Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 73 od 108 PrvaPrva ... 23 63 69 70 71 72 73 74 75 76 77 83 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.801 do 1.825 od 2682
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.405, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rok je 30 dana, dosta se pricalo vec o tome, uglavnom otisao je voz
    Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adiutor Pregledaj post
    u 10mj...sad je 60 sec, a poslije prve min 15sec
    A sta je prije bilo,mislim kakav je obracun ranije bio?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da je bila 15 sec ali nisam 100% siguran, nadam se da će neko drugi znati tocno, uglavnom ovo nije prava tema

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u poslovniku hakoma u čl.12. st 2. kažu da te o tom moraju obavijestiti. Uz to nije vezan rok...koliko se sječam dok sam to čitao za slanje prigovora na račun imaš rok od 30dana, ali kako ovo nije vezano samo uz račun možda i prođe. A u Zakonu od obveznim odnosima imaš gore linkove piše ako ne ispune uslugu, ovdje norma na koju su vezani možeš raskinut ugovor. pošalji pa javi kaj će reć

http://www.hakom.hr/UserDocsImages/d...a%20154_08.pdf

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam sa propisima na TI ali logika mi kaže da ako u članku stoji:

12.3. Pretplatnik može podnijeti prigovor prema Tele2 na iznos kojim je zadužen za obavljenu Uslugu, te
    prigovor na kakvoću obavljene Usluge. Prigovor se podnosi u roku od 30 dana od dana dospijeća računa
    za obavljene Usluge, odnosno 30 dana od dana obavljanja Usluge na kakvoću koje se podnosi prigovor.
    Tele2 će provesti postupak ispitivanja opravdanosti prigovora. Prigovor mora sadržavati činjenice i dokaze
    na kojima se temelji i može biti sastavljen na propisanom obrascu. Tele2 je obvezan dostaviti pisanu
    odluku o utemeljenosti prigovora Pretplatniku, u roku od najviše 15 dana od dana podnošenja prigovora.

"za obavljene uslugu" to se nemože odnositi i na neobavještavanje o promjni cjenika jer tu USLUGU NISU OBAVILI...mislim da se isplati probati

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao djibuti Pregledaj post
    Nisam dobro skužio, jel oni tebi daju da ideš na prepaid bez plaćanja penala ili šta? Jel netko uspio prekinut ugovor zbog ovih novih problema s TPO?

Qwasy6
    Budi sretan da nemaš problema s tele2, a ovo šta ti spominješ je čista tvoja greška, nije mi jasno šta se žališ. Mene ni tmobile nikad nije obavještavao o isteku ugovora, a ni tcom me ne obavještava.
    Ne, ne. To su kao mogućnosti. Platit penale, i "ukinuti" broj, ili platit i otić na prepaid. Za platit penale i otić na VIP, žena je rekla da oni nemaju ništa s tim, već da se moram obratiti novom operateru. Pokušao sam joj objasniti da po meni nema VIP šta samnom raditi, dok ja ne reguliram svoju ugovornu obvezu sa Tele2. Ali tamo nekome nešto objasniti je kao da objašnjavam svojoj babi!

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Qwasy6 Pregledaj post
    Koliko znam t-mobile obavjestava, barem mi je tako rekla prijateljica koja tamo radi, prema njenim rijecima uvijek obavjestavaju. Glup je primjer ovo sa osobnom jer ako ju ne obnovis mozes dobiti novcanu kaznu, a isto tako nemas izbora, dok kod mobilnih operatera imas izbor da ih promjenis sa drugima, tako da je moje osobno misljenje, koliko god vama glupo i ne logicno bilo, da se za svakog korisnika treba boriti, jer ces ga u protivnom izgubiti, sta ne? Normalno da sam htio popust na mob, zasto ljudi inace uzimaju pretplate na 24mjeseca??? a isto tako sam priznao da je moja greska sto nisam vodio racuna, pise u postu iznad i nisam se zalio nego samo rekao da su mogli imati jednog korisnika vise(u biti 2 jer imam 2 pretplate) da su se malo potrudili(1 poruka je dovoljna) tada a ne kad sam rekao da idem pa mi onda nudili brda i doline. Drugim rijecima dao sam im konstruktivnu kritiku http://hr.wikipedia.org/wiki/Kritika

Pa bilo bi logično da obavjeste korisnika. Logično za njihov profit, da te zovu, pitaju, uvale ti neki mob. i "vežu" te naredne 2 godine.

