rok je 30 dana, dosta se pricalo vec o tome, uglavnom otisao je voz![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
mislim da je bila 15 sec ali nisam 100% siguran, nadam se da će neko drugi znati tocno, uglavnom ovo nije prava tema
u poslovniku hakoma u čl.12. st 2. kažu da te o tom moraju obavijestiti. Uz to nije vezan rok...koliko se sječam dok sam to čitao za slanje prigovora na račun imaš rok od 30dana, ali kako ovo nije vezano samo uz račun možda i prođe. A u Zakonu od obveznim odnosima imaš gore linkove piše ako ne ispune uslugu, ovdje norma na koju su vezani možeš raskinut ugovor. pošalji pa javi kaj će reć
http://www.hakom.hr/UserDocsImages/d...a%20154_08.pdf
nisam sa propisima na TI ali logika mi kaže da ako u članku stoji:
12.3. Pretplatnik može podnijeti prigovor prema Tele2 na iznos kojim je zadužen za obavljenu Uslugu, te
prigovor na kakvoću obavljene Usluge. Prigovor se podnosi u roku od 30 dana od dana dospijeća računa
za obavljene Usluge, odnosno 30 dana od dana obavljanja Usluge na kakvoću koje se podnosi prigovor.
Tele2 će provesti postupak ispitivanja opravdanosti prigovora. Prigovor mora sadržavati činjenice i dokaze
na kojima se temelji i može biti sastavljen na propisanom obrascu. Tele2 je obvezan dostaviti pisanu
odluku o utemeljenosti prigovora Pretplatniku, u roku od najviše 15 dana od dana podnošenja prigovora.
"za obavljene uslugu" to se nemože odnositi i na neobavještavanje o promjni cjenika jer tu USLUGU NISU OBAVILI...mislim da se isplati probati
Ne, ne. To su kao mogućnosti. Platit penale, i "ukinuti" broj, ili platit i otić na prepaid. Za platit penale i otić na VIP, žena je rekla da oni nemaju ništa s tim, već da se moram obratiti novom operateru. Pokušao sam joj objasniti da po meni nema VIP šta samnom raditi, dok ja ne reguliram svoju ugovornu obvezu sa Tele2. Ali tamo nekome nešto objasniti je kao da objašnjavam svojoj babi!
Prebacit cu se na vip....zvala njihovu sluzbu i sve stima, lijepo cu uzet novi mob za jeftino (koji mi i ne treba) i prodat ga po cijenama u oglasniku i tako cu pokrit iznos sto mi ostaje u ugovoru i jos cu nesto i zaradit...jel dobra ideja?..mislim da je to najlaksi nacin rijesit se telce!!! samo da me ne zezaju telci.....
Ja sam totalno razočarana sa Tele2 i svim što je vezano za njih. Pretplatnik sam dobrih 5 godina i što me jako raočaralo, nemaju nikakav program vjernosti za pretplatnike ili prepaid korisnike kao što ima T-mobile (+club). Ma nisu ni oni cvijeće, ali moja prijateljica je kupila Iphone za kunu jer je imala masu +bodova. Ja ovih godina od tele2 nisam dobila ništa. Ma niti kemijsku za Božić....
Drugo, ističe mi pretplata 7.3 i pošto je Vip izbacio Iphone, mislim se čak isplatit Tele2 i ići u Vip i uzet Iphone, ali kupnja nije moguća bez trajnog naloga na kreditnu karticu što je krajnje bezobrazno.
I još jedan primjer što se tiče programa vjernosti za korisnike: Galaxy s u mojoj tarifi 150 za produživanje ugovora (ako ostanem, naravno) košta 2069 kn. Galaxy s ako prijeđem na Vip i uzmem Sve za mene 400 (akcija sa 50%) košta 449 kn. Računi će mi ionako bit li-la, oko 230 kn, imam 1000 minuta besplatno, internet...a u tele2...ništa. Pa nije mi jasno da ne mogu za stare pretplatnike dat neke povoljnosti!
postoji mogucnost da ti nakon sto zatrazis raskid ugovora ponude jeftiniji mob ili nesto samo da ostanes kod njih, meni su tako zato sto sam 4 godine bio tamo, ali meni je tad vec bilo prekasno, zgadili su mi se... A to da su smradovi, to se zna, neznaju cijeniti pretplatnike.
Svaki dan sam sve više sigurna da ću se prebacit u Vip....Ili t-mobile. Niti imaju izbor mobitela, a i ako imaju za nas pretplatnike su preskupi u odnosu na druge operatere.
Ja sam im sad poslao mail, možda mi napismeno odgovore što sve učiniti da raskrstim s njima. Bilo bi krasno da se sve uspije riješiti do 31.12. i na VIP u SveZaMene sa 50% popusta!
