Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 72 od 108 PrvaPrva ... 22 62 68 69 70 71 72 73 74 75 76 82 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.776 do 1.800 od 2682
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Bodovi
    8.640
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vi ste za mene neka druga dimenzija posto ja dosada nisam imao nikakvih vecih problema sa Tele2, neka i odsad ostane tako i ja zadovoljan

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Bodovi
    4.569
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.569, Nivo: 16
    Bodovi: 4.569, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30.11.2010 sam aktivirao karticu tele2 (prenio broj iz t.mobilea), obavio prvi poziv, nakon toga kupio bon od 50 kuna i još čekam da mi pošalju taj famozni božićni bonus... za koji piše da treba stići u roku 48h.... khm, ima li još netko problema s tim djedom mrazom?

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    9.051
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    evo ja, nakon mnogih kritika, ću dati pohvalu TELE2. Naime, na računu za 10. mjesec mi se pojavila, u par navrata stavka DATA, ukupnog iznosa 0,62kn. Prijavljeno, dobio odgovor nakon 5 dana (beskorisni), i onda su dobili detaljno objasnjenje (kad ocitno nisu pri sebi). S racuna za 12. mjesec ce mi lijepo smanjit za 1 kn. Hvala tele2 iako im je trebalo 12 dana da rijese taj problem
    Da si meni na ulici reko da su te opljackali za 1kn,dao bi ti 3 kn -.-

Dosad je sve bilo super,napravio sam prijenos broja sa simpe na tele2,al su me razocarali sa ovom bozicnom ponudom tj. postojeci korisnici su dobili ku*cinu

4. 'Hvala' kaže:

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne radi se o lovi nego o principu. koliko sam citao, nisam prvi (a ni zadnji) s tim "fantomskim" DATA prometom. uz to OPET nemrem provjerit potrosnju, a ugovor mi istice za dva tjedna. prekrasno -.-

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Poštovani, provjera potrošnje neće biti moguća ovaj mjesec te ćemo
    vas obavjestiti čim usluga bude ponovno dostupna. Zahvaljujemo na razumjevanju i strpljenju."

Bravo za Tele2, stvarno su poboljšali sustav, 5 godina sam na T2 i postaju sve gori.
    Do prije godinu i pol nisam imao nikakvih problema, a sad sam definitvno korisnik samo do isteka ugovora.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super, znači planiram ostati unutar minimalne potrošnje od 100, a ne daju provjeriti... How cool is that?
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I to baš sada lijepo, kad idu blagdani, čestitanja, pozivanja, ...

HVALA TELE2; SVESRDAČNO!

9. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.997, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim, svi manje više dijelimo isto ogorčenje zbog provjere potrošnje, eto, ja bih otišao i korak dalje.
    Otvorio sam thread na moj Tele2 forumu, tamo sam se regao kao dadek (c/p):

Želio bih raskinuti ugovor (pretplatnik sam preko nekoliko godina, ali to je zapravo najmanje bitno), budući da je pretplatnicima uskraćeno pravo na informaciju o trenutnoj potrošnji.
    Svojevremeno je bilo omogućeno pretplatnicima, kada je došlo do promjene obračunskih jedinica trajanja poziva da, ako ulože žalbu u roku od 30 dana, imaju pravo na raskid ugovora.
    Može li se ovo pravilo upotrijebiti na navedeni primjer, ipak je riječ o povredi uvjeta poslovanja?

Pa da pitam i vas, može li se na to pozvati, što mislite?
    Čitao sam prije da je bilo ovdje ljudi koji su se pozvali na promjenu obračunske jedinice i uspjeli dobiti raskid ugovora, no da li je ova situacija dovoljno jaka za takvo nešto.
    Osobno, čini mi se da nažalost nije, ali zanimaju me i vaša, supatnička mišljenja.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne krse nikakvu odredbu iz ugovora koji smo potpisali tako da nije.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    ne krse nikakvu odredbu iz ugovora koji smo potpisali tako da nije.
    Da, znam da se vadim na slamku...
    Mislim da ću zalediti moju pretplatu (KO100), forumaš u nekom od prijašnjih postova mi je dao ideju...
    Inače, osnovni i jedini razlog zašto želim otići od T2 je što su mi u zadnja 2 mjeseca računi uvećani cca 100 kn. Nikakvih promjena u mojim pozivima, podatkovnom prometu, porukama u odnosu na mjesece prije, kad su mi računi bili cca. 160 kn (zadnja 2 mj su min. 260) nije bilo.
    Džaba SzK, provjere (izgnjavio sam ovu djecu operatere s provjerama računa - nakon što bi mi se nakon 10 min. udostojio javiti...), moj tele2, džaba ovakav ispis računa...
    Ne bih se čudio da mi, nakon što ne taknem broj mjesec dana, račun umjesto 110 kn, dođe oko 200.
    Pa ti vidi.
    Zadnji uredio admiral : 11-12-2010 u 23:32