Ali njima to očito nije u interesu.

Za 2 broja mi je istekao "ugovor", naravno da nitko nije zvao, ponudio nešto, ...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prebacit cu se na vip....zvala njihovu sluzbu i sve stima, lijepo cu uzet novi mob za jeftino (koji mi i ne treba) i prodat ga po cijenama u oglasniku i tako cu pokrit iznos sto mi ostaje u ugovoru i jos cu nesto i zaradit...jel dobra ideja?..mislim da je to najlaksi nacin rijesit se telce!!! samo da me ne zezaju telci.....

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kutnjak Pregledaj post
    Prebacit cu se na vip....zvala njihovu sluzbu i sve stima, lijepo cu uzet novi mob za jeftino (koji mi i ne treba) i prodat ga po cijenama u oglasniku i tako cu pokrit iznos sto mi ostaje u ugovoru i jos cu nesto i zaradit...jel dobra ideja?..mislim da je to najlaksi nacin rijesit se telce!!! samo da me ne zezaju telci.....
    Ja sam poslao u VIP SZK mail, da vidim što i kako. Sad pišem u Tele2. Možda mi netko kaže kako najlakše raskinuti ugovor, i da li je sve uopće izvedivo do 31.12.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Qwasy6 Pregledaj post
    Ovako prije negdje 4 godine sam postao tele2 pretplatnik(2 pretplate), računi su uvijek plaćani više manje na vrijeme, nikad nisu bili manji od 250kn, čak sam bio poprilično zadovoljan, osim tim slabijim signalom na određenim mjestima. Tako je naša ljubav trajala do nedavno, kada sam nazvao da pitam do kada mi još traje pretplata na oba broja, da znam da odem produžiti i izabrati novi uređaj, na to sam dobio odgovor da mi je na jednom broju pretplata istekla prije 6 mjeseci i da mogu ići produžiti!! Ostao sam šokiran pošto o isteku pretplate nisam bio obavješten ni na koji način, a računi su uredno dolazili jer su oni mene prebacili na mjesečnu potrošnju koju mogu prekinuti kada želim. Priznajem moja je greška što nisam vodio računa o tome kada mi ističe pretplata, ali njihova je još veća greška što se nisu udostojili poslati mi barem poruku ili poziv iz SZK o tome, jer bi ja isti dan otišao i produžio pretplatu na još 2 godine, ovako sam im samo poslao zahtjev za raskid ugovora, nakon čega me zvala neka žena i doslovce molila da ostanem, da će mi dati 500kn jeftinije mobitele, da će mi smanjivati račune za 50kn godinu dana, bla bla... ukrali ste 6 mjeseci, a izgubili vjernog pretplatnika koji će za koji mjesec raskinuti i drugu(manju) pretplatu, hebeš tele2

Ja sam totalno razočarana sa Tele2 i svim što je vezano za njih. Pretplatnik sam dobrih 5 godina i što me jako raočaralo, nemaju nikakav program vjernosti za pretplatnike ili prepaid korisnike kao što ima T-mobile (+club). Ma nisu ni oni cvijeće, ali moja prijateljica je kupila Iphone za kunu jer je imala masu +bodova. Ja ovih godina od tele2 nisam dobila ništa. Ma niti kemijsku za Božić....
    Drugo, ističe mi pretplata 7.3 i pošto je Vip izbacio Iphone, mislim se čak isplatit Tele2 i ići u Vip i uzet Iphone, ali kupnja nije moguća bez trajnog naloga na kreditnu karticu što je krajnje bezobrazno.
    I još jedan primjer što se tiče programa vjernosti za korisnike: Galaxy s u mojoj tarifi 150 za produživanje ugovora (ako ostanem, naravno) košta 2069 kn. Galaxy s ako prijeđem na Vip i uzmem Sve za mene 400 (akcija sa 50%) košta 449 kn. Računi će mi ionako bit li-la, oko 230 kn, imam 1000 minuta besplatno, internet...a u tele2...ništa. Pa nije mi jasno da ne mogu za stare pretplatnike dat neke povoljnosti!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maggijuha Pregledaj post
    Ja sam totalno razočarana sa Tele2 i svim što je vezano za njih. Pretplatnik sam dobrih 5 godina i što me jako raočaralo, nemaju nikakav program vjernosti za pretplatnike ili prepaid korisnike kao što ima T-mobile (+club). Ma nisu ni oni cvijeće, ali moja prijateljica je kupila Iphone za kunu jer je imala masu +bodova. Ja ovih godina od tele2 nisam dobila ništa. Ma niti kemijsku za Božić....

