB-at!
UPDATE:
Ne prolazi JB s greenpoisonom, pokusao sam i na win xp i win 7 jer sumnjam na problem s autoplayom ali nije do toga, jednostavno postupak ne moze zapoceti. Kasnije cu probati s limerainom pa javim napredak, mozda nekome bude od koristi... Pozdrav!
Zadnji uredio CabDriver : 17-12-2010 u 20:11 Razlog: Update
kako da prebačenu melodiju za mobitel stavim da mi upravo ona svira kad me netko zove?
napravio sve po uputama sa neta,dobio m4r file i otvorio ga,itunes ga stavio u ringtones, sinkronizirao mob,ali i dalje tu pjesmu ne vidim u mobu.
skužio, nisam imao onačen da sinkrnira ringtones![]()
Po ovom tutorialu spojiti telefon i onda ima ringtones (pogledaj slike) i tu samo premjestiti taj file. Mozes staviti koliko hoces tonova
iPhone 5s 16 GB
Imam jedno brzo i kratko pitanje jer nestignem proucavat na netu sad...
Trebao bi uzet sada ovaj novi/stari 3GS 8GB u T-comu i zanima me da li cu ga moc unlockat? Da li ima veze koja je verzija IOS-a ili su sve moguće unlockat...
Zahvaljujem bilo kome na bilo kakvom odgovoru!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
imam problema s Iphonom 3gs .. na njemu je Ios 4.2.1 .. pokusao sam napraviti jailbreak .. ali mobitel kad mi se pali stane na logu od Appla i neide dalje .. naime nekako sam ga uspijeo pokrenuti .. i Unlocko sam ga .. ali svaki put kad se mobitel ugasi i kad ga zelim ponovo upaliti .. nemogu .. samo mi dodje tai applov logo i neide dalje .. i onda ga moram spajati na redsnow da bi ga pokrenuo .. jel mozda netko zna u cem je problem ??
To je normalno. Zato sto je redsnow tethered jailbreak, znaci svaki put kad ugasis mob, morat ces ga spojiti na komp da ga upalis. Sacekaj do Bozica, trebao bi izaci normalni (untethered) jailbreak.
iPhone 5s 16 GB
A na 3g mi tosve normalno radii .. ti imas istu takvu situaciju ili ??
3g radi zato sto je stariji mob. Ja imam 4.1 fiemware i cekam normalan jailbreak. Ne pada mi na pamet svaki put spajati mob na komp svaki put kad se ugasi![]()
iPhone 5s 16 GB
vi koji ste stavili basband od ipada i JB...kak cete vi tocno napravit unetethered Jb kad izadje?
svoj jailbreakani iphone cete ponovno jailbreakat?
.. Cekamo onda Badnjak tad ce valjda izaci novi Jailbreka kak pise) jos samo malo
![]()
Nee, pise ak je tehered bio do sad, samo ce se opet kao Boot tehered, ali vise nece bit tehered. Ak kuzis... Sam ce ga opet jailbreakat, a ostat ce sve kak je i bilo![]()
One day, sky went blue...
Jel može jedna mala pomoć? Planiram kupiti 3 gs preko Vipa pa je li me netko može uputiti što sve sa njim treba napraviti kad ga se dobije? Prijateljica ga je dala nekom tipu da joj sve postavi pa me zanima da li da dam telefon nekome ko je stručnjak za to ili da probam sama preko kompa? Hvala puno!
pa nije tesko...spojis ga na kompjuter i u tunesu stisnes activate...
pitanje iz znatizelje: jel ga planiras koristit za nesto osim poziva i smsa?
.. Ma dobro dns ce se valjda sve to popraviti vidjet cemo![]()
naravno koristim ga za sve drugo osim Poziva i sms-a skoro heh![]()
.. Kuzim i ja .. jedvo cekam jer mi je dopizdilo vise paljenje prek kompa.. a to su te pocetnicke greske![]()
Bookmarks