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni još nisu odgovorili na prigovor no pozivao sam se na Pravilnik HAKOMA

http://www.hakom.hr/UserDocsImages/d...a%20154_08.pdf

čl.22 st.11 i st.13.

a primjenjivo je po mojem oskudnom pravnom znanju i Zakon o obveznim odnosima

http://www.teb.hr/include/pdf/zakoni...m_odnosima.pdf

čl.359. i čl.360 jer od 10mj neispunjavaju točnu uslugu obračuna bilo u TPO ili u konačnom obračunu na računu, te je i iz sadažnjeg unaprijeđenja sustava izgledno da je ispunjenje usluge neizvjesno

i na koncu Opći uvjeti

http://www.tele2.hr/files/Tele2_Opci...etplatnike.pdf

čl.15.1 pod i) u 10mj nisu točno obračunali potrošnju a niti sada to ne čine...čak su se spustili i na niše grane što još niti račun za 11mj nisu finalizirali

14. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @adiutor

Vidiš, ovdje ima dosta korisnih informacija...
    Ti si, upućujući prigovor, tražio raskid ugovora ili novčanu naknadu zbog povrede pravila?
    Pretpostavljam da si mail slao na upit Službi za korisnike na tele2.hr/podrška korisnicima? Ili na neki drugi mail?

Malo ću potražiti starije postove ako igdje ima špranca kad su ljudi slali žalbe i tražili raskid ugovora zbog promjene obračunske jedinice, nadam se da ima negdje na forumu...
    Ako netko ima spremno pri ruci, slobodno nek napiše...

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ih se želim riješiti, pa makrar platio 6 mjeseci po 150kn, koliko sam pod ugovornom obvezom. Iz tog razloga sam jučer zvao SZK, da vidim što učiniti, da s njima raskrstim i prebacim broj drugom operateru. Treba poslati pismeni zahtjev za raskid ugovora, kopiju osobne. I tada mi kaže, ako slučajno ne želim ukinuti broj, nego ga prenjeni u prepaid, da to obavezno treba naznačiti.
    Ja kažem, gospojici da neću ni jedno ni drugo, već jednostavno isplatiti šta sam im dužan, i bez ugovora, ići drugom operateru. Tada mi govori da to nema veze s njima, već da se moram raspitati kod tog "novog" operatera, što i kako. Pa šta ima novi operater veze sa tim? Ja tamo mogu podnjeti zahtjev za prijenos broja; koji će mi naravno biti odbijen, jer sam u Tele2 pod ugovorom. Valjda moram najprije raskrstiti sa Tele2, da bi kod novog operatera zahtjev "prošao".

Što mi je činiti?

Još jedanput, u Tele2 SZK nisam dobio odgovor. Kao nikad do sad, u ove 4 godine koliko sam kod njih. Pun mi ih je k.... I najozbiljnije razmišljam da platim to što imam platiti, i odlepršam, ...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @admiral...
    poslao sam na prigovori@nesto prvi prigovor na koji mi je odgovoreno nevezano i beskorisno...navodio sam pogrešne informacije o potrošnji, a oni su mi odg da tu informaciju mogu dobit pozivom na taj i taj broj...strašno...nakon tog sam im poslao dugačak prigovor u kojem sam se naveo sve što nevalja od pogrešnih obračuna, diskriminacije pretplatnika spram prepaid korisnika, da nisu odgovorili na prigovor kako su pravilnikom vezani odgovoriti i td. na to su mi se ispričali na neugodnostima i da mi je prigovor u obradi. Kako znam da opet neće ništa napraviti sam sam zbrajao potrošnju u računu i došao do pogrešaka pa im to poslao i poslao im pogrešne inf koje mi od tada daju. Pozivao sam se na onaj čl.22. pravilnika jer mi je bitno da prvo priznaju svoju pogrešku, a onda ću se pozabaviti raskidom ugovora.Tj navest ću im sve gore navedeno, pa nek si sami biraju, uz naravno dokaze. a ako sve to odbiju šaljem i trećoj instanci HAKOMU.
    A za promjenu obračunske jedinice nisam znao, kao vjerujem i ostali, sve dok mi račun za 10mj nije došao...a u čl.12 st.2 pravilnika stoji:

(2) Operatori javnih komunikacijskih usluga, sukladno Zakonu, obvezni su pisanim ili elektroničkim putem, na način razumljiv prosječnom korisniku, obavijestiti korisnike unaprijed plaćene usluge (pre-paid) i korisnike koji usluge plaćaju po ispostavljenom računu (post-paid), o promjeni općih uvjeta poslovanja i cjenovnih sustava koje se na njih odnose. Ova obavijest je besplatna za sve korisnike.

...što nisu učinili...

@hp compaq
    imam dva broja u 095 i za jednog se još svađam a drugog sam prije 2 tjedna prebacio...taj drugi operater na kojega prebacujete broj riješeva sa tele2 prebacivanje...tako su mi rekli, a da tele2 u tom slučaju jedino može prolongirati i zavlačiti s time...i u pravilniku (gore link) piše o raskidu prebacivanjem

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na, sad neće ni poruke slat! Pa ja bum se ubil!

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Ja ih se želim riješiti, pa makrar platio 6 mjeseci po 150kn, koliko sam pod ugovornom obvezom. Iz tog razloga sam jučer zvao SZK, da vidim što učiniti, da s njima raskrstim i prebacim broj drugom operateru. Treba poslati pismeni zahtjev za raskid ugovora, kopiju osobne. I tada mi kaže, ako slučajno ne želim ukinuti broj, nego ga prenjeni u prepaid, da to obavezno treba naznačiti.
    Ja kažem, gospojici da neću ni jedno ni drugo, već jednostavno isplatiti šta sam im dužan, i bez ugovora, ići drugom operateru. Tada mi govori da to nema veze s njima, već da se moram raspitati kod tog "novog" operatera, što i kako. Pa šta ima novi operater veze sa tim? Ja tamo mogu podnjeti zahtjev za prijenos broja; koji će mi naravno biti odbijen, jer sam u Tele2 pod ugovorom. Valjda moram najprije raskrstiti sa Tele2, da bi kod novog operatera zahtjev "prošao".

Što mi je činiti?

Još jedanput, u Tele2 SZK nisam dobio odgovor. Kao nikad do sad, u ove 4 godine koliko sam kod njih. Pun mi ih je k.... I najozbiljnije razmišljam da platim to što imam platiti, i odlepršam, ...
    i ja ih se želim riješiti ali sam vezan ugovorom još 1.godinu
    ovo nije normalno ja jednostavno ne želim koristiti nešto za što nemam kontrolu koliko trošim
    da li nadležne službe vide šta se dešava i zašto ne rade svoj posao
    ovakav odnos prema svom klijentu nema ni u Afganistanu

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo zgleda ko da se oni namjerno zele rjesit svojih korisnika, stvarno mi nije jasno koji im je qrac!??!!?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.405, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako prije negdje 4 godine sam postao tele2 pretplatnik(2 pretplate), računi su uvijek plaćani više manje na vrijeme, nikad nisu bili manji od 250kn, čak sam bio poprilično zadovoljan, osim tim slabijim signalom na određenim mjestima. Tako je naša ljubav trajala do nedavno, kada sam nazvao da pitam do kada mi još traje pretplata na oba broja, da znam da odem produžiti i izabrati novi uređaj, na to sam dobio odgovor da mi je na jednom broju pretplata istekla prije 6 mjeseci i da mogu ići produžiti!! Ostao sam šokiran pošto o isteku pretplate nisam bio obavješten ni na koji način, a računi su uredno dolazili jer su oni mene prebacili na mjesečnu potrošnju koju mogu prekinuti kada želim. Priznajem moja je greška što nisam vodio računa o tome kada mi ističe pretplata, ali njihova je još veća greška što se nisu udostojili poslati mi barem poruku ili poziv iz SZK o tome, jer bi ja isti dan otišao i produžio pretplatu na još 2 godine, ovako sam im samo poslao zahtjev za raskid ugovora, nakon čega me zvala neka žena i doslovce molila da ostanem, da će mi dati 500kn jeftinije mobitele, da će mi smanjivati račune za 50kn godinu dana, bla bla... ukrali ste 6 mjeseci, a izgubili vjernog pretplatnika koji će za koji mjesec raskinuti i drugu(manju) pretplatu, hebeš tele2
    Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Nisam dobro skužio, jel oni tebi daju da ideš na prepaid bez plaćanja penala ili šta? Jel netko uspio prekinut ugovor zbog ovih novih problema s TPO?