postoji mogucnost da ti nakon sto zatrazis raskid ugovora ponude jeftiniji mob ili nesto samo da ostanes kod njih, meni su tako zato sto sam 4 godine bio tamo, ali meni je tad vec bilo prekasno, zgadili su mi se... A to da su smradovi, to se zna, neznaju cijeniti pretplatnike.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaki dan sam sve više sigurna da ću se prebacit u Vip....Ili t-mobile. Niti imaju izbor mobitela, a i ako imaju za nas pretplatnike su preskupi u odnosu na druge operatere.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kutnjak Pregledaj post
    jeli mogu na temelju toga sto me nisu obavijestili o promjeni obracunske jedinice trazit raskid ugovora?? jeli ima neki rok?
    Kasniš preko godinu dana, ne znam otkud ovom gore da je to bilo u 10. mjesecu. I obavijestili su te oglasom u novinama.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam im sad poslao mail, možda mi napismeno odgovore što sve učiniti da raskrstim s njima. Bilo bi krasno da se sve uspije riješiti do 31.12. i na VIP u SveZaMene sa 50% popusta!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    NOKIA 5800 XM
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maggijuha Pregledaj post
    Drugo, ističe mi pretplata 7.3 i pošto je Vip izbacio Iphone, mislim se čak isplatit Tele2 i ići u Vip i uzet Iphone, ali kupnja nije moguća bez trajnog naloga na kreditnu karticu što je krajnje bezobrazno.
    I još jedan primjer što se tiče programa vjernosti za korisnike: Galaxy s u mojoj tarifi 150 za produživanje ugovora (ako ostanem, naravno) košta 2069 kn. Galaxy s ako prijeđem na Vip i uzmem Sve za mene 400 (akcija sa 50%) košta 449 kn. Računi će mi ionako bit li-la, oko 230 kn, imam 1000 minuta besplatno, internet...a u tele2...ništa. Pa nije mi jasno da ne mogu za stare pretplatnike dat neke povoljnosti!
    I ja sam njihov pretplatnik od samih početaka i jedva čekam da mi istekne ugovor, u 07 mjesecu, da ih više ne vidim ni ne čujem. Kada se samo sjetim koliko sam svojih prijatelja nagovorio da pređu na Tele2 , muka mi dođe. Kako si i napisala mogli su nam barem kemijsku poslat za vjernost. A da ne spominjem da im Tpo neće raditi cijeli mjesec!? Inače sam korisnik jednog fiksnog operatora, nije T.com, sa kojim sam prezadovoljan. Ako im se i dogodi neka poteškoća, to na sljedećem računu nam umanje sa jednim određenim iznosom. Tako ja dobijem račun i umanjeni iznos 100 minuta ili tako nešto isprike za nešto što i nisam primjetio da se dogodilo a Tele2 ništa kao i da ne postojimo.
    Još 6 mjeseci do kraja ugovora sa TELADI!!!!

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je sad najgore moje doma uvjerit da ponovno mijenjaju operatera. Za prelazak na Tele2 im je trebalo jedno 2 godine, ...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    objavljeno je jos prosle godine to za promjenu obracunske jedinice,kad je pdv povecan na 23%,nisu dizali cjene nego obracunsku jedinicu.
    pricalo se o tome u ovoj temi....
    ko nije tada iskoristio,prosla baba sa kolacima.

a vezano za prijenos broja u drugu mrezu,ako ste pod ugovorom...Hrvatska agencija za telekomunikacije je tako odredila,znaci za sve mreze je isto. zahtjev za prijenos broja podnosite u mrezi u koju zelite,a operater kod kojeg ste pod ugovorom vam salje zavrsni racun koji je potrebno podmiriti kako bi vam odobrili prijenos.
    ja sam bio na vipu,pod ugovorom...otisao na tele2 prodajno mjesto i zatrazio prijenos. iz vipa su mi poslali cestitku(penale do isteka ugovora) koju sam morao podmiriti do odredjenog datuma kako bi mi oni odobrili prijenos. iako sam platio,oni su me jednom odbili,pa tek 2. put i odobrili prijenos.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda super. Sad, ne znam da li je u VIP-u, za iskoristit ovu pogodnost od 50% popusta bitan datum zaprimanja zahtjeva, ili pak datum realizacije (a to bi se moglo otegnut, dok Tele2 pošalje taj završni račun, pa iz nekog razloga prvi put odbije zahtjev, ...).