I ja sam njihov pretplatnik od samih početaka i jedva čekam da mi istekne ugovor, u 07 mjesecu, da ih više ne vidim ni ne čujem. Kada se samo sjetim koliko sam svojih prijatelja nagovorio da pređu na Tele2 , muka mi dođe. Kako si i napisala mogli su nam barem kemijsku poslat za vjernost. A da ne spominjem da im Tpo neće raditi cijeli mjesec!? Inače sam korisnik jednog fiksnog operatora, nije T.com, sa kojim sam prezadovoljan. Ako im se i dogodi neka poteškoća, to na sljedećem računu nam umanje sa jednim određenim iznosom. Tako ja dobijem račun i umanjeni iznos 100 minuta ili tako nešto isprike za nešto što i nisam primjetio da se dogodiloa Tele2 ništa kao i da ne postojimo.
![]()
Još 6 mjeseci do kraja ugovora sa TELADI!!!!
Meni je sad najgore moje doma uvjerit da ponovno mijenjaju operatera. Za prelazak na Tele2 im je trebalo jedno 2 godine, ...
objavljeno je jos prosle godine to za promjenu obracunske jedinice,kad je pdv povecan na 23%,nisu dizali cjene nego obracunsku jedinicu.
pricalo se o tome u ovoj temi....
ko nije tada iskoristio,prosla baba sa kolacima.
a vezano za prijenos broja u drugu mrezu,ako ste pod ugovorom...Hrvatska agencija za telekomunikacije je tako odredila,znaci za sve mreze je isto. zahtjev za prijenos broja podnosite u mrezi u koju zelite,a operater kod kojeg ste pod ugovorom vam salje zavrsni racun koji je potrebno podmiriti kako bi vam odobrili prijenos.
ja sam bio na vipu,pod ugovorom...otisao na tele2 prodajno mjesto i zatrazio prijenos. iz vipa su mi poslali cestitku(penale do isteka ugovora) koju sam morao podmiriti do odredjenog datuma kako bi mi oni odobrili prijenos. iako sam platio,oni su me jednom odbili,pa tek 2. put i odobrili prijenos.
Onda super. Sad, ne znam da li je u VIP-u, za iskoristit ovu pogodnost od 50% popusta bitan datum zaprimanja zahtjeva, ili pak datum realizacije (a to bi se moglo otegnut, dok Tele2 pošalje taj završni račun, pa iz nekog razloga prvi put odbije zahtjev, ...).
nazvala sam tele sluzbu, dobila neku "NENU" (totalno bezobrazna), i bas rekla/pitala da planiram napravit prijenos broja u drugu mrezu i da me zanima, s obzirom da imaju poteskoce sa sustavom, hoce li to utjecat na postupak prijenosa?
Odgovor: ne bi trebalo, duzni ste platiti preostali iznos ugovorne obveze.
JA: ok, koliko vremena treba da se to realizira?
odgovor: u najkrecem vremenskom roku
Ja: a koliko iznosi taj najkraci vremenski rok?
odgovor: NE RASPOLAZEMO SA TOM INFORMACIJOM??
Ja: pa okvirno, sto to znaci? jel to par dana, tjedan, mjesec??
odgovor: vec sam vam rekla da ne raspolazemo sa tom informacijom.....
a ljudi moji s kim ja to imam posla.....njihov sam pretplatnik od samog pocetka, a danas sam spremna platit neku drugu mrezu i duplo vise samo da nemam s njima vise posla. Svjestna sam da kod svake mreze netkoga nesto smeta, racuni mogu kod svakoga biti cudni, operater moze biti svakakav....iz principa im nebi platila preostali iznos ugovorne obveze, ali ne mogu mijenjati broj radi posla....da mi sad obecaju bilo sto, vec je kasno...ne, ne i NEEEE!!!!!
ja sam isto raskinuo ugovor sa njima sta ce mi jos i naplatit 40 kn?? doduse ugovor mi je istekao prije par mjeseci također mi nisu nista javili. prije par dana me isto nazvala teta iz sluzbe pa pita zasto necu produzit pa sam im rekao zato jer mi nedaju mob povoljno na sta sam dobio odgovor da ce mi dat popust od 1000 kn tako da izgleda da ponude kako im sjevne cifru za popust. racuni su mi dolazili od 250 do 350 kn. da ne spominjem zbunjenu mulicu u tele2 centu u toweru-Rijeka kojoj se uz to sta nezna ni neda radit...
Jel znate kada ćemo dobiti računa za 11 mjesec?
Još 6 mjeseci do kraja ugovora sa TELADI!!!!
meni da je neko ovo pričao ja bih mu rekao da je lud
ali pametan se uči na tudjim greškama ,a budala kao ja na svojima
tri godine sam bio u tele2 na bonovima i sve 5,nikakvih problema čak i pokrivenost mrežom dobra
i ja budala predjem na pretplatu kao svejedno trošim pa da uzmem i neki mob
tu nastaju problemi i neznam kako da se sada izvučem iz g.v.na
jednostavno me ubija to što nemogu kontrolisati potrošnju (tpo ne radi),a nisam čovjek koji neplaća svoje račune ali se i pazim da se ne pružim više nego se mogu pokriti
što mi je činiti ?
a nista, trpiti kao sto svi mi trpimo i cekamo bolje dane (citaj: istek ugovora)![]()
8 dana![]()
![]()
Bookmarks