Qwasy6
    Budi sretan da nemaš problema s tele2, a ovo šta ti spominješ je čista tvoja greška, nije mi jasno šta se žališ. Mene ni tmobile nikad nije obavještavao o isteku ugovora, a ni tcom me ne obavještava.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni isto nije jasno, ljudi su sretni kad im istekne ugovorna obveza...
    Osim ako se osjecas zakinutim jer si propustio popust na mobitel?
    Sori ali malo mi je smijesan tvoj post
    Inace, sami brinemo o tome kada nam istice osobna, putovnica, zdravstvena, pa tako mozemo i o ovakvim stvarima

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko znam t-mobile obavjestava, barem mi je tako rekla prijateljica koja tamo radi, prema njenim rijecima uvijek obavjestavaju. Glup je primjer ovo sa osobnom jer ako ju ne obnovis mozes dobiti novcanu kaznu, a isto tako nemas izbora, dok kod mobilnih operatera imas izbor da ih promjenis sa drugima, tako da je moje osobno misljenje, koliko god vama glupo i ne logicno bilo, da se za svakog korisnika treba boriti, jer ces ga u protivnom izgubiti, sta ne? Normalno da sam htio popust na mob, zasto ljudi inace uzimaju pretplate na 24mjeseca??? a isto tako sam priznao da je moja greska sto nisam vodio racuna, pise u postu iznad i nisam se zalio nego samo rekao da su mogli imati jednog korisnika vise(u biti 2 jer imam 2 pretplate) da su se malo potrudili(1 poruka je dovoljna) tada a ne kad sam rekao da idem pa mi onda nudili brda i doline. Drugim rijecima dao sam im konstruktivnu kritiku http://hr.wikipedia.org/wiki/Kritika
    Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adiutor Pregledaj post
    @admiral...

A za promjenu obračunske jedinice nisam znao, kao vjerujem i ostali, sve dok mi račun za 10mj nije došao...a u čl.12 st.2 pravilnika stoji:

(2) Operatori javnih komunikacijskih usluga, sukladno Zakonu, obvezni su pisanim ili elektroničkim putem, na način razumljiv prosječnom korisniku, obavijestiti korisnike unaprijed plaćene usluge (pre-paid) i korisnike koji usluge plaćaju po ispostavljenom računu (post-paid), o promjeni općih uvjeta poslovanja i cjenovnih sustava koje se na njih odnose. Ova obavijest je besplatna za sve korisnike.

...što nisu učinili...
    kada su promjenili obracunsku jedinicu???

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E ovako........tele2 su imali radove na mrezi u noci 25/26.11.
    Tu noc su mog muza zvali iz firme da izadje na intervenciju,jer je opljackan kasino. On naravno nije izasao jer ga nisu mogli dobiti na mob zbog tih istih kvarova. Sad firma od njega trazi dokaz(tj. od tele2) da su doista postojali radovi na mrezi. Tele2 se ogradjuje,iako su na svojoj fb stranici javno istupili i potvrdili kvar na mrezi te noci. Jednostavno,ne zele nam faksirati taj dokaz. Moj muz bi mogao zbog toga imati problema,ali sta njih briga......oni kazu da nam nisu duzni objasnjavati i pravdati se kad tako imaju radove. A to sto smo mi zakinuti,sta ih brigA. Jos dva mjeseca i moj ugovor istjece,ma jedva cekam.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u 10mj...sad je 60 sec, a poslije prve min 15sec

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeli mogu na temelju toga sto me nisu obavijestili o promjeni obracunske jedinice trazit raskid ugovora?? jeli ima neki rok?

+ Odgovori na temu
Stranica 72 od 108 PrvaPrva ... 22 62 68 69 70 71 72 73 74 75 76 82 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579