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Onda super. Sad, ne znam da li je u VIP-u, za iskoristit ovu pogodnost od 50% popusta bitan datum zaprimanja zahtjeva, ili pak datum realizacije (a to bi se moglo otegnut, dok Tele2 pošalje taj završni račun, pa iz nekog razloga prvi put odbije zahtjev, ...).
    nazvala sam tele sluzbu, dobila neku "NENU" (totalno bezobrazna), i bas rekla/pitala da planiram napravit prijenos broja u drugu mrezu i da me zanima, s obzirom da imaju poteskoce sa sustavom, hoce li to utjecat na postupak prijenosa?
    Odgovor: ne bi trebalo, duzni ste platiti preostali iznos ugovorne obveze.
    JA: ok, koliko vremena treba da se to realizira?
    odgovor: u najkrecem vremenskom roku
    Ja: a koliko iznosi taj najkraci vremenski rok?
    odgovor: NE RASPOLAZEMO SA TOM INFORMACIJOM??
    Ja: pa okvirno, sto to znaci? jel to par dana, tjedan, mjesec??
    odgovor: vec sam vam rekla da ne raspolazemo sa tom informacijom.....

a ljudi moji s kim ja to imam posla.....njihov sam pretplatnik od samog pocetka, a danas sam spremna platit neku drugu mrezu i duplo vise samo da nemam s njima vise posla. Svjestna sam da kod svake mreze netkoga nesto smeta, racuni mogu kod svakoga biti cudni, operater moze biti svakakav....iz principa im nebi platila preostali iznos ugovorne obveze, ali ne mogu mijenjati broj radi posla....da mi sad obecaju bilo sto, vec je kasno...ne, ne i NEEEE!!!!!

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    iPhone 4, htc desire
    Operater
    VIP, tm, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Prijenos broja u vipu je Bio Potpis ugovor / datum zaprimanja zahtjeva

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam isto raskinuo ugovor sa njima sta ce mi jos i naplatit 40 kn?? doduse ugovor mi je istekao prije par mjeseci također mi nisu nista javili. prije par dana me isto nazvala teta iz sluzbe pa pita zasto necu produzit pa sam im rekao zato jer mi nedaju mob povoljno na sta sam dobio odgovor da ce mi dat popust od 1000 kn tako da izgleda da ponude kako im sjevne cifru za popust. racuni su mi dolazili od 250 do 350 kn. da ne spominjem zbunjenu mulicu u tele2 centu u toweru-Rijeka kojoj se uz to sta nezna ni neda radit...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    NOKIA 5800 XM
    Operater
    TELE 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel znate kada ćemo dobiti računa za 11 mjesec?
    Još 6 mjeseci do kraja ugovora sa TELADI!!!!

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni da je neko ovo pričao ja bih mu rekao da je lud
    ali pametan se uči na tudjim greškama ,a budala kao ja na svojima
    tri godine sam bio u tele2 na bonovima i sve 5,nikakvih problema čak i pokrivenost mrežom dobra
    i ja budala predjem na pretplatu kao svejedno trošim pa da uzmem i neki mob
    tu nastaju problemi i neznam kako da se sada izvučem iz g.v.na
    jednostavno me ubija to što nemogu kontrolisati potrošnju (tpo ne radi),a nisam čovjek koji neplaća svoje račune ali se i pazim da se ne pružim više nego se mogu pokriti
    što mi je činiti ?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a nista, trpiti kao sto svi mi trpimo i cekamo bolje dane (citaj: istek ugovora)

25. 'Hvala' kaže:

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 dana

+ Odgovori na temu
Stranica 73 od 108 PrvaPrva ... 23 63 69 70 71 72 73 74 75 76 77 83